Umarım canım. Her doktorun alt branşları farklı tabi bilmiyorum valla biz hastalar derdimize bakıyoruz sadece napalımCanım tedavi gerektiren durum varsa bu konuya yönelen doktorlar daha iyi olur sizin için sanırım inşallah herşey yolundadır da hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz :)))
Merhaba hsg cektirdinz mi acaba nerde cektirdinizHatemde Nazire hanıma 1 kere gittim aşkrı övgüyle bahsediyorlardı sitelerde. Randevu saatimi kaçırdığım için beni öğlen arasında kabul etti içeri girip çıkmamda fazla sürmedi. Klasik sorular sordu işte ne kadardır evlisiniz vs.. Her netse o zamanlar reglıma 2 hafta vardı. 34 mm kist varmış yumurtalığımda regl ol gel dedi hsg çektir regl olunca dedi folik asit önerdi çıkardı beni ilgisinden memnun kalmadım açıkcası. Beni öğlen arasında alması acil hasta olsam elbette hoşuma giderdi ama bu kadar acele davranması hiç hoşuma gitmedi resmen boşa para verdim. 14 şubatta regl olmuştum o günden beri olmadım ve hamile de değilim. İnsanlar parayı kolay kazanmıyorlar en nihayetinde devlet hastanesi gibi girip çıktıktan sonra bir şey anlamadan versiğin paraya acıyorsun. Ben de hala doğru düzgün doktor bulamadım hatemde yılmaz gencoya gideceğim ayın 7 sinde. Kadın doktor ısrarımız vardı baktık hayır yok birde gencoya gidelim dedik. Çok uzun yazdım k.bakma iyi bir doktor bulursam yazarım. Çünkü çok zor ve mahrem bir durum bu. Şu ana kadar doktorlara ödediğim meblağlarla iki defa özel muayeneye giderdim..
Düztepe yaşam hastanesindeki şükran güçere muayene oldum 4 ,5 cm çikolata kisti olduğunu söyledi hsg cektirmemi istedi aranızda böyle kisti olan varmi tedavi aşaması nasıl geçti hangi doktorlara gittiğiniz öğrenebilir miyim 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz bu kist engelliyormuş
Esra dgl ama ibrahim halil bey var Ilk dogum onda yaptım cok ıyıdır simdi ona gdcm tekrarMerhaba arkadaşlar sanko hastanesi ve esra ozkaplan hakkinda bilginiz var mı? Cevrenizde dogumu ona yaptıran?
Yılmaz gencoyu begenıen cok begenıyo ama begnmeuen nefret ediyo galiba adamına gore muamelesi varYılmaz genco ve bülent gürhan kahraman onada iyi diyorlar istersen değerlendir.
Yılmaz gencoyu begenıen cok begenıyo ama begnmeuen nefret ediyo galiba adamına gore muamelesi var
Yaa neler neler yalancı diyen oldu allahından bulsun adı batsın diyen oldu hıc normal yapmıyo diyen olduBen kaç kişiye sordum hiç gitme dediler. Çok sezeryancı bir adam ve arayınca telefonları açmıyor dediler
Yaa neler neler yalancı diyen oldu allahından bulsun adı batsın diyen oldu hıc normal yapmıyo diyen oldu
Benım onerim sankoda ibrahim halil özdurak Ikıncı dogumu da orda yapacm insallah naif kibar esprili ve ilgili bı doktor ultrasonu da guzel
Bende Nazan hanımı duydum ama kadınlar benı bıktırdı artık kadın tercih etmıcem benım doktorum bı taneAynennn ona hiç gitmedim bile ben. Benim Doktorum Nazan Özdemir di çok tatlı ilgili bilgili bir kadın. Hem normal taraftarı hem doğal çözümler üretir ilaç yazmaz zırt pırt ne zaman arasam açar güzelce cevap verirdi. Allah razı olsun bir daha bebeğim olursa ona gideceğim yine
Evet o adamı da duydum memnun olanlar çok
Cok teşekkür ederim cevabıniz icin. Esra hanimi seviyorum kuzenim onunla sezeryan doğum yaptı amabenim onceligim normal dogum haliyle. Esra hanimi o yuzden sorusturuyorum.Peki normal doğum mu yaptınız sezeryan mi?Esra dgl ama ibrahim halil bey var Ilk dogum onda yaptım cok ıyıdır simdi ona gdcm tekrar
Esra hanimla ilgili siz de mi kötü duyumlar iniz? Cok kafam karışık degistirsem mi bilmiyorumBenım onerim sankoda ibrahim halil özdurak Ikıncı dogumu da orda yapacm insallah naif kibar esprili ve ilgili bı doktor ultrasonu da guzel
Ben normal yaptım canım sımdı yıne normal isterim bı sorun olmassa insallahCok teşekkür ederim cevabıniz icin. Esra hanimi seviyorum kuzenim onunla sezeryan doğum yaptı amabenim onceligim normal dogum haliyle. Esra hanimi o yuzden sorusturuyorum.Peki normal doğum mu yaptınız sezeryan mi?
Yok ben kotu bsy duymadım canım benım de teyzemin gelini dogum yaptı ama sezeryan yaptı aynı sebebi fıtık dedıler ama dersen ki erkek doktor olsun farketmez o zaman ibrahim beyi tavsiye ederim ben cok memnunum dun oradaydım daha sakın samimi hastasına gore tedavi uyguluyorEsra hanimla ilgili siz de mi kötü duyumlar iniz? Cok kafam karışık degistirsem mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?