Gda mh ler buraya gelsin,ben cb denim:)

muzlupasta

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
885
755
333
evet mesleğini sevenler sevmeyenler...mezun olmuş arkadaşlar da deneyimlerini anlatsalar iyi oluryerimseniben

Ben de gıda mühendisliği okuyorum.Çok isteyerek seçmiştim bu bölümü mühendislikler içinde bana en uygunun olduğunu düşünüyordum.Şu anda da bu kararımdan hiç pişman değilim severek okuyorum.

evet aynen katılıyorum sana mervecim,ben de son seneme girdim bitcek seneye inş:1rolleyes: bence bi bayan için en doğru seçimlerden biri mühendislikler arasındaa.s

ben de gıda müh okuyorum..isteyerek yazdım isteyerek de devam ediyorum :dance: benim de az kaldı..1.5 yıl hihoyyyt

Ben de gıda mühendisiyim. Çok severek , çok isteyerek başladım ve bir sürü hayalim vardı ama okul bitince çalışmaya başlayınca tüm sihir bitti. sektör çok kötü,3 kuruşluk adamlarla çalışıyosun. Eğer kurumsal bir şirkette çalışmıyosan ya para için patronun dediğini yapıp insanlara zararlı olduğunu bile bile evrakları imzalayıp o ürünün üretimine izin vericen yada benim gibi istifa edip paşa paşa evinde oturucan.Şimdki aklım olsaydı asla gıda mühendisi olmazdım.

Maalesef bu sadece gıda müh için değil pek çok sektör için geçerli.Kendi ilkelerin varsa özel sektör zorlar.

Arkadaşlar herkese merhaba burada bile meslektaşlarıma görmek beni çok mutlu etti hoşgeldik hepimiz :))

Ben de 2006 Ege gıda müh mezunuyum. Şu an bir otelde gıda mühendisliği yapıyorum ve artık devlete geçmek için hazırlanıyorum. İdealistlik özel sektöre göre değilmiş acı da olsa anladım

bende bu sene ünive girdim gıda mühendisliğine. çok severek seçtim ama şuan hazırlıktayım henüz geçmedim bölüme. iş sektörü konusunda korkularım var bnmde. bakalım bölüme geçince anlıcam ama severim die tahmin ediorum :)

bende gıda mühendisliği okuyorum 3. sınıfa gectim suan ..ama bölümü pek sevdigim söylenemez cok ezber icerikli vee ben bunları aklımda tutmakta git gide zorlanıyorum sanırım ama belki özel olarak şarapçılık yönünde kendimi geliştirebilirim :)

bende gıda mühendisliği okuyorum ısteyerek yazdım ama şimdi iş konusunda endıselerım war malesef özelliklede yeni cıkan yasalardan sonra

bende gıda mühendisliği okudum ve konyada özel sektörde çalışmak bi bayan için gerçekten zor. mesleğim dışında iş yapmayı düşünüyorum artık. boş boş oturmaktan sıkıldı

merhaba konuyla alakası yok ama size sormak istedim

domatesi zeytinyağında az pişirip derin dondurucuda kış için saklamak zararlı mı?

ne kadar süre bekletilebilir?

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…