• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

benimde bir oglum var.ü tanede düsük yaptim iki snedir ugrasiyorum bir türlü hamile kalamiyorum.her seyim düzenli vok sükür yumurtlama problemimde yok.bir asilama iki tüp denedik.ama yok kalamiyorum bir türlü,pskolojikmidir nedir anlamadim.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

merhabalar bendede pko var düznsiz adetlerfalan yaklaşık 20 gündür soğan suyunu ya<ptım veen son dra gittiğimde yumurtan gelişmiş ağustosun 23 ünde hamile kalırsın demişti ama ben adet oldum şimdi klomene başlıcam tekrar soğan suyuna başlasaamı yoksa incir kürümü yapsam?:enbuyukkk::enbuyukkk:

nahılsa hamile kalmadan önce uyguladığın bi tedavi bişi varmıydı bende 1 senelik ewliyim 1 seneden beri uğraşıyoruz olmuyor bende adet düzensizliği var hapla tedavi oluruyorm 4 aydn beri yalnız kaldığım heran kafamda sorular olmıckmı faln gibi düşünceler bir an bile kafmdn çıkmıyor eğer uyladığn bi tedavi varsa bildirirsen sevinirim
bu arada tebrik ederim seni:)

yoksunyok ornik su dediğin nasıl bişi nerden elde ediliyor neye iyi geliyor çok soru soruyorum ama bişiler bulma içerisindeyim

mrsatom şu alıntıyı nasıl yapıonz ben yapamadım bide yumurtlamayı sağlamk için bana doktor cyclo progynova diye bi ilç verdi 4 aydır onu kullanıyorum soğan kürünüde ben zayıflamk için 1 litre suda yaptım ama hamilelik için 2 su bardağı suda galba birde benm tanıdıklardn biri 1. çocuğundn sonra hamile kalamıyodu kalsada düşüyordu soğan kürü yaptı 3. haftası hamile kaldı ben ramazandan sonra onuda yapıcağım

merhaba arkadaşlar,benim artık 2 sene doldu hala bir bebeğim yok.etrafımda tüm çiftler bebeklerine kavuştu,büyüttüler bile,bense sadece onları izliyorum,"sen ne zaman doğuracaksın artık" diyenlere yalanlar söylüyorum,geceleri ağlıyorum,dualar edip Allaha yalvarıyorum,her ay bekliyorum,ilaçlar kullanıyorum,ama yoruldum."bugünki hapımı atmışmıydım,hangi hapı atmıştım" yok miğdem mi bulanıyo,hastalanıyor muyum.... her ay sonu hüsranla ağlıyorum.
kızlar artık dayanamıyorum aklıma takılan herşeyi tek tek sorucam,benim en baştan beri ençok canımı sıkan şey eşimle ilişkiye girdikten sonra,ne yaparsam yapiyim spermlerin akması,altıma yastık koyuyorum,bazen 1 saat bazen bütün gece kalkmadan yatıyorum ama bu akışı engelliyemiyorum,zaten ilişki öncesi altıma küçük bir çarşaf açıyorum,akacak batmasın bi yer diye,sonra kalkmadan çamaşırıma ya günlük ped yada kağıt havlu koyup öyle kalkıyorum,ama bi süre sonra yavaş yavaş akmaya başlıyo,peçete falan sırılsıklam ıslanıyo tabii bende hiç rahat edemiyorum,bütün gece yatsam bile sabah kalktığımda bu senaryo aynı.lütfen kızlar utanmayı herşeyi bıraktım,yardım edin,biraz akıntı olur deniyo ama bilemiyorum,sanki hepsi geri akıyo,muayenelerimde herşey normal çıkıyo,tüplerim açık ooffffffffffffffffffff yardım ne olur,Allah rızası için

cnm o akma sorunu bendede var aynen her ilişkiden sonra günlk ped kullanıyorum sordum bir iki kişiye olur öle dediler bende hamile kalamamamın birazda ona bağlı olduğunu sanıyorum doktoruma sorck oldum utnadım soramadım bilmiyorum artık bende etrafıma yalan sölemekten bıktım 1 sene geçsin diodum o 1 sende geçti artık ne yalan yalan sölicemide bilmiyorum her biri sorduğunda bişi dediğinde morel sıfır oluyo o günüm zehir oluyor zate takıyorum kafama bide üstüme geliyolar her gece düşün istemedende olsa gözümdeki yaşlar durmuyor akıyor allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese en kısa zamanda versin inş

kızlar 1 sene 1 aylık evliyim evlendiğimizden beri eşimle bebek istiyoruz ama hamile kalamıyorum olmuyor tam da konusuna denk gelmişim bende kime sorayım diyordum ilşkiden sonra benimde tümü akıyo heryerim bulaşıyor sanki hiç birşey kalmıyor içimde yardım kızzzlarrrrmafoldumben

zor bişey yaşıyoruz,hem de çok zor.çevremizden bi hamilelik haberi aldığımızda yüzüm gülüyor ama içim kan ağlıyor,yine mi diyorum başkalarına ne kadar kolay,tabi eşim hemen anlıyor,neler yapıyor güleyim diye,gülüyorum.ama o uyuduktan sonra yastıklara kapanıp ağlıyorum.Benimle aynı problemi yaşayan başka arkadaşlarım da varmış demekki,bu konuda bişeyler bilenler varsa ne olur yardım edin

kızlar merhaba benimde 1 yıldır olmuyor bebişim ama bende akma sorunu yok hatta hiç bir sorun yok benim bildiğim kadarıyla akma gayet normal önemli olan 1 spermdir biliyosunuz buda içeride kalırsa zaten bir problem olmuyor ilişki sırasında eşiniz hemen çıkmasın 5 dakika kadar kalsın bunu doktorum önermişti ve ayrıca kimseye karşı suçlu hissetmeyin kendinizi elbet bir gün olacak umutlu olun allaha şükür bir problemimiz yok sebepsiz gebe kalamama bizimki çok istediğimiz ve beklediğimiz için ummadığımız bie zamanda gelecek üzmeyin kendinizi lütfen...

yoye ve nilse gerçekten çok zor bir durum allah çocuk aratmasın kimseye yarabbim..Yoye bende aynı senin gibiyim hamile insan gördüğümde sevinmiş gibi yapıyorum ama eve gelince ızdırap çekiyorum eşimin yanındada kendimi zor tutuyorum Eşimin bizden önce evlenen tüm arkadaşlarının eşleri doğum yaptı bile allah en kısa zamanda bizede bebiş verecek kızlar üzülmeyin...:emir_bebek:

kaderimiz ve düşüncelerimiz aynı bizimde çevremizde evlenen herkez hamile yada doğum yaptı gerçekten bir ızdırap bende dayanamıyorum.ben bugün incir kürüne başlıcam inşallah şifalı gelir...

kaderimiz ve düşüncelerimiz aynı bizimde çevremizde evlenen herkez hamile yada doğum yaptı gerçekten bir ızdırap bende dayanamıyorum.ben bugün incir kürüne başlıcam inşallah şifalı gelir...

canım soğan suyu kürü ve ardından incir kürünü bende duymuştum ama yapmaya cesaret edemedim acaba bunu yapıpta fayda gören varmı bende başlayayım bari arkadaşım hadi hayırlısı bakalımmafoldumben

Back