Gaziantep'te oturan ya da muayene için gelen güzel arkadaