Rabbim en doğru zaman da sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin olmuyor olmuyor diye kendine kötü enerji verme Rabbimin izniyle olacak inşallah de kendi kendine. Regle 4 gün kala öğrenen de var gebeliği ama bence geçmesini bekleyin hayırlsıı olsun hakkınız daÖncelikle bu konuda çeşitli çok yazım oldu ama hiç bu kadar kötü hissetmedim.Rabbime isyan da etmek istemiyorum ama evleneli bir yıldan fazla oldu henüz çocuk sahibi olamadım vardır bir bildiği dedim hep öyledir de.Sürekli başkasının gebelik haberini alıp üzülüyorum ama bu sefer çok farklı kırıldım.En son da eşimin bir akrabasının benim de samimi olduğum arkadaşım gece 10 gibi beni aradı geldiler ve hamilelik haberini verdi.Başta kızdım henüz 3 aydır istiyorlardır biz ise bir yıldır nasıl düşüncesizlik dedim.Sonradan anladım ki benimle sevincini paylaşmak istemiş,cahilliğinden düşünememiş şimdi ise destek oluyorum ona.Bulantıları oluyor rahatsızlanıyor.Benim reglime bugün itibariyle dört gün kaldı.Bu şekilde yaşayıp gebeliğini ne kadar süre sonra öğrenen oldu yaşayan var mı sohbet edelim istiyorum çünkü çok ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim dilekleriniz içinRabbim en doğru zaman da sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin olmuyor olmuyor diye kendine kötü enerji verme Rabbimin izniyle olacak inşallah de kendi kendine. Regle 4 gün kala öğrenen de var gebeliği ama bence geçmesini bekleyin hayırlsıı olsun hakkınız da
Rica ederimmm Rabbim yardımcımız olsun inşallahÇok teşekkür ederim dilekleriniz için
Aminnn cümlemizinRica ederimmm Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bir doktorla görüştünüz mu , belki sizde ya da eşinizde bir sağlık sorunu var, o yüzden olmuyor olabilir. Zaten 1 yıl olmuş, bir an önce doktorla görüşün.Öncelikle bu konuda çeşitli çok yazım oldu ama hiç bu kadar kötü hissetmedim.Rabbime isyan da etmek istemiyorum ama evleneli bir yıldan fazla oldu henüz çocuk sahibi olamadım vardır bir bildiği dedim hep öyledir de.Sürekli başkasının gebelik haberini alıp üzülüyorum ama bu sefer çok farklı kırıldım.En son da eşimin bir akrabasının benim de samimi olduğum arkadaşım gece 10 gibi beni aradı geldiler ve hamilelik haberini verdi.Başta kızdım henüz 3 aydır istiyorlardır biz ise bir yıldır nasıl düşüncesizlik dedim.Sonradan anladım ki benimle sevincini paylaşmak istemiş,cahilliğinden düşünememiş şimdi ise destek oluyorum ona.Bulantıları oluyor rahatsızlanıyor.Benim reglime bugün itibariyle dört gün kaldı.Bu şekilde yaşayıp gebeliğini ne kadar süre sonra öğrenen oldu yaşayan var mı sohbet edelim istiyorum çünkü çok ihtiyacım var.
Şimdi sizin yazınızı okuduğum zaman arkadaşıma yaptığım geldi aklıma onların çocukları olmuyor doğal yolla bende boş gebelik geçirmiştim ilk ona haber verdim çok sevinmişti ama sizin gibi kırılmışmıdır acabaÖncelikle bu konuda çeşitli çok yazım oldu ama hiç bu kadar kötü hissetmedim.Rabbime isyan da etmek istemiyorum ama evleneli bir yıldan fazla oldu henüz çocuk sahibi olamadım vardır bir bildiği dedim hep öyledir de.Sürekli başkasının gebelik haberini alıp üzülüyorum ama bu sefer çok farklı kırıldım.En son da eşimin bir akrabasının benim de samimi olduğum arkadaşım gece 10 gibi beni aradı geldiler ve hamilelik haberini verdi.Başta kızdım henüz 3 aydır istiyorlardır biz ise bir yıldır nasıl düşüncesizlik dedim.Sonradan anladım ki benimle sevincini paylaşmak istemiş,cahilliğinden düşünememiş şimdi ise destek oluyorum ona.Bulantıları oluyor rahatsızlanıyor.Benim reglime bugün itibariyle dört gün kaldı.Bu şekilde yaşayıp gebeliğini ne kadar süre sonra öğrenen oldu yaşayan var mı sohbet edelim istiyorum çünkü çok ihtiyacım var.
