- 26 Kasım 2018
- 239
- 123
- 103
- Konu Sahibi Carpe Diem Angel
-
Rica ederim inşallah bir faydam olur da bana da dua edersin ama ben aralıkta kullandım işte 15 gün ama ne bileyim bir bilgim yoktu zayıflamak için içmiştim hamile kalmışım annem sonradan dedi ablan da bununla hamile kaldı diye temmuz ayında da denedim yine hamile kaldım inşallah bu ay da tutar
Bizde 5 aydır falan düşünüyoruz ben eskdien takvime göre yumurtlamaya bakıp uyguluyodum ama bnca zmaan yanılmışım takvim yalnış gösteriyomuş ovülasyon testine başladm hatta yumurtlama günümdeyim ve takvim 4 gn snrayı gösteriyoMeryem suresini daha önce duymuştum canım ama hurmayı bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu
Tedbir bizden tevekkül Allah'tan. Elimizden geleni yapıp bol bol dua edelim. Inşallah isteyen herkese nasip olur hayırlı sağlıklı eksiksiz evlatlarHerşey nasip canım Rabbim ol demeden olmuyor işte
Bende laboquik ovulasyon testi siParıs ettim ıyi midir acaba ?Bizde 5 aydır falan düşünüyoruz ben eskdien takvime göre yumurtlamaya bakıp uyguluyodum ama bnca zmaan yanılmışım takvim yalnış gösteriyomuş ovülasyon testine başladm hatta yumurtlama günümdeyim ve takvim 4 gn snrayı gösteriyobi arkadaşımn mevlüdü var pazar nasip olursa hurma götürüp orda okutcam denemekten zarar gelmez birde ben kendim her gece suya meryem okuyup içiyorum
İşte bi umutGeçen ay hacdan hurmalar mı gelmedi bana gebe kalmam icin, yesim elmalar mi gelmedi, meryem sureleri okundu, eşimle yedik ama yine olmadı.
Amin inşallahDua etmez olur muyum, inşallah kalirsin kuzum. Anne olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim, tabii sağlıkla ınşallah
Ben ilgileniyorum ovülayonla sayfamda var yeni başladım sayılır zaten ama senin aldığında kötü değil canm takıldığn yerlerde bn yardmcı olurum sanaBende laboquik ovulasyon testi siParıs ettim ıyi midir acaba ?
Aynen öyle ama hüsran her ayİşte bi umutdeniyoruz herşeyi
Bizde 5 aydır falan düşünüyoruz ben eskdien takvime göre yumurtlamaya bakıp uyguluyodum ama bnca zmaan yanılmışım takvim yalnış gösteriyomuş ovülasyon testine başladm hatta yumurtlama günümdeyim ve takvim 4 gn snrayı gösteriyobi arkadaşımn mevlüdü var pazar nasip olursa hurma götürüp orda okutcam denemekten zarar gelmez birde ben kendim her gece suya meryem okuyup içiyorum
Adetim bugün bitti ve düzenli 30 günde bir oluyorum.ne zaman başlamalıyım tersler yarın elimde olacak.Ben ilgileniyorum ovülayonla sayfamda var yeni başladım sayılır zaten ama senin aldığında kötü değil canm takıldığn yerlerde bn yardmcı olurum sana
Tamam canım inşallah işe yarar bize de nasip olurBizde 5 aydır falan düşünüyoruz ben eskdien takvime göre yumurtlamaya bakıp uyguluyodum ama bnca zmaan yanılmışım takvim yalnış gösteriyomuş ovülasyon testine başladm hatta yumurtlama günümdeyim ve takvim 4 gn snrayı gösteriyobi arkadaşımn mevlüdü var pazar nasip olursa hurma götürüp orda okutcam denemekten zarar gelmez birde ben kendim her gece suya meryem okuyup içiyorum
Kuzum bunu bilemeyiz ki bazı insanlar 14 günde bazıları adete yakın yumurtluyor denemeden bilemezsin hem ay da iki kere yumurtlayan da var o marka test iyi canm arkaşm da sipariş verdi memnunAdetim bugün bitti ve düzenli 30 günde bir oluyorum.ne zaman başlamalıyım tersler yarın elimde olacak.
Teşekkür ederim o zaman 5 gün sonra başlıyim test yapmaya pik görünce full değerlendiriyoruz:) inşallah bu ay tutar .Kuzum bunu bilemeyiz ki bazı insanlar 14 günde bazıları adete yakın yumurtluyor denemeden bilemezsin hem ay da iki kere yumurtlayan da var o marka test iyi canm arkaşm da sipariş verdi memnun
Pik görünce 3 gün değerlendir canım at buraya bizde bakalım hattaTeşekkür ederim o zaman 5 gün sonra başlıyim test yapmaya pik görünce full değerlendiriyoruz:) inşallah bu ay tutar .
İnşallah canım inşallahHadi bu ay herkes güzel haberlerle gelsin buraya o zaman
Tamam canım anlaştık şu 4 ay içinde inşallah hamiş olurum yoksa tedaviler başlayacak. Herkese henüz düşünmüyoruz bebek diyorum ama bebek görünce çıldırıyorum:)Pik görünce 3 gün değerlendir canım at buraya bizde bakalım hatta
Aynı ben aynı deliye dönüyorum yaTamam canım anlaştık şu 4 ay içinde inşallah hamiş olurum yoksa tedaviler başlayacak. Herkese henüz düşünmüyoruz bebek diyorum ama bebek görünce çıldırıyorum:)
Aminnnn inşAllahhhhhHadi bu ay herkes güzel haberlerle gelsin buraya o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?