Darısı Başınıza inşallah bende kafayı yiyecek duruma gelmiştim insanlara olmuyor değilde daha düşünmüyoruz diyordum herkeste beni istemem konusunda ikna etmeye çalışıyordu
hatta hiç unutmam bir keresinde amcam bana yaşın geçiyor tabi tabi isteme daha sen yarın doktor doktor gezersen ağlama bize dedi o kadar zoruma gitti ki eve geldiğimde saatlerce ağlamıştım
ben hep kullandım ben prowomen eşimde promen kullandı ben hergün tok karna eşim aç karna içiyordu . bunun yanında da devid damla olarak birde innate omega 3 kullandım martta çekildim hsg filmini hazirana kadarda kullandım verdiği ilaçları temmuzda hamile kaldım zaten .siz kullanmaya devam edin. doktor bana şey demişti normalde sağlıklı bir kadının hamile kalma olasılığı %20 senin bu vitaminlerle %25 olacak demişti. canınızı sıkmayın diyecemde olmuyor malesef ben her adet olduğumda klozete oturup ağlıyordum . hmm birde unutmadan son 2 ay ovulasyon testi kullanmaya başlamıştım iyikide başlamışım çünkü yumurtlama takvimindeki tarihlerle tutmuyordu benim yumurtlama tarihim.