- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.121
bence yap kafanda soru işareti kalmasın inşallah hamilesindir
bence yap kafanda soru işareti kalmasın inşallah hamilesindir
arkadaşlar meraba.3 yıllık evliyim.evlendikten sonra 6 ay kadar süren idrar yolu enfeksiyonu yaşadım.tedavisi çok uzun sürdü ama sonunda kurtuldum.sonra bebek için tedaviye başladık.6 ay kadar süren yumurtlama tedavisi.sonunda eşimde çift taraflı varikosel olduğu ve spermlerin çok düşük olduğunu öğrendik.hemen ameliyat oldu.sperm sayısı biraz yükseldi.tabi bu arada evliliğimizin üzerinden 2 yıl geçti.aşılama oldum yine olmadı bebeğimiz.en son tüp bebekte karar kıldık.o aşamada ben bebeğim olmuyor düşüncesini kafamdan attım tüp bebek merkezlerini araştırmaya yoğunlaştım.artık ne yumutlama günlerim nede bebek düşüncesi vardı aklımda.anlıycağınız kafam rahattı o stresi atmıştım üzerimden.nasıl olsa tüp bebek yapıcaz diye.ama bu arada 15 gün soğan kürü uyguladım.ve ankaraya anatolya tüp bebek merkezine görüşmek için gittik.prof.hakan yaralı muayne sonucu polikistik over olduğunu söyledi.yapılan tahlil sonucunda da bu ay yumurtlamamın olduğunu süpriz bir gebeliğin olabileceğini söyledi.birkaçgün içinde adet görmem gerekiyordu.ama aradan 2 hafta geçti ben hala adet görmemiştim.hemen bir test aldım mucize gibiydi benim için evt hamileydim.eşimle inanamadık hemen kanda baktırdık evt gerçekten hamileydim şükürler olsun.Arkadaşlar bunları size yazıyorum çünki sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım.hamile kalmamda etkili 3 faktör var bana göre.1-kafamı rahatlattım o ay bebekle ilgili hiç birşey düşünmedim 2-soğan kürünün de faydali olduğunu düşünüyorum 3- en önemlisi rabbim en uygun zamanı bekledi bebişimizin dünyaya gelmesi için.şimdi 4 aylık hamileyim.allah tüm isteyenlere versin inşallah.bu çok güzel duyguyu tüm kadınlar yaşasın.allah yardımcınız olsun.
arkadaşlar meraba.3 yıllık evliyim.evlendikten sonra 6 ay kadar süren idrar yolu enfeksiyonu yaşadım.tedavisi çok uzun sürdü ama sonunda kurtuldum.sonra bebek için tedaviye başladık.6 ay kadar süren yumurtlama tedavisi.sonunda eşimde çift taraflı varikosel olduğu ve spermlerin çok düşük olduğunu öğrendik.hemen ameliyat oldu.sperm sayısı biraz yükseldi.tabi bu arada evliliğimizin üzerinden 2 yıl geçti.aşılama oldum yine olmadı bebeğimiz.en son tüp bebekte karar kıldık.o aşamada ben bebeğim olmuyor düşüncesini kafamdan attım tüp bebek merkezlerini araştırmaya yoğunlaştım.artık ne yumutlama günlerim nede bebek düşüncesi vardı aklımda.anlıycağınız kafam rahattı o stresi atmıştım üzerimden.nasıl olsa tüp bebek yapıcaz diye.ama bu arada 15 gün soğan kürü uyguladım.ve ankaraya anatolya tüp bebek merkezine görüşmek için gittik.prof.hakan yaralı muayne sonucu polikistik over olduğunu söyledi.yapılan tahlil sonucunda da bu ay yumurtlamamın olduğunu süpriz bir gebeliğin olabileceğini söyledi.birkaçgün içinde adet görmem gerekiyordu.ama aradan 2 hafta geçti ben hala adet görmemiştim.hemen bir test aldım mucize gibiydi benim için evt hamileydim.eşimle inanamadık hemen kanda baktırdık evt gerçekten hamileydim şükürler olsun.Arkadaşlar bunları size yazıyorum çünki sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım.hamile kalmamda etkili 3 faktör var bana göre.1-kafamı rahatlattım o ay bebekle ilgili hiç birşey düşünmedim 2-soğan kürünün de faydali olduğunu düşünüyorum 3- en önemlisi rabbim en uygun zamanı bekledi bebişimizin dünyaya gelmesi için.şimdi 4 aylık hamileyim.allah tüm isteyenlere versin inşallah.bu çok güzel duyguyu tüm kadınlar yaşasın.allah yardımcınız olsun.