Ocakta gideceğiz öyle anlaştık.Galiba kendinde bir sorun çıkar diye istemedi ama ikna ettim.Ben de miyom kist var mı diye birkaç ay önce yüzeysel bir kontrol yaptırmıştım.İkimiz de detaylı baktıracağız.Bir doktorla görüştünüz mu , belki sizde ya da eşinizde bir sağlık sorunu var, o yüzden olmuyor olabilir. Zaten 1 yıl olmuş, bir an önce doktorla görüşün.
Ben de senin için dua edeceğim ama niyetin çok önemli bu konuda senin kötü niyetli olmadığın aşikar Rabbim yardımcımız olsun stres yapma ve üzülmemek çok önemli elimizde değilŞimdi sizin yazınızı okuduğum zaman arkadaşıma yaptığım geldi aklıma onların çocukları olmuyor doğal yolla bende boş gebelik geçirmiştim ilk ona haber verdim çok sevinmişti ama sizin gibi kırılmışmıdır acababoş gebelik geçirdim 1 seneden fazladır uğraşıyorum şahsen ben duyunca çok mutlu oluyorum rabbim hak edene evlat nasip etsin hayırlısını versin ama bu haberler bana niyeyse çok normal geliyor sadece duasını istiyorum bana da nasip etsin diye
Hani düşük yasasaniz rahimde , kan pıhtılaşma, ya da yumurtada sorun var diyebiliriz. Ama hiç hamile kalamadiysanjz , eşinizde bir sorun olması muhtemel.Ocakta gideceğiz öyle anlaştık.Galiba kendinde bir sorun çıkar diye istemedi ama ikna ettim.Ben de miyom kist var mı diye birkaç ay önce yüzeysel bir kontrol yaptırmıştım.İkimiz de detaylı baktıracağız.
Kulun kula duası daha çabuk ulaşırmışBen de senin için dua edeceğim ama niyetin çok önemli bu konuda senin kötü niyetli olmadığın aşikar Rabbim yardımcımız olsun stres yapma ve üzülmemek çok önemli elimizde değil
Belki de sperm azlığı ya da hareketsizliği var bilemiyorum.Boş gebelik bile yaşamadım.Rabbim yaşatmasın tabi de ovülasyon testi bile kullandım hesaplama yaptım olmadı.Hani düşük yasasaniz rahimde , kan pıhtılaşma, ya da yumurtada sorun var diyebiliriz. Ama hiç hamile kalamadiysanjz , eşinizde bir sorun olması muhtemel.
Aynen öyle olursa bende eşimin ailesi kendi tarafım hariç kimseye demeyi düşünmüyorum 3 aylık olunca az az söylerim.Çünkü nazar değiyor insanların konuşmaları stres yapıyor.Sana da bana da kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin Rabbim AminKulun kula duası daha çabuk ulaşırmışbende sizin için dua edeceğim rabbim en yakın zamanda hayırı evlat nasip etsin bu karşı tarafın şahsi fikrine göre değişiyor belki beni kötü niyetli sanıyorsa yazınız bana ders oldu kimseye söylememeyi düşünüyorum olursa eğer. Çünkü insanoğlu ne kadar iyi niyetli bile olsanız karşı tarafın fikrini, zikrini bilmiyoruz. Sizde üzülmeyin lütfen herşeyin vakti var bol bol dua rabbimden hayırlısını iste
Bence kimseye söylemeyin ben öyle yaptım kendi ailem ve eşimin ailesine söylemiştim tek bütün sülale duymuştuAynen öyle olursa bende eşimin ailesi kendi tarafım hariç kimseye demeyi düşünmüyorum 3 aylık olunca az az söylerim.Çünkü nazar değiyor insanların konuşmaları stres yapıyor.Sana da bana da kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin Rabbim Amin
Merhaba benim de 13aydir olmuyor geçen ay ilk defa oldu o da kimyasaldiÖncelikle bu konuda çeşitli çok yazım oldu ama hiç bu kadar kötü hissetmedim.Rabbime isyan da etmek istemiyorum ama evleneli bir yıldan fazla oldu henüz çocuk sahibi olamadım vardır bir bildiği dedim hep öyledir de.Sürekli başkasının gebelik haberini alıp üzülüyorum ama bu sefer çok farklı kırıldım.En son da eşimin bir akrabasının benim de samimi olduğum arkadaşım gece 10 gibi beni aradı geldiler ve hamilelik haberini verdi.Başta kızdım henüz 3 aydır istiyorlardır biz ise bir yıldır nasıl düşüncesizlik dedim.Sonradan anladım ki benimle sevincini paylaşmak istemiş,cahilliğinden düşünememiş şimdi ise destek oluyorum ona.Bulantıları oluyor rahatsızlanıyor.Benim reglime bugün itibariyle dört gün kaldı.Bu şekilde yaşayıp gebeliğini ne kadar süre sonra öğrenen oldu yaşayan var mı sohbet edelim istiyorum çünkü çok ihtiyacım var.
