GBT - Yakalama Kararı

Artık yazışmalar elektronik ortamda olduğu için gidip biryere bildirmeye gerek yok. Tak diye sisteme işlenirmalesef.
Anladım o zaman yapacak birşey yok.

Ayy anneymis ben cok uzuldum. Düğünü dernekmis uğraşana kadar biri söylemiş zaten sülalede herkes kessin göre 300-500 bişey atsa 20 bin toplanır zaten
Canım onu bizde düşündük, pek kimse yanaşmadı herkesin durumu da malum.
Birde zaten eşi hiç kabul etmiyor, gurur yaptı sanırım. Bize söylediğine bile kızdı.

Şehirlerarası yollarda da çevirmeler oluyor. Hiç belli olmaz.

Tekrar yazmak gerekir ise; bence riske girmeye hiç gerek yok.

Zaten gbt ye düşmüş. Bir çevirmeye yakalansa baksalar suçlu olduğu görülecek ve alacaklar. Tek kaçış yolu çevirmeye yakalanmamak ve bankanın karakollara bildirim yapmaması.

Şehirlerarası yollarda da çevirmeler oluyor. Hiç belli olmaz.

Tekrar yazmak gerekir ise; bence riske girmeye hiç gerek yok.
Bu cevirmler nadir oluyor.Riske atabilir belki,zira kardesinin dugunuymus.Ben cok gidiyorum hic ceviri olmadi. Gbt me kimse bakmadi.Genelde erkeklerin bakiyorlar.

Zaten gbt ye düşmüş. Bir çevirmeye yakalansa baksalar suçlu olduğu görülecek ve alacaklar. Tek kaçış yolu çevirmeye yakalanmamak ve bankanın karakollara bildirim yapmaması.
Yarın tekrar tanıdık bulup bir avukata daha soracağız. Kesin bir bilgi edinemezsek gitmesin biryere zaten. Riske atamayız çocukları var.
Kendi kardeşi evet ama düğüne gitmesin artık. Öyle üzüleceğine böyle üzülsün.

Bu cevirmler nadir oluyor.Riske atabilir belki,zira kardesinin dugunuymus.Ben cok gidiyorum hic ceviri olmadi. Gbt me kimse bakmadi.Genelde erkeklerin bakiyorlar.
Ben Güney Ege'deyim. Bizim burada bol bol var :)

Trafik çevirme ise sadece sürücüye, asayiş ise araçtaki +18 herkese bakıyorlar.

Gerçi biz artık akraba olduk neredeyse. Aracımız İstanbul plaka. "gelir geçer muamelesi yapmayın yahu vallahi sizdeniz" diyoruz

Düğüne gitmesin. Düğüne giderken yakalanırsa hem kendi sıkıntı çekecek hem çocukları hem de kardeşinin düğünü rezil olacak.

bende buna sasirdim, adres sonucta ortada gelip niye bakmiyorlar?

bende buna sasirdim, adres sonucta ortada gelip niye bakmiyorlar?

Normal şartlarda çoktan gelip bakmaları gerekirdi, 2-3 aydan bahsediyor konu sahibi, çok uzun bir süre, sanırım kolluk görevlilerinin bir ihmali söz konusu.
Valla bilmiyorum ki..
Ne eve ne de eşinin iş yerine gelen giden olmamış.
En son tebligat gelmiş işte o da haziran başında, seçimden önceymiş.
Yakalama için de bir kağıt daha gelecek diye zannedip; seçimde oy bile kullanmış.

Polis evede baskin yapar ki? Teyzemin esininde borcu var yakalamasi var polis surekli eve gelip bakiyor kac defa kuzenimi yataktan kaldirip baktilar babasi saklaniyo olmasin diye. Yakalama kesinleşince gbt de cikar.

Yakalama için başka bir belge daha gelmez, hatta bazen 10 günlük teslim süresi bile geçmeden adreslerine gidip arama yapıyorlar. Şanslıymış ki süreç böyle işlemiş, ancak bundan sonrası için dikkat etsin borcu şuan ödeme imkanı yokmuş, o yüzden düğüne giderek kendini riske atmasın.

Polis evede baskin yapar ki? Teyzemin esininde borcu var yakalamasi var polis surekli eve gelip bakiyor kac defa kuzenimi yataktan kaldirip baktilar babasi saklaniyo olmasin diye. Yakalama kesinleşince gbt de cikar.
Gelen giden olmamış ne eve ne de eşinin iş yerine.
En son karar kesinleşti 10 gün içinde teslim olun yoksa yakalama çıkar diye tebligat gelmiş.
O da 3 ay filan oldu.

baska konulardan fazla mesgul olduklari icindir belkide

Büyük ihtimalle gitmeyecek zaten. Öyle üzüleceğine böyle üzülsün artık.
Söyleyim evde de dikkat etsin o zaman, zile basıldığında kapıyı açarken filan. Eve zorla girmezler herhalde dimi

Büyük ihtimalle gitmeyecek zaten. Öyle üzüleceğine böyle üzülsün artık.
Söyleyim evde de dikkat etsin o zaman, zile basıldığında kapıyı açarken filan. Eve zorla girmezler herhalde dimi
Kolluk görevlileri hakkında yakalama kararı çıkan kişinin evinde arama yapma yetkisine sahiptir. Hatta bu arama kararı için ayrıca hakimden izin ve yetki alınmasına gerek yoktur. Demem o ki, eve girip evde bulunup bulunmadığını kontrol etmek için arama yapabilirler.

Ayyy demeyin. Şansına 3 aydır kimse gelmemiş o zaman.
Evinde görüntülü sistem var,
kapıyı açmasa dahi zorla kapıyı açıp girebilirler yani. Bu çok fena.

Polis boyle bir suçtan dolayi evden almaz ancak disarda yakalanirsa alirlar.Yakalama gbt ye dusmustur tabii.Teslim suresi gecer gecmez yakalama cikar.Polis cevirmesi olursada direkt alirlar.Bu bilgiler kesin bilgilerdir eşim Avukat bende Adalet mezunuyum bu tarz davaların takibini yapıyordum biliyorum oyuzden...

Bu arada sizinle eksik bilgi paylaşılmış sanırım taahhütten 30 gun değil 3 ay almıştır.Borc odendigi takdirde ceza kalkar onun disinda affa uğramaz.Ertelemesi olmaz.Suan zamaninda teslim olmadigi icin yakalanirsa açık cezaevi yerine kapalıya konulması muhtemel bilginize...

Çok çok çok teşekkür ederim.
Yani eve gelme zorla içeri girme gibi bir durumları olmaz, değil mi?
Biz yakalama çıkmıştır diye bir kağıt daha gelmesi mi lazım acaba diye tereddüt etmiştik. GBT'ye kesin düşmüştür o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…