Bak arkadaşım Hatim konusu açtın cüzler dağıtıldı Rabbim herkesin duasını okumasını kabul etsin ...
Yazmayacaktım ama şuan senin yaptığın da doğru değil Burhanın yaptığı da doğru değildi
Arkadaştan alıntı yapıp alttan alttan insanları kışkırtıyorsun laf sokarak bunu yapma bu hoş değil
Şimdi diğer bir arkadaş gelicek bir şey yazicak mevzu uzayacak iste bende uzamasını istemediğim.icin yazmadım çünkü burası dua bölümü kimse kimseyi tanımadan ortak dualarda buluşuyor kavga yeri değil polimik yeri degil siyaset yeri hiç degil
Siz burda beğenmedi mi atan arkadaşa neden beğenmedin sorduğun gibi bende size sormuştum bana hazimsiz dedin bana islamla müslümanlarla dalga geçen aşalayan birisin dedin
Sizin kışkırtıcı sözleriniz oluyor ve insanlar ister istemez tepki veriyor
Oysa ben kimsenin inancına dinine laf etmemistim sadece
Meydanlarda tekbir nidaları atıp.mehmetcik Gazzeye Filistine diye bağıran Suriyeli gençlere kendileri memleketlerinden kaçıp gelip burda askerimizi savaşa yollama hakları yok dedim bir sürü şehit geldi suriyeden annelerinin eşlerin cocukların ciğerleri yandı
Sehitlik sadece bizim askerlere yok musluman herkes için geçerli tekbir getirmekle olmaz bu iş kendileri gitsin demistim
Siz beni müslümanlığı asaliyan inanclarla dalga geçen birisiniz dediniz beni bilen bilir tanıyan tanır kimse benim dinime inancıma laf edemez başkasına da laf ettirmem
Yıllardır dua gruplarım var dualardayım ne siz ne başkası bilmeden etmeden laf diyemez
Konu siyasetteydi kapandı gitti buraya taşınması hoş değildi beğenmedim atılması hos degil ve sizin alıntı yapıp tahrik edici yazmanızda hoş degil
Açtınız bir konu cüzlerinizi takip edin
Dünyanın hiç bir yerinde bir kadın çocuk ölmesin savaşlarda ülkelerinden topraklarından olmasin
Ustdekilerin hırsları yüzünden masum insanları canları yok olmasin
Allahım cüzler okunuyor dualar ediliyor kabul etsin
Litfen uzatmayın artık duaların ecride kaçmasın