Doğru söylüyorsun emin olmak gerek .Ama o gece çok ağlamıştım arkadaşım gittikten sonra ve ona hiç belli etmedim sonra toparladım kendimi bol bol dua ettim .Bence kimseye söylemeyin ben öyle yaptım kendi ailem ve eşimin ailesine söylemiştim tek bütün sülale duymuştuAMİNNNN ECMAİN
Rabbim senin de benim de yardımcımız olsun mfk yı öneririm size instagrama yazın Mehmet Fatih karslı sayesinde çok güzel haberler alan insanlar var pcoslu tüp bebekle olmayanlar vs.Param olsa hemen alıcam.Merhaba benim de 13aydir olmuyor geçen ay ilk defa oldu o da kimyasaldibende çevremde duydukça çok üzülüyorum sürekli soruyorlar hergun hergun bebek yok mu neden yok neden yapmıyorsunuz torun yok mu yeğen yok mu inanın çok yoruldum bende pcos var ondan olmuyor maalesef . Sizde mutlaka kontrolünüzü olun ihmal etmeyin 1yili geçmiş zaten inşallah bir sorun yoktur bir an önce hayırlısı ise evladiniza kavuşursunuz
Empati kurmak gerekiyor aslında ama bu sevindirici haberi en yakınına vermek istersin, sevdiğin insana vermek istersin ya onlar da bence sizi sevdiği, saydığı için bu güzel haberi sizinle paylaşmış emin ol sizin içinde dua etmiştir gönlüzünü ferah tutunDoğru söylüyorsun emin olmak gerek .Ama o gece çok ağlamıştım arkadaşım gittikten sonra ve ona hiç belli etmedim sonra toparladım kendimi bol bol dua ettim .
Rabbim senin de benim de yardımcımız olsun mfk yı öneririm size instagrama yazın Mehmet Fatih karslı sayesinde çok güzel haberler alan insanlar var pcoslu tüp bebekle olmayanlar vs.Param olsa hemen alıcam.
Teşekkür ederim öneriniz içinRabbim senin de benim de yardımcımız olsun mfk yı öneririm size instagrama yazın Mehmet Fatih karslı sayesinde çok güzel haberler alan insanlar var pcoslu tüp bebekle olmayanlar vs.Param olsa hemen alıcam.
Bir bilim insanından destek isterseniz ben varım. Proje haline getirelim, adım adım bilimle hedefe gidelim. Önce sebebine bakalım. Neden olmuyor? Doktorunuza gittiniz mi, eşiniz de kontrollerini yaptırdı mı? Özelden yazabilirsiniz. tek tek açık açık sebebini bilmelisiniz. İki fiziksel ve hücresel hiçbir problem yoksa bu kez beslenme tarzınızı değiştireceğiz. Hücreler yediklerinizden ibarettir. Vitamin, anti oksidin özellikle B12,D vitamini, minerallerce zengin beslenme tarzına eşiniz ile geçecekseniz. Sağlıklı yaşam için spor ve meditasyona başlayacaksınız. Kafanıza olsun olacak diye takmayacaksınız. Rabbiniz değil en doğrusunu o vücutta yaşayan siz bileceksiniz. Sizi üzen herseyde uzak kalın, o hamile kişiden bile. herkes yetişkin düşünmesi gerek, medeniyet bunu gerektirir. Varsanız başlayalım. Önce fiziksel muayene, kan testleri hormon artı vitamin mineraller genel kan, eşinizin baştan ayağa muayenesi sperm sayımı sperm yapısı herşey herşey. Beslenme yaşam şekli değişimi ve biraz bencil olun önce siz. iyi haftalar.Öncelikle bu konuda çeşitli çok yazım oldu ama hiç bu kadar kötü hissetmedim.Rabbime isyan da etmek istemiyorum ama evleneli bir yıldan fazla oldu henüz çocuk sahibi olamadım vardır bir bildiği dedim hep öyledir de.Sürekli başkasının gebelik haberini alıp üzülüyorum ama bu sefer çok farklı kırıldım.En son da eşimin bir akrabasının benim de samimi olduğum arkadaşım gece 10 gibi beni aradı geldiler ve hamilelik haberini verdi.Başta kızdım henüz 3 aydır istiyorlardır biz ise bir yıldır nasıl düşüncesizlik dedim.Sonradan anladım ki benimle sevincini paylaşmak istemiş,cahilliğinden düşünememiş şimdi ise destek oluyorum ona.Bulantıları oluyor rahatsızlanıyor.Benim reglime bugün itibariyle dört gün kaldı.Bu şekilde yaşayıp gebeliğini ne kadar süre sonra öğrenen oldu yaşayan var mı sohbet edelim istiyorum çünkü çok ihtiyacım var.