Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar size kullanmış olduğu hatta kullanmaya devam ettiğim birşeyi tavsiye temek istiyorum her..... adlı tv programından aldığım korse süper adı lanaform müthiş terletiyor vede işe giderken bile takıyorum hiç ama hiç belli olmuyor göbeğimi vede belimi müthiş inceltti vede süper terletiyor teride içine hapsediyor hiçbirşekilde ıslaklık hissetmiyorsun
tabii bide diette falanda yapıyorum ama her hareketimi tere dönüştürüyor bel çevrem müthiş oldu tavsiye ederim
bu güzel tecrübeyi paylastığınız için cok tesekkürleropuyorumnanaktan acaba siz nerden aldınız nasıl temin ettiniz bende almak cok isterimm bilgi veririseniz cok sevinirim :1hug:
arkadaslar bende okuduklarinizdan etkilendim ve hem kendim hemde esim icin almaya karar verdim,hollanda da yasiyorum ,internet sitesinden arastirdim ama yurtdisi icin birsey bulamadim...
daha once netten hic alisveris yapmadigim icin bilmiyorum,acaba yurtdisina gondeririler mi ,lutfen icinizde bilen varsa yardimci olabilirmisiniz bu konuda,
arkadaslar bende okuduklarinizdan etkilendim ve hem kendim hemde esim icin almaya karar verdim,hollanda da yasiyorum ,internet sitesinden arastirdim ama yurtdisi icin birsey bulamadim...
daha once netten hic alisveris yapmadigim icin bilmiyorum,acaba yurtdisina gondeririler mi ,lutfen icinizde bilen varsa yardimci olabilirmisiniz bu konuda,
acaba ne kadar kalin, elbisden belli oluyormu ?
kızlar ben 10gün önce sezeryan ile doğum yaptım...göbek bölgesini çok mu sıkıyo..kullansam bir zararı olur mu acaba?