Bir bilim insanından destek isterseniz ben varım. Proje haline getirelim, adım adım bilimle hedefe gidelim. Önce sebebine bakalım. Neden olmuyor? Doktorunuza gittiniz mi, eşiniz de kontrollerini yaptırdı mı? Özelden yazabilirsiniz. tek tek açık açık sebebini bilmelisiniz. İki fiziksel ve hücresel hiçbir problem yoksa bu kez beslenme tarzınızı değiştireceğiz. Hücreler yediklerinizden ibarettir. Vitamin, anti oksidin özellikle B12,D vitamini, minerallerce zengin beslenme tarzına eşiniz ile geçecekseniz. Sağlıklı yaşam için spor ve meditasyona başlayacaksınız. Kafanıza olsun olacak diye takmayacaksınız. Rabbiniz değil en doğrusunu o vücutta yaşayan siz bileceksiniz. Sizi üzen herseyde uzak kalın, o hamile kişiden bile. herkes yetişkin düşünmesi gerek, medeniyet bunu gerektirir. Varsanız başlayalım. Önce fiziksel muayene, kan testleri hormon artı vitamin mineraller genel kan, eşinizin baştan ayağa muayenesi sperm sayımı sperm yapısı herşey herşey. Beslenme yaşam şekli değişimi ve biraz bencil olun önce siz. iyi haftalar.