Merhaba bende diyabet ve pcosluyum hb1ac değeriniz kaç ve 24 yaşındayım maalesef diyabet insanı çok yıpratıyorYa ben aynı zamanda diyabet hastasıyım ve tekrarlayan kimyasal gebeliklerim var doktor da bunun diyabetle ilgili olduğunu söylüyor. Kontrol altına alamıyorum şekerimi bilmiyorum iğrenç bi döngünün içinde kaldım
Geçmiş olsun canım. Ben tip 1 diyabetliyim değerim 8.3 ama şuan daha da düştüğünü düşünüyorum. Diyabet ve pcos ikisi bir olunca insan çok yıpranıyor. Sizin çocuk var mıMerhaba bende diyabet ve pcosluyum hb1ac değeriniz kaç ve 24 yaşındayım maalesef diyabet insanı çok yıpratıyor
pcos için tüp bebek başarı yüzdesi çok yüksek. Vakit kaybetmeden tüpe gidin inşaAllah olacaktır. Tüp bebek tedavisi bir nimet psikoloji bozulacak birşey değil. gizli de tutar kafanı insanlardan rahat ettirirsin.Kızlar uzun süredir (1.5 yıl oldu artık) gebe kalmaya çalışıyorum. Eşim test verdi sorun yok ben de pcos var hsg çekildim Temmuz ayında ve ağustos-Ekim olmak üzere 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Ben pcosla çok erken yaşta tanıştım henüz 17-18 yaşındaydım. Her ay negatif sonuç almaktan artık çok yoruldum. Bilmiyorum ama umudum da kalmadı sanki. Son 1 haftadır da kendimi çok kötü hissediyorum. Yataktan kalmak istemiyorum, temizlik yapmak istemiyorum, girdiğim her ortamdan sıkılıyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum ama bir yandan da kendimi çok yalnız hissediyorum. Dışarı çıkıp gezmek kafamı dağıtmak istiyorum ama bunları yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde. Tuhaf bir ruh halindeydim. Bu durumla nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum bi öneriniz var mı
Canım femaraya başladım bugün5.günüm doktora aşılamaya geçmeyi sordum ama henüz erken hap ile devam dedipcos için tüp bebek başarı yüzdesi çok yüksek. Vakit kaybetmeden tüpe gidin inşaAllah olacaktır. Tüp bebek tedavisi bir nimet psikoloji bozulacak birşey değil. gizli de tutar kafanı insanlardan rahat ettirirsin.
Pcosta aşılama vakit kaybı. Femara dan sonra direk tüpe gidin. Aşılama ile benzer ve aşılama fiyatı da yüksek. Normal gebe kalma yüzdesi aşılama. Tüpte başka sıkıntılar varsa onu da öğrenmiş olursun embriyo oluşumu vs. Yaşın da genç ve ideal. Ruh sağlığını bozacak bir durum yok. Hiçbir sebep yokken yıllardır uğraşanlar var ben gibi. Ama tüpte sebepler çıkıyor. Vakit kaybetme iyi bir hoca iyi bir lab ve hazırlık önemli.Canım femaraya başladım bugün5.günüm doktora aşılamaya geçmeyi sordum ama henüz erken hap ile devam dedi
Hsg çekildi temmuz ayında tüpler açık eşimin sonuçları temiz benim de dediğim gibi pcos ve diyabet var. Acaba tüp bebek fiyatları ort ne kadar oluyorPcosta aşılama vakit kaybı. Femara dan sonra direk tüpe gidin. Aşılama ile benzer ve aşılama fiyatı da yüksek. Normal gebe kalma yüzdesi aşılama. Tüpte başka sıkıntılar varsa onu da öğrenmiş olursun embriyo oluşumu vs. Yaşın da genç ve ideal. Ruh sağlığını bozacak bir durum yok. Hiçbir sebep yokken yıllardır uğraşanlar var ben gibi. Ama tüpte sebepler çıkıyor. Vakit kaybetme iyi bir hoca iyi bir lab ve hazırlık önemli.
