Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Canım tedavi gerektiren durum varsa bu konuya yönelen doktorlar daha iyi olur sizin için sanırım inşallah herşey yolundadır da hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz :)))
Umarım canım. Her doktorun alt branşları farklı tabi bilmiyorum valla biz hastalar derdimize bakıyoruz sadece napalım

Arkadaşlar merhaba yazıları sonuna kadar okudum benim haftaya hsg rahim filmi cektirmem gerekiyor gaziantepte daha önce nerede cektirdinz yada yakınlarınızdan çektiren olup nereden memnun kaldılar yazabilir mısınız

Merhaba hsg cektirdinz mi acaba nerde cektirdiniz

Düztepe yaşam hastanesindeki şükran güçere muayene oldum 4 ,5 cm çikolata kisti olduğunu söyledi hsg cektirmemi istedi aranızda böyle kisti olan varmi tedavi aşaması nasıl geçti hangi doktorlara gittiğiniz öğrenebilir miyim 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz bu kist engelliyormuş

Yılmaz genco ve bülent gürhan kahraman onada iyi diyorlar istersen değerlendir.

Benım onerim sankoda ibrahim halil özdurak Ikıncı dogumu da orda yapacm insallah naif kibar esprili ve ilgili bı doktor ultrasonu da guzel

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Normalde hep okurum ama hiç yazmazdım sizlerin sayesinde hep fayda görmüşümdür bu sitede. yazıları tabiki en başından beri okumadım ama en azından en güncel olanları okudum. öncelikle ben kendi durumumdan bahsedeyim 37 yaşındayım ikinci evliliğimi 6 ay önce yaptım bir oğlum var 11 yaşında ve şimdi eşimle çocuk istiyoruz ama olmuyor. ben sağlık sektöründe çalıştığım için birazda aşina olduğum için konuya tabiki 5 ayı beklemedim 3 ayımda hemen doktora başvurdum. Başvurduğum hsg istendi hsg yi fizikomerde çektirdim aşırı sancıdan kasılma olmuş ve kasılma sonucu tüplerim kapalı görünmüş ve gittiğim dr. bana tüplerin direk kapalı olduğunu söyledi. ben bunun üzerine resmen yıkıldım.hsg den sonra yersiz ve oldukça erken gelen ve bir o kadarda tuhaf bir kanama oldu. bunun üzerine tekrar gittim doktora ve tahlil sonuçlarına göre birşey olmadığı söylendi ama benim sancılarım çok olduğu için ve 13. gün hala devam eden bir kanamam olduğu için araştırmaya girmek zorunda kaldım ve karşıma Doç. Dr. Bahar Cebesoy çıktı. öncelikle telefon ile irtibata geçtik hastası olmama rağmen yaklaşık 10-15 dakika telefonda beni dinledi ve sorularıma ince ince cevap verdi. biz tüplerin kapalı teşhisi konulan hsg sonucunu da alarak bahar hanımın yanına gittik bi yarım saat kadar da muayenehanesinde ilgilendi bizimle sağolsun. yine en ince detaylarına varıncaya kadar muhteşem açıklamalar yaptı. hsg sonucunun kasılmadan kaynaklı kapalı olduğunu normal bi tıkanıklık olmama ihtimalinden bahsetti. ve bu hsg sonucunda tamamen enfeksiyon kapmış olduğumu sancılarımın bundan dolayı olduğunu söyledi. ama yaş itibari ile fsh değerimin yüksek olduğunu ve zaten benim normal yollarla hamile kalmamın zor olduğunu tabiki istersem bekleyebileceğimi ama yaş ilerledikçe riskin artacağını ve bir an önce hsg ile laparoskopi ile aşılama ile uğraşıp zaman kaybı yaşamadan tüp bebek yaptırmamızı önerdi. eşimle ben bahar hanımın samimiyetine ve engin bilgilerine dayanarak tüp bebeğe karar verdik hemen oracıkta. cuma günü gittik biz bahar hanıma şu an enfeksiyon için tedavi görüyorum önümüzdeki ay tüp bebek için gideeğiz yanına. belki birilerine bi parça faydası dokunur diye anlatmak istedim. bu arada hepinizin duasını bekliyorum inşallah ikinci yuvamda ikinci bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim.

Yaa neler neler yalancı diyen oldu allahından bulsun adı batsın diyen oldu hıc normal yapmıyo diyen oldu

Aynennn ona hiç gitmedim bile ben. Benim Doktorum Nazan Özdemir di çok tatlı ilgili bilgili bir kadın. Hem normal taraftarı hem doğal çözümler üretir ilaç yazmaz zırt pırt ne zaman arasam açar güzelce cevap verirdi. Allah razı olsun bir daha bebeğim olursa ona gideceğim yine

Benım onerim sankoda ibrahim halil özdurak Ikıncı dogumu da orda yapacm insallah naif kibar esprili ve ilgili bı doktor ultrasonu da guzel

Evet o adamı da duydum memnun olanlar çok

Bende Nazan hanımı duydum ama kadınlar benı bıktırdı artık kadın tercih etmıcem benım doktorum bı tane

Esra dgl ama ibrahim halil bey var Ilk dogum onda yaptım cok ıyıdır simdi ona gdcm tekrar
Cok teşekkür ederim cevabıniz icin. Esra hanimi seviyorum kuzenim onunla sezeryan doğum yaptı amabenim onceligim normal dogum haliyle. Esra hanimi o yuzden sorusturuyorum.Peki normal doğum mu yaptınız sezeryan mi?

Cok teşekkür ederim cevabıniz icin. Esra hanimi seviyorum kuzenim onunla sezeryan doğum yaptı amabenim onceligim normal dogum haliyle. Esra hanimi o yuzden sorusturuyorum.Peki normal doğum mu yaptınız sezeryan mi?
Ben normal yaptım canım sımdı yıne normal isterim bı sorun olmassa insallah

Esra hanimla ilgili siz de mi kötü duyumlar iniz? Cok kafam karışık degistirsem mi bilmiyorum
Yok ben kotu bsy duymadım canım benım de teyzemin gelini dogum yaptı ama sezeryan yaptı aynı sebebi fıtık dedıler ama dersen ki erkek doktor olsun farketmez o zaman ibrahim beyi tavsiye ederim ben cok memnunum dun oradaydım daha sakın samimi hastasına gore tedavi uyguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…