Gebeliğe Hazırlık Gebe kalabilmem için neler yapmam lazım 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü kist için diye biliyorum canı, kistin mi var?

Yazsana canım nasıl yapılıyor?
Bir orta boy kahverengi kabuklu soğanı 4 e bölüp 5 dk kapağı kapali şekilde kaynatıp sabah akşam ac iciyorsun 15 gün. Adetliyken başladım ben ovulasyona kadar icip bırakıcam. Tam.bi araştır öyle yap yalnız yanlış bilgi vermiş olmayım.

Tamam canım sagol, bakayım ben yine. Insallah işe yarar hamiş kalırız adetimin son günleri benim su an, sanırım öbür aya kaldı kür

Bende ocak ayında dış gebelik geçirdim temmuz ayında da kimyasal gebelik evliliğimin ilk başlarında hiç korunmadım aslında ama illa çoçuk olsun diye de düşünmedim yeni evliyim tadını çıkarayım felan filan düşüncesindeyim bu gebelik için hiç bilgim olmadı kilo almaya başladım annem maydanoz suyu iç dedi zayıflamaya yardımcı olur dedi sadece 15 gün kullandım sonra ara ara kanamalarım oldu mehersem maydanoz suyu iltihap söktürücü özelliği varmış ablam da onunla hamile kalmış tabi sonradan öğrendim bende onun sayesinde kullandığım ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu hikayem orada başladı zor bir sürec biliyorum küçük bir umut için günlerce kan vermek neyse 1 ay uğraştım sonunda düşürdü doktorlar o kafama takmadığım gebelik artık kabusum oldu her ay adet geçikmesi yaşadım acaba hamilemiyim diye her ay yaptığım testlerin haddi hesabı yok 6 ay sonra yine kaldım çok sevinmiştim cuma günüydü bir daha kan vermek için pazartesi yi beklemem lazımdı gittim değer yükselmenin sonra kanama başladı o da gitti bu sefer daha çok taktım kafaya 3 aydır her adet günü gelince deliye dönüyorum nasıl çıkar Bi anda insanın aklından psikolojisi alt üst oluyor insanın inşallah en kısa zaman da herkese nasip eder ha bu arada canım ben maydanoz suyunu iki kere kullandım ikisinde de o ay hamile kaldım dene istersen kusura bakmayın kızlar çok oldu ama içim bu satırlardan daha fazlasına mahkum

Insanın kaybı olduktsn sonra evlat isteği çok daha fazla olmaya başlıyor sanırım benimde öyle oldu. Maydanozu bende duydum hatta bizzat annem söyledi. Ovulasyon da kullanma yalnız düşük yaptırır. Bidaha ki ay'da maydonoz mu denesem acaba iyice kafayı yedim :) her ay biseyler yapıyorum

Canım cok gecmis olsun, cok zor günler gerçekten, bende dış gebelikten sonra kendimi vurdum yemeğe, normalde zayif bi kızdım 9 kilo aldım resmen. Allah hicbirimize bir daha yaşatmasın insallah. Maydonoz suyunu da sanırım sıcak suyun içine atıp demliyorsun ve öyle içiyorsun, dogru mu?

Ev et canım ben bu ay da deniyorum bunu adet bitiminde 1 hafta kullanacaksın ovalüsyon gününe kadar sonra gün aşırı ilişki canım

Evet canım hep taze taze yapıp içmen lazım çok kaynatıp dolaba atan oluyor onun faydası yok bir bardaklık sabah akşam kaynat kaynayınca bardağa dök içine limon dilimi at kokusu alır hem vitamin 1 hafta adetten sonra dene canım sabah aç karnına akşam da yatmadan önce ılık iç

Icmek icin sogumasini beklemeye gerek yok o zaman taze taze demler içerim oyleyse

Adetimin son günlerinde bu bilgiyi öğrenmem harika oldu cok sagol canım ya. O zaman yarın demleyim de sonraki gun iceyim.
Rica ederim inşallah bir faydam olur da bana da dua edersin ama ben aralıkta kullandım işte 15 gün ama ne bileyim bir bilgim yoktu zayıflamak için içmiştim hamile kalmışım annem sonradan dedi ablan da bununla hamile kaldı diye temmuz ayında da denedim yine hamile kaldım inşallah bu ay da tutar

Inşallah şifa niyetine diyip içelim:) ne kadar maydonoz koyalım canım
Fazla değil bir avuç sapları ile yıka koy küçük tencere ye büyük cezve de olur ama iki bardak su koy kaynayıp iyice maydanozu vitamini suya geçsin fazla suyu kaynayıp azalttığı için koyacaksın bir bardaklık kalana kadar kaynatın inşallah şifa olur

Kızlar benim bi kaç tanıdıpım hurmaya meryem surwsi okutup eşiyle onu yedi ve o ay hamile kaldı hurmayı biliyosunuz zaten meryem suresindede var bende bu ay onu denycem 41 farklı kişiye hurma vericeksiniz okuycaklar alıp hergn yarısını eşiniz yarısını siz yiyceksiniz unutmayın yer gök Dua

Meryem suresini daha önce duymuştum canım ama hurmayı bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu

Geçen ay hacdan hurmalar mı gelmedi bana gebe kalmam icin, yesim elmalar mi gelmedi, meryem sureleri okundu, eşimle yedik ama yine olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…