canım benim çok mutlu oldum vallahi senin adına sanki ben hamileymişim gibi allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallah karar verdim kızlar hepimiz başlamalıyız bu soğan suyu kürüne:teytey:
ben başladım bileeeeeee:)
hadi ya arkadaşım hemen bende başlıyorum bu akşam haberleşiriz olurmu tatlımvereliniortak
teşekkür ederim arkadaşlar. allah benim yaşadığım mutluluğu çok yakın zaman da sizlerede versin inşallah
teşekkür ederim arkadaşlar. allah benim yaşadığım mutluluğu çok yakın zaman da sizlerede versin inşallah
hadi ya arkadaşım hemen bende başlıyorum bu akşam haberleşiriz olurmu tatlımvereliniortak
yoksunyok ornik su dediğin nasıl bişi nerden elde ediliyor neye iyi geliyor çok soru soruyorum ama bişiler bulma içerisindeyim
K8 ORGANİK SU Bİ ARKADASIN KANALLARI TIKALIYDI ONUN İÇİN ARASTIRMIŞTM GENELDE KADIN HASTALIKLARINA İYİ GELİYOMUS AMA SAHSEN KULLANMADIM BALIM NETTE ADINI YAZ ÇIKIYO ZATEN SENN PROBLEMİN NE CNM UMUTSUZ OLMA STRESSİZ OL BETERİN BETERİ VAR-tatlicadiarzu-
BİDE SOGAN KÜRÜNÜ MUTLAKA DENE BENDE ACAYİP İŞE YARIYO
bitanem ben başlayalı 20 gün oldu dra gittim dediki aaaaaa ne güzel bi tumurtan hazır geçen hafta sonu işte ilişkiye girin 23 ünde hamile kalısın dedi bende denedim ama bu seferde bebiş tutmamış ama olsun progesteronun artmasıda güzel soğan suyu devam bu arada eşinizede kuru incir yedirin günde 5 adet
canım rahim fazlasını zaten atar istesende tutamazsın bu normal bişey hepimiz aynı problemi yasıyoruz duygularımız aynı ama genelde hepimizin umudu var sabırlı olmamız gerek çok zor ama mecburuz kafana o kadar yerleştirmişsinki belkide psikolojiktirmerhaba arkadaşlar,benim artık 2 sene doldu hala bir bebeğim yok.etrafımda tüm çiftler bebeklerine kavuştu,büyüttüler bile,bense sadece onları izliyorum,"sen ne zaman doğuracaksın artık" diyenlere yalanlar söylüyorum,geceleri ağlıyorum,dualar edip allaha yalvarıyorum,her ay bekliyorum,ilaçlar kullanıyorum,ama yoruldum."bugünki hapımı atmışmıydım,hangi hapı atmıştım" yok miğdem mi bulanıyo,hastalanıyor muyum.... Her ay sonu hüsranla ağlıyorum.
Kızlar artık dayanamıyorum aklıma takılan herşeyi tek tek sorucam,benim en baştan beri ençok canımı sıkan şey eşimle ilişkiye girdikten sonra,ne yaparsam yapiyim spermlerin akması,altıma yastık koyuyorum,bazen 1 saat bazen bütün gece kalkmadan yatıyorum ama bu akışı engelliyemiyorum,zaten ilişki öncesi altıma küçük bir çarşaf açıyorum,akacak batmasın bi yer diye,sonra kalkmadan çamaşırıma ya günlük ped yada kağıt havlu koyup öyle kalkıyorum,ama bi süre sonra yavaş yavaş akmaya başlıyo,peçete falan sırılsıklam ıslanıyo tabii bende hiç rahat edemiyorum,bütün gece yatsam bile sabah kalktığımda bu senaryo aynı.lütfen kızlar utanmayı herşeyi bıraktım,yardım edin,biraz akıntı olur deniyo ama bilemiyorum,sanki hepsi geri akıyo,muayenelerimde herşey normal çıkıyo,tüplerim açık ooffffffffffffffffffff yardım ne olur,allah rızası için
senin bebek varmı
nasıl yapılacağını biliymusunuz kızlar soğan suyunun yoksa anlatayım
bu arada dr bana aaaa yumurtan var deyince ben masadan heyecanla bi sıçradım dedimki hocam ne yaptım biliyomusunuz dedim o da soğan suyumu yaptın dedi allah cezanı vermesin emi dedi:)))))
ama bence buna kendileri bile inanıyolar kızlar
canım senin adınada çok sevindim belkide önümüzdeki ay hamiş olarak gelirsin karşımıza ayyyy valla bende başlıyorum bu akşam heveslendim şimdi:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?