- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar milupadan meil gelmiş direk yazdığım maili ve cavabı kopyaladım
Sayın sevgi,
08.11.2009 tarihli sorunuz :
'milyonlarca bebek mamalarınızla büyüyor sektörün en iyisi diye anılıyorsunuz mamalarınıza servetler döküyoruz sırf bebeklerimiz iyi beslensin diye siz gözümüzün içine bakarak cebizimizi soyarak bebekerimizi gözümüzden sakındığımız yavrularımızı zehirliyorsunuz GDOlu ürünlerle bukadar basitmi insan hayatı bir açıklama bekliyoruz sizi tercih eden anne ve babalar olarak tvde dakika başı reklamlarınız çıkıyor reklam değil açıklama istiyoruz ama insan sağlığı değil bizim cebimiz önemli diyorsanız o başka yanlız şunu belirteyim ben artık bebeğime inek sütü kullanıcağımm tuzağınıza düşmeyeceğim saygılar...'
Sorunuzun cevabı:
'Bizim içimiz çok rahat çünkü tüm ürünlerimiz Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde üretiliyor. Avrupa Birliği GDO içeren ürünlerin üretilmesini, pazarlanmasını ve satılmasını yasaklamıştır. Bu nedenlede bizim ürünlerimizde GDO lu bir hammadde veya bileşen kesinlikle bulunmamaktadır. Esasen Türkiyeye ithal edilen domates tohumları, mıısır, soya gibi ürünler çok risklidir ve ne yazıkki gıda sanayiininde kontrolsüz olarak kullanılmaktadır. İneklere verilen yemin garantisi bile yokken inek sütü verme isteğiniz ne kadar doğru olur.'
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Işıl Telkes
Milupa Beslenme Uzmanı
Saruboceqciğim, ben hipp kullanıyorum uzun zamandır, baby rice-pirinçli kaşık mamasını. Süt-su karışımı ile hazırlanıyor, süt olarak pınar bebek sütü kullanıyorum. Sadece organik pirinç ve B1 vitamini var içinde, kokusu da gayet hoş, tadına bakmadım ama. Bir de yulaf kaşık maması var ama onu hiç denemedim. Hipp şimdi bebe bisküvisi çıkartmış, ondan aldım onu deneyeceğim. Bir de biberon maması olarak 1 ve 2 vardı 3 yoktu, bu ay bir bebek dergisinde 3'ün de çıktığını gördüm, henüz marketlere gelmemiş ama gelince ondan alacağım, biz hala gece yatarken biberon mamasıyla uyuyoruz çünkü...
aynı cevap banada geldi
canım alya tadında az farklılık alsa yemiyor da o sebeple diyorum..
bende bir bakınayım gittiğimde en iyisi..
yurdum inek sütüne dönmek kadar güzel bir şey var mı ya..
şimdi bilinçli mama anneleri gelsinlerde açıklama yapsınlar bakalım..mamayı savunanlar..[/QUOT
canım senin kızın kaç kilo ve kaç aylık benim kzımda aptamili çok seviyo onun sayesinde kilo alıyo daha önce hep az kilo alıyodu ondan sordum canım sakınsası yok sa cevaplandırırsan sevinirim
mamadan iyidir uht süt nerden bulucaz açık çiğ sütü hadi bulduk temizliğine nasıl güvenicez su karştırmalarını boşverdim bakalım o süt dolu tanker temizmi
ben bu zamana kadar mama artı süt veriyordum mamayı vermemin sebebi vitamin içindi
ama bu gdo olayından sonra vitaminide istemiyorum boş süt içsin daha iyi
canım takvimimde mevcut.
alya 18 şubat 2009 doğumlu ortalama 2-2.5 aydır ben süt veriyorum.inek sütü(kutudakilerden)yada pınarın ilkadım sütünden veriyorum.yoğurdunuda mayalıyorum.çorbalarını et suyu tavuk suyu yada su yerine mutlaka sütle yapıyorum.
geceleri süt içiriyordum.hala içiriyorum.kızımda maşallah 9300 mü 9200 mü ne kilosu.
seninki ne alemde?
canım alya tadında az farklılık alsa yemiyor da o sebeple diyorum..
bende bir bakınayım gittiğimde en iyisi..
yurdum inek sütüne dönmek kadar güzel bir şey var mı ya..
şimdi bilinçli mama anneleri gelsinlerde açıklama yapsınlar bakalım..mamayı savunanlar..
bu arada hadi biz yırttık kızlar.yeni doğum yapanlar,yapacak olanlar,anne sütü yetmeyenler ne etsin..
maşallah fıstığa ya..peki pütürlü gıdaları yiyormu?alya yemiyor herşeyi blendardan çekiyoruz:bbo:
tadı hafif tatlı olacak tuzlu yada tatsız şeyeride yemiyor benim kızım..yani bildiğin gibi değil.o sebeple ben çorbalarına bir cicibebe katıyodum mutlaka şimdi onuda yapamıcam..:sinifsinif:
kilo hiç önemli değil önemli olan sağlıklı gelişimi canım.kilolu olmasınlar bak biz kiloyluyduk da ne oldu hala onlarla uğraşıyoruz..uğraşıyorum yani..:kedi: