• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalabilmem için neler yapmam lazım 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua etmez olur muyum, inşallah kalirsin kuzum. Anne olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim, tabii sağlıkla ınşallah
Rica ederim inşallah bir faydam olur da bana da dua edersin ama ben aralıkta kullandım işte 15 gün ama ne bileyim bir bilgim yoktu zayıflamak için içmiştim hamile kalmışım annem sonradan dedi ablan da bununla hamile kaldı diye temmuz ayında da denedim yine hamile kaldım inşallah bu ay da tutar

Meryem suresini daha önce duymuştum canım ama hurmayı bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu
Bizde 5 aydır falan düşünüyoruz ben eskdien takvime göre yumurtlamaya bakıp uyguluyodum ama bnca zmaan yanılmışım takvim yalnış gösteriyomuş ovülasyon testine başladm hatta yumurtlama günümdeyim ve takvim 4 gn snrayı gösteriyo 😒bi arkadaşımn mevlüdü var pazar nasip olursa hurma götürüp orda okutcam denemekten zarar gelmez birde ben kendim her gece suya meryem okuyup içiyorum

Bizde 5 aydır falan düşünüyoruz ben eskdien takvime göre yumurtlamaya bakıp uyguluyodum ama bnca zmaan yanılmışım takvim yalnış gösteriyomuş ovülasyon testine başladm hatta yumurtlama günümdeyim ve takvim 4 gn snrayı gösteriyo 😒bi arkadaşımn mevlüdü var pazar nasip olursa hurma götürüp orda okutcam denemekten zarar gelmez birde ben kendim her gece suya meryem okuyup içiyorum
Bende laboquik ovulasyon testi siParıs ettim ıyi midir acaba ?

Bu zamana kadar bende hep yanlış hesap yapiyormusum, 28 günde 1 adet olurum, 14üncü güne denk gelir derler hep, o dönem doktoruma dedim ki bu ay sizinle usg ile takip edelim hocam, tamam dedi 10ncu gun gel, gittim bilmem kaç cm olmuş yumurtalık, 4 gun sonra gel catladigini gorelim dedi, ben gidene kadar çatlamış bile.

Ben ilgileniyorum ovülayonla sayfamda var yeni başladım sayılır zaten ama senin aldığında kötü değil canm takıldığn yerlerde bn yardmcı olurum sana
Adetim bugün bitti ve düzenli 30 günde bir oluyorum.ne zaman başlamalıyım tersler yarın elimde olacak.

Tamam canım inşallah işe yarar bize de nasip olur

Adetim bugün bitti ve düzenli 30 günde bir oluyorum.ne zaman başlamalıyım tersler yarın elimde olacak.
Kuzum bunu bilemeyiz ki bazı insanlar 14 günde bazıları adete yakın yumurtluyor denemeden bilemezsin hem ay da iki kere yumurtlayan da var o marka test iyi canm arkaşm da sipariş verdi memnun

Kuzum bunu bilemeyiz ki bazı insanlar 14 günde bazıları adete yakın yumurtluyor denemeden bilemezsin hem ay da iki kere yumurtlayan da var o marka test iyi canm arkaşm da sipariş verdi memnun
Teşekkür ederim o zaman 5 gün sonra başlıyim test yapmaya pik görünce full değerlendiriyoruz:) inşallah bu ay tutar .

Back