- 24 Şubat 2019
- 51
- 9
- 86
- Konu Sahibi hayallercokgenis
-
Merhaba hormon testleri yaptırdınız mi kendiniz için amh FSH vs. Eşinizin sperm testi ve rahim filmi. Bunlar önemli benim amh değerim düşük çıktı yumurta rezervibde azalma varmış test yaptırınca anladimMerhaba, yaklaşık 7 aydır deniyoruz olmadı yine olmadı yine olmadı. Sanki hiç olmayacak korkusu sardı yine her ay gibi. Daha vakti var diyeceksiniz, daha ne olmuş ki deneyeli diyeceksiniz. Takatim kalmadı hayatımın her alanı sürekli mücadele. Herkesin derdi var sınavı var biliyorum. Sizinle paylaşmak istedim. Çok üzgünüm.
Peki amh değeriniz düşük çıkınca ne yaptınızMerhaba hormon testleri yaptırdınız mi kendiniz için amh FSH vs. Eşinizin sperm testi ve rahim filmi. Bunlar önemli benim amh değerim düşük çıktı yumurta rezervibde azalma varmış test yaptırınca anladim
Bir sürü tedsvi yontemi var ben çok şükür erken farkettim bilinçli olup testleri yaptırdığım için yaşım daha gencken farkettim bu ay iğne ilaç kullanımı oldu. Bu olmazsa aşılama sonra tüp bebek yani bizde mesela sadece 2 ay denedik o yüzden 7 ay erken değil bu testleri yaptırıp durum neyse öğrenmek gerekPeki amh değeriniz düşük çıkınca ne yaptınız
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bu ay i kadar ilaç iğneye rağmen olmayacağını hissediyorum genelde hislerimde yanilmam ve bu çok üzücü sabki herkesin var bir senin yokmuş gibi çok acı . Ama elimizden geleni yapicaz takdir Allah'ınŞuan ağlayarak yazıyorum sırf içimdekileri dökmek için
Öncelikle merhaba daha erken mi bi bakımdan evet erken ama artık çağımızın sorunu gibi olduğu için de araştırmanın tam zamanı aslında çünkü ne eşinde ne kendinde hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuk konusunda sınanan çok fazla insan var. İlk önce eşinizin ve sizin rutin kontrollerini bi yaptırın ona göre bir yol izleyin ve elinizden geldiğince stresten uzak durun çok zor biliyorum ama gerçekten stres inanılmaz etkiliyorMerhaba, yaklaşık 7 aydır deniyoruz olmadı yine olmadı yine olmadı. Sanki hiç olmayacak korkusu sardı yine her ay gibi. Daha vakti var diyeceksiniz, daha ne olmuş ki deneyeli diyeceksiniz. Takatim kalmadı hayatımın her alanı sürekli mücadele. Herkesin derdi var sınavı var biliyorum. Sizinle paylaşmak istedim. Çok üzgünüm.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bu ay i kadar ilaç iğneye rağmen olmayacağını hissediyorum genelde hislerimde yanilmam ve bu çok üzücü sabki herkesin var bir senin yokmuş gibi çok acı . Ama elimizden geleni yapicaz takdir Allah'
Evet bir zamanı var bunu çok iyi biliyorum ama yeterince zor her şey Allahım bununla sınama diye çok dua ediyorum. Teşekkür ediyorum iyi ki varsınuzSeni o kadar iyi anlıyorum ki bu ay i kadar ilaç iğneye rağmen olmayacağını hissediyorum genelde hislerimde yanilmam ve bu çok üzücü sabki herkesin var bir senin yokmuş gibi çok acı . Ama elimizden geleni yapicaz takdir Allah'ın
Çok haklısınız ama cesaretimi toplayamıyorum doktora gidip detaylı araştırmak içinÖncelikle merhaba daha erken mi bi bakımdan evet erken ama artık çağımızın sorunu gibi olduğu için de araştırmanın tam zamanı aslında çünkü ne eşinde ne kendinde hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuk konusunda sınanan çok fazla insan var. İlk önce eşinizin ve sizin rutin kontrollerini bi yaptırın ona göre bir yol izleyin ve elinizden geldiğince stresten uzak durun çok zor biliyorum ama gerçekten stres inanılmaz etkiliyor
Özel düşünüyorum gitmek için zaten cesaretimi toplayamıyorumTüm testlerınızı yaptırın ben 2 ay olmayınca doktora gitmiştim . özele giderseniz devlet gibi bi sene deneyin şöyle böyle lafları dinlemezsiniz
Sen bilirsin korkunun olacağa faydası olmaz zaman kaybı sadeceÖzel düşünüyorum gitmek için zaten cesaretimi toplayamıyorum
Niye cesaret edemiyorsun emin ol böyle daha çok kendine kötülük yapmış olursun en kötü ne duyabilirsin ki şuan herşeyin bi tedavisi var çok şükürÇok haklısınız ama cesaretimi toplayamıyorum doktora gidip detaylı araştırmak için
Doğru diyorsunuz insan bu girdaba girince çıkamıyor. Bu testler in adetin ikinci günü mü gitmek gerek pekiNiye cesaret edemiyorsun emin ol böyle daha çok kendine kötülük yapmış olursun en kötü ne duyabilirsin ki şuan herşeyin bi tedavisi var çok şükür
Evet adetin 2. Günü bütün testlere bakarlar. Eşiniz de ürolojisinde randevu alsın aynı zamanda o da bi muayene olmuş olsunDoğru diyorsunuz insan bu girdaba girince çıkamıyor. Bu testler in adetin ikinci günü mü gitmek gerek peki
Üçüncü günü git tüm testlerini yaptır kötü bişi cikicak korkusuyla gerçeklerden korkarak kaçamazsın boşuna zamanın geçer yaşın ilerler cesur ol git. Ben 2 ay denedim millet doktora gittiğim için güldü bana ama iyiki gitmişim dedim beklemedigim şeyler öğrendim gitmeseydim boşa zaman kaybedecektim. Güçlü olman gerek çok zor emin ol seninle aynı şeyleri hissediyorum üzüntüden 51 kiloya düştüm ama doktor işini sakın ihmal etme.Doğru diyorsunuz insan bu girdaba girince çıkamıyor. Bu testler in adetin ikinci günü mü gitmek gerek peki
Sağlıklı beslenme hayat rutinimde vardır zaten. Ovulasyon denemedim hiç. Psikolojik etkilenirim diye. Artık bu ayla beraber sanırım her şeye başlayacağım.Sağlıklı beslenme diyet ve ovülasyon testi denediniz mi?
Üç mü iki mi acaba. Hangi gün uygun olur. Teşekkkür ederim sizlerden cesaret alıyorumÜçüncü günü git tüm testlerini yaptır kötü bişi cikicak korkusuyla gerçeklerden korkarak kaçamazsın boşuna zamanın geçer yaşın ilerler cesur ol git. Ben 2 ay denedim millet doktora gittiğim için güldü bana ama iyiki gitmişim dedim beklemedigim şeyler öğrendim gitmeseydim boşa zaman kaybedecektim. Güçlü olman gerek çok zor emin ol seninle aynı şeyleri hissediyorum üzüntüden 51 kiloya düştüm ama doktor işini sakın ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?