Aşılama 35 40 bin felan ilaçlar hariç olmalı. Tüp bebek 70. yine ilaçlar hariç. Diyabet ve pvos gebeliğe engel olabiliyor. İyi bir endokronoloji dr ile önce diyabeti düzenle tsh ına baktır. Araştırma ve hazırlık yap pcosta tüp bebek başarı oranı çok yüksek oluyor. kaliteli yumurta olması için hazırlanmalısın 2, 3 ay. Bir sürü video var youtube da dinleyebilirsin. Aşılama para ve vakit kaybı.Hsg çekildi temmuz ayında tüpler açık eşimin sonuçları temiz benim de dediğim gibi pcos ve diyabet var. Acaba tüp bebek fiyatları ort ne kadar oluyor
Canım peki devlet hastanesine mi gitmeliyim bunun için yoksa özel hastaneye mi ? Hangisi daha iyi ilgileniyor bu konuda acabaAşılama 35 40 bin felan ilaçlar hariç olmalı. Tüp bebek 70. yine ilaçlar hariç. Diyabet ve pvos gebeliğe engel olabiliyor. İyi bir endokronoloji dr ile önce diyabeti düzenle tsh ına baktır. Araştırma ve hazırlık yap pcosta tüp bebek başarı oranı çok yüksek oluyor. kaliteli yumurta olması için hazırlanmalısın 2, 3 ay. Bir sürü video var youtube da dinleyebilirsin. Aşılama para ve vakit kaybı.
Bir düşüğüm 8. Haftada kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim ama dr randevusunu bekliyorum çok yeni insallah sağlıklıdır ben pcos için bir vitamin kullandım ama burdan paylaşmak doğru olmayabilir hemoglabinii düşürmek çok önemli bende suan günde 4 kez insülin yapıyorumGeçmiş olsun canım. Ben tip 1 diyabetliyim değerim 8.3 ama şuan daha da düştüğünü düşünüyorum. Diyabet ve pcos ikisi bir olunca insan çok yıpranıyor. Sizin çocuk var mı
İlacın ismini söylersen cumartesi doktora çatlama iğnesi için gideceğim sorarım. Senin değerin kaç canım ? İnşallah sağlıklıdırBir düşüğüm 8. Haftada kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim ama dr randevusunu bekliyorum çok yeni insallah sağlıklıdır ben pcos için bir vitamin kullandım ama burdan paylaşmak doğru olmayabilir hemoglabinii düşürmek çok önemli bende suan günde 4 kez insülin yapıyorum
Tabi ki özelde iyi bir hoca ve iyi bir laboratuvar olmalı.Devlette yıpranabilirsin. Devlet destekli 2,3 aşılama yapmadan zaten yaoamazsın bir sürü şartı var.Canım peki devlet hastanesine mi gitmeliyim bunun için yoksa özel hastaneye mi ? Hangisi daha iyi ilgileniyor bu konuda acaba
Bu ay da sonuç almazsam araştırırım canım teşekkür ederimTabi ki özelde iyi bir hoca ve iyi bir laboratuvar olmalı.Devlette yıpranabilirsin. Devlet destekli 2,3 aşılama yapmadan zaten yaoamazsın bir sürü şartı var.
Tüp bebek düşünürseniz ekonomik durumunuzda el verirse şişli memorial semra kahraman ve ekibini araştırmanızı öneririm. Labaratuvarı çok iyidir.Bu ay da sonuç almazsam araştırırım canım teşekkür ederim
İstanbul’da değilim kiTüp bebek düşünürseniz ekonomik durumunuzda el verirse şişli memorial semra kahraman ve ekibini araştırmanızı öneririm. Labaratuvarı çok iyidir.
Söylerimde özelden yazarsanız buedan kimseyi yanlış yönlendirmek istememİlacın ismini söylersen cumartesi doktora çatlama iğnesi için gideceğim sorarım. Senin değerin kaç canım ? İnşallah sağlıklıdır
TabiSöylerimde özelden yazarsanız buedan kimseyi yanlış yönlendirmek istemem