Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım öncelikle çok geçmiş olsun . Ben hastane şartları olarak Antep'te bir medikal bir de sankonun iyi olduğunu düşünüyorum ama doktorlar konusunda hiç bilgim yok medikalde Betül usluoğullarını önerdiler belki bir kontrole ona giderim Sezgin beye de 10 gün spnra ya kalp atışı için çağırdı onda gidicem sonra bir Betül hanıma bir de Sankoya İbrahim özdurak a gitmeyi düşünüyorum

Canım yaa sen de boyle deyince kafam karıştı. Ben 30.haftaya girdim.memleketteyim simdi. Gitmem 34.haftayi bulacak. Acaba esra hanimdan hic mi gecmesem ibrahim beye? Ya da en onemli zamanlar deyip bi sans versem mi?
Valla sen bilirsin canım memnunsan devam et yada bı kerelik dene

Aynen birinin memnun oldugunu bı baskası hıc begenmıyor beklenti meselesı

Ibrahim ozdurak a gittiginde sen de buraya yazar misin canım senin de görüşlerini alalım.

Herkese merhaba. Sayfaya yeni üye oldum. Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bende 22 haftalık hamileyim Sanko İbrahim Özdurak'a gidiyorum. Gayet ilgili bir doktor memnunum fakat hastanenin muayene ücreti olsun doğum ücreti olsun diğer hastanelere oranla pahalı. Bu yüzden doktor hastane değişikliği yapmayı düşünüyorum. Yazıların hepsini okumaya çalıştım Nazan Özdemir'den hep iyi bahsedilmiş şuan hangi hastanede. Bir de tavsiye edebileceğiniz doktorlar kimler acaba. İlk hamileliğim olduğu için doktor seçiminde çok tereddütlüyüm.

Merhaba Canım , Özel Hast. Ortalama fiyat aynı sanırım doğum ücretleride aynı olsa gerek araştırma yaptınmı acaba bu konuda. Nazan Özdemir şahben ben önermiyorum çevremde kim gittiyse memnun kalmadı Hatem Hastenesinde kolay gelsin sana.

Şuan araştırma içerisindeyim. Muayene ücretinde diğer hastaneler arasında çok fark yok ama doğum da fark var. Mehmet Şahin Korkmaz ve İbrahim Halil Büyükbeşe hakkında bilgin var mı?

Şuan araştırma içerisindeyim. Muayene ücretinde diğer hastaneler arasında çok fark yok ama doğum da fark var. Mehmet Şahin Korkmaz ve İbrahim Halil Büyükbeşe hakkında bilgin var mı?
Evet sanko cok pahalı dogumda bende sordum mecbur doktorla konuscm benım de aynı doktor ve cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…