Gebe kalamama mücadelesi ve artık çöken psikoloji

Merhaba bende diyabet ve pcosluyum hb1ac değeriniz kaç ve 24 yaşındayım maalesef diyabet insanı çok yıpratıyor

Merhaba bende diyabet ve pcosluyum hb1ac değeriniz kaç ve 24 yaşındayım maalesef diyabet insanı çok yıpratıyor
Geçmiş olsun canım. Ben tip 1 diyabetliyim değerim 8.3 ama şuan daha da düştüğünü düşünüyorum. Diyabet ve pcos ikisi bir olunca insan çok yıpranıyor. Sizin çocuk var mı

pcos için tüp bebek başarı yüzdesi çok yüksek. Vakit kaybetmeden tüpe gidin inşaAllah olacaktır. Tüp bebek tedavisi bir nimet psikoloji bozulacak birşey değil. gizli de tutar kafanı insanlardan rahat ettirirsin.

Canım femaraya başladım bugün5.günüm doktora aşılamaya geçmeyi sordum ama henüz erken hap ile devam dedi

Canım femaraya başladım bugün5.günüm doktora aşılamaya geçmeyi sordum ama henüz erken hap ile devam dedi
Pcosta aşılama vakit kaybı. Femara dan sonra direk tüpe gidin. Aşılama ile benzer ve aşılama fiyatı da yüksek. Normal gebe kalma yüzdesi aşılama. Tüpte başka sıkıntılar varsa onu da öğrenmiş olursun embriyo oluşumu vs. Yaşın da genç ve ideal. Ruh sağlığını bozacak bir durum yok. Hiçbir sebep yokken yıllardır uğraşanlar var ben gibi. Ama tüpte sebepler çıkıyor. Vakit kaybetme iyi bir hoca iyi bir lab ve hazırlık önemli.

Hsg çekildi temmuz ayında tüpler açık eşimin sonuçları temiz benim de dediğim gibi pcos ve diyabet var. Acaba tüp bebek fiyatları ort ne kadar oluyor

Hsg çekildi temmuz ayında tüpler açık eşimin sonuçları temiz benim de dediğim gibi pcos ve diyabet var. Acaba tüp bebek fiyatları ort ne kadar oluyor
Aşılama 35 40 bin felan ilaçlar hariç olmalı. Tüp bebek 70. yine ilaçlar hariç. Diyabet ve pvos gebeliğe engel olabiliyor. İyi bir endokronoloji dr ile önce diyabeti düzenle tsh ına baktır. Araştırma ve hazırlık yap pcosta tüp bebek başarı oranı çok yüksek oluyor. kaliteli yumurta olması için hazırlanmalısın 2, 3 ay. Bir sürü video var youtube da dinleyebilirsin. Aşılama para ve vakit kaybı.

Canım peki devlet hastanesine mi gitmeliyim bunun için yoksa özel hastaneye mi ? Hangisi daha iyi ilgileniyor bu konuda acaba

Geçmiş olsun canım. Ben tip 1 diyabetliyim değerim 8.3 ama şuan daha da düştüğünü düşünüyorum. Diyabet ve pcos ikisi bir olunca insan çok yıpranıyor. Sizin çocuk var mı
Bir düşüğüm 8. Haftada kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim ama dr randevusunu bekliyorum çok yeni insallah sağlıklıdır ben pcos için bir vitamin kullandım ama burdan paylaşmak doğru olmayabilir hemoglabinii düşürmek çok önemli bende suan günde 4 kez insülin yapıyorum

İlacın ismini söylersen cumartesi doktora çatlama iğnesi için gideceğim sorarım. Senin değerin kaç canım ? İnşallah sağlıklıdır

Canım peki devlet hastanesine mi gitmeliyim bunun için yoksa özel hastaneye mi ? Hangisi daha iyi ilgileniyor bu konuda acaba
Tabi ki özelde iyi bir hoca ve iyi bir laboratuvar olmalı.Devlette yıpranabilirsin. Devlet destekli 2,3 aşılama yapmadan zaten yaoamazsın bir sürü şartı var.

Bu ay da sonuç almazsam araştırırım canım teşekkür ederim
Tüp bebek düşünürseniz ekonomik durumunuzda el verirse şişli memorial semra kahraman ve ekibini araştırmanızı öneririm. Labaratuvarı çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…