kızlar milupadan meil gelmiş direk yazdığım maili ve cavabı kopyaladım
Sayın sevgi,
08.11.2009 tarihli sorunuz :
'milyonlarca bebek mamalarınızla büyüyor sektörün en iyisi diye anılıyorsunuz mamalarınıza servetler döküyoruz sırf bebeklerimiz iyi beslensin diye siz gözümüzün içine bakarak cebizimizi soyarak bebekerimizi gözümüzden sakındığımız yavrularımızı zehirliyorsunuz GDOlu ürünlerle bukadar basitmi insan hayatı bir açıklama bekliyoruz sizi tercih eden anne ve babalar olarak tvde dakika başı reklamlarınız çıkıyor reklam değil açıklama istiyoruz ama insan sağlığı değil bizim cebimiz önemli diyorsanız o başka yanlız şunu belirteyim ben artık bebeğime inek sütü kullanıcağımm tuzağınıza düşmeyeceğim saygılar...'
Sorunuzun cevabı:
'Bizim içimiz çok rahat çünkü tüm ürünlerimiz Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde üretiliyor. Avrupa Birliği GDO içeren ürünlerin üretilmesini, pazarlanmasını ve satılmasını yasaklamıştır. Bu nedenlede bizim ürünlerimizde GDO lu bir hammadde veya bileşen kesinlikle bulunmamaktadır. Esasen Türkiyeye ithal edilen domates tohumları, mıısır, soya gibi ürünler çok risklidir ve ne yazıkki gıda sanayiininde kontrolsüz olarak kullanılmaktadır. İneklere verilen yemin garantisi bile yokken inek sütü verme isteğiniz ne kadar doğru olur.'
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Işıl Telkes
Milupa Beslenme Uzmanı
banada aynı cevap gelmişti canım ama ben inanmıyorum o zaman niye içindekilere soya lesitini yazıyolar?
aslında buzamana kadar bunları tükettik bilmeden şimdide bilerek tüketeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?