- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.461
allahım tess zamanda bizleride hamişşşşş yapsınnn bizzde tadalım anneligi içimisde nasıl taşındııını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa aşk olsun öle ayrım yok bisde ortaya herşey ama yalnız benm syfa hmn mesajları göstermiyor girip çıkmmam gerekiyor gecikiyorum istersenz sorun yok msnye geçlm szcede sorun olmassa toplu konuşma yaparıs
inş görüşürüs canm size msnmi verim hayat.yalan.41@hotmail.com
canım ben ekledim davetimi kabul et
inş görüşürüs canm size msnmi verim hayat.yalan.41@hotmail.com
merhaba kızlar bendede adet düzensizliği var ve doktor yumurta çatlaması yok dedi bu önemli bi konumuki yumurta çatlaması için çok uğraşırmıyım lütfen yardım edin 1.5 yıllık evliyim
merhaba kızlar bendede adet düzensizliği var ve doktor yumurta çatlaması yok dedi bu önemli bi konumuki yumurta çatlaması için çok uğraşırmıyım lütfen yardım edin 1.5 yıllık evliyim
kızlar ben telden giriom alntı yapıp cvp veremiorum bi türlü.sizle konusmaya cok ihtyacm var ank. Dönünce anlatrm hepinizi öpüorum k.ı.çb kkk burcu nılse esınte
ızlar günaydınlar hayırlı haftalar nasılsınız kızlar ya felaket mide yanmam var güne mide yanmasıylan başladım 5 dk duruyo sonra tekrar yanma başlıyo :bbo: