kızlar bebe bisküvisi yaptım
bebek bakımı ve beslenmesi bölümünde bi bakın olmuşmu
link vericektim ama bilmiyorum nasıl veriliyo
tabi canım olmuştur neden olmasınki zaten sütle ezilmicekmi tadı yerinde olsun yeter .benim kız pek sevmez cici bebeyi ama tarifini alıp arkadaşlarıma tavsiye ederim
bu arada saol canım emeğine sağlık
slm kizlar yazdiklarinizi bastan sona kadar okudum
gercektende tüyler ürpertici biz anneler icin bunlari duymak
bende bunun icin kendim kullandigim markayi arastirdim
ben almanyada yasiyorum ve hipp marka bebek mamasini kullandim oglum dogdugundan bu yana.
sizlere kendi arastirmalarimla bu markayi önerebilirim
hipp markasi arastirmalarima göre greenpeaceten onay almis bir markaymis eger almancada bilen arkadaslarim varsa greenpeace`in onayladigi bu linki yolluyorum
isterseniz sizde bir arastirin sahipleride diger markalarin sahipleri gibi genis kapsamli sirket vs olmayip kücük bir aile firmasiymis yinede size linki yolluyorum ama almanca oldugu icin anlamayabilirsiniz varsa cevrenizde tercüme ettirebilirsiniz
http://www.greenpeace4kids.de/themen/gentechnik/nachrichten/artikel/hipp_hipp_hurrah_immer_weniger_gentechnik_bei_babymilch_eiern_und_fleisch
/
Besonders beispielhaft arbeitet der Babynahrungshersteller HIPP. Alle Milchpulverprodukte werden mit Milch hergestellt, die ohne Gentechnik erzeugt wurde. Das bedeutet: HIPP- Milchkühe müssen kein gentechnisch verändertes Tierfutter fressen, wie etwa Gen-Soja.
hipp alman markası değilmi ben öyle biliyorum. milupada alman markası.. daha mı güvenilir hipp marka? elinde olan içeriğini yazabilirmi acaba? almanca yazıyo olsada yazın eşime okuttururum...
eşime okuttum ve içim rahatladı... verdiğin sayfanın sonlarına doğru hipp in sütünü tanıtmışlar ve bu süt suni yemlerle beslenen hayvanlardan değil dışarda serbestce otlayan ineklerden elde ediliyomuş.. ayrıca almanyada hali hazırda genetiği değiştirilmiş ürünlerin neler olduğu tam olarak bilinmediği için greenpeace gdo nun olmadığı ürünlere sertifika veriyomuş.... ve hipp in toz mamalarındada genetiği değiştirilmiş ürünler bulunmuyormuş... real markette hipp in hemen hemen tüm ürünleri var kesinlikle hipp kullanıcam bundan sonra.. ama devam maması ve süt dikkatimi çekmedi benim için önemli olan o umarım vardır.. yoksa bile talep üzerine getirirler zaten...
aynen öyle cnm
ben ogluma sebze ve meyve pürelerini bile kendim yapip vermiyorum acikcasi
hippin pürelerinden aliyorum cünkü hippin püreleri tamamen organikler kendileri ekip üretiyorlar ama diger türlü aldigimiz sebze ve meyvelerin hepsi hormonlu ne kadar saglikli olur tartisilir
tabiki her anne baba kendi cocugu icin en sagliklisinin ne oldugunu yine kendileri bilirler ben sadece fikrimi belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?