Gebe kalamamak

Bir de ovulasyon kullanmam için zaman lazım. Sabah erken kalkıp işe gidiyorum
Canım hiç üzülme bende aynı şeyleri yaşadım ilk çocuk düşünmeye başladığımız da 7. Ayda gebelik oldu ama sağlıksızdi sonlandı. Kullandığım ilaçlar yüzünden 4 ay daha beklemem gerekiyordu.4 ayın sonunda korunmayi biraktigimiz ikinci ay da gebelik oldu. Bazılarının hemen olmayabiliyo bazılarının hemen oluyo herkesin vücudu farklı. Bı tane evladım oldu çok şükür şimdi ikinciyi istiyorum inan 1 buçuk yıl oldu. Bende acaba ne yapsam da olur eşimi doktora gitmeye ikna edemiyorum sperm testi mi verse diye benim hormonlar da bişey çıkmadı benim. Oda akışına bırakalim stres yapmayalim diyo. Demem o ki herşeyin başı stres canım yaşın gençse daha sakin stres yapma güzel düşün olacağına inan umutsuzluğa kapılma. Benim yaşım 32 akışına bırakmaya çalışıyorum ama acaba ne yapsam da olur düşüncesi var hep araştırıyorum ovulasyon testi stresli mi olur bilmiyorum. İncir kürü yapacağım bu ay adetim bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…