Gebe kalamayanlar buraya.....

ben detaylı araştırdım ama gerçekten faydasını görenler var özellikle incir kürü birde ilişkiye girmeden 2 saat önce eşine türk kahvesi içir spermleri hızlandırıyor mutlaka yap bende yapıcam artık.

eşim zaten en az 5 dk çıkartmıyor,dayanabildiği kadar kalıyor ama yine de olmuyor,kızlar resmen acı çekiyorum,nisana kadar birsürü tedavi uygulandı,klomen,çatlatma iğnesi,aşılama,rahim filmi herşey ama artık yoruldum,para yetmiyo bu tedavilere.temmuz başında başka bir doktora gittim bana 3 tane ilaç yazdı,farlutal,serophene ve glucophage. 4 ay kür şeklinde bu ilaçları kullanıcaksın dedi,son yazdığım ilaç şeker ilacı galiba,kan şekeri düzenleyici demişti doktor,ilk ilaç adetin 3.günü başlanıyor sabah akşam 5 gün kullanıyorum sonra 12 gün ara verip 2. ilacı da sabah akşam 6 gün kullanıyorum,3. ilaç her gün 1 tane.
yani anlayacağınız yine ilaçlara gömüldüm,ama bi umut işte,eşimde de varikosel var,çok ileri değil isterseniz ameliyat olun diyolar aklım karmakarışık,keşke hayatımı biraz dondurmak,kafamı dinlemek,hiçbişey düşünmemek gibi bir şansım olsa

nilse1978 bide birşey sorucam canım bu ayın 11inde hastalandım ve 16sında temizlendim ama adetim çok farklıydı bu sefer kahverengi şeklindeydi bide gittikçe kilo alıyorum ayrıca kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var acaba üstüne falan görünmüş olabilirmiyim canım bi bilgin varmı hayatım kan testinede gitmedim çokk gittiğim için hayal kırıklığına uğramak istemedim(karnımda seyirmeler,karıncalaşma ve kaşınma var bide canım)senağlama

yoyecim o sorun bendede var canım eşime bazen 10dakika çıkattırmıyorum belimin altına yastıkta koydum ama olmuyor sen de o kadar karamsarlığa kapılma canım benim birgün nilse ben ve sen hamiş olduğumuzu söyleriz artık birbirimize:ecrin_bebek:

canım bence hemen bi test yap,üstüne adet gören çok kadın var,yada başka bişey de olabilir,test yap inşallah pozitif çıkar,ama çıkmazsa bile bence doktora git

yusufburcu senin bu şikayetlerinin aynısı bendede var bu ay ama stresten oluyo bende bebek ney yok çok kafaya taktığımız için sürekli hamilelik belirtileri hissediyoruz malesef. okadar çok hayal kırıklığına uğradımki ama bu kasık ağrıları iltihaptanda kaynaklanıyo olabilir sende değişiklik olursa haber ver :)

tamam canım haber veririm ama dediğin gibi iltihaptanda olabilir ilk evlendiğimiz ay vardı idrarımda iltihap ama sonra ilaç kullanmıştım geçmişti tekrar mı yeniledi acaba seninle kaderimiz aynı be arkadaşımsenağlama

valla arkadaşlar soğan suyunu benim arkadaşım yaptı o 36 yaşında 4 yıllık evli ve şuanda ikiz hamile.ayrıca onlar 2 sene uğraştı ve dr lar senin çocuğun olmaz dedi.bende başladım soğansuyuna normalde bendede polikistik over var 2 ay önce hiç yumurtlama olmamıştı 20 gündür soğan suyu içiyorum bu ay yumurtalarım gelişti bence işe yarıyor:sm_cool:

arkadaşlar o geri gelme sorunu bendede var ama doktora sordum onu kafana takma eşin bacağına bile boşalsa hamile kalabilirsin dedi spermler hareketli olduğu için .bende bu ay ilk aşılamamı oldum perşembe günü 2 hafta olucak allahım hiç kimseye evlat hasreti yaşatmasın amin

amin canım allah kimseye evlat acısı vermesin sen ne kadarlık evlisin canım

arkadaşlar meraba.3 yıllık evliyim.evlendikten sonra 6 ay kadar süren idrar yolu enfeksiyonu yaşadım.tedavisi çok uzun sürdü ama sonunda kurtuldum.sonra bebek için tedaviye başladık.6 ay kadar süren yumurtlama tedavisi.sonunda eşimde çift taraflı varikosel olduğu ve spermlerin çok düşük olduğunu öğrendik.hemen ameliyat oldu.sperm sayısı biraz yükseldi.tabi bu arada evliliğimizin üzerinden 2 yıl geçti.aşılama oldum yine olmadı bebeğimiz.en son tüp bebekte karar kıldık.o aşamada ben bebeğim olmuyor düşüncesini kafamdan attım tüp bebek merkezlerini araştırmaya yoğunlaştım.artık ne yumutlama günlerim nede bebek düşüncesi vardı aklımda.anlıycağınız kafam rahattı o stresi atmıştım üzerimden.nasıl olsa tüp bebek yapıcaz diye.ama bu arada 15 gün soğan kürü uyguladım.ve ankaraya anatolya tüp bebek merkezine görüşmek için gittik.prof.hakan yaralı muayne sonucu polikistik over olduğunu söyledi.yapılan tahlil sonucunda da bu ay yumurtlamamın olduğunu süpriz bir gebeliğin olabileceğini söyledi.birkaçgün içinde adet görmem gerekiyordu.ama aradan 2 hafta geçti ben hala adet görmemiştim.hemen bir test aldım mucize gibiydi benim için evt hamileydim.eşimle inanamadık hemen kanda baktırdık evt gerçekten hamileydim şükürler olsun.Arkadaşlar bunları size yazıyorum çünki sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım.hamile kalmamda etkili 3 faktör var bana göre.1-kafamı rahatlattım o ay bebekle ilgili hiç birşey düşünmedim 2-soğan kürünün de faydali olduğunu düşünüyorum 3- en önemlisi rabbim en uygun zamanı bekledi bebişimizin dünyaya gelmesi için.şimdi 4 aylık hamileyim.allah tüm isteyenlere versin inşallah.bu çok güzel duyguyu tüm kadınlar yaşasın.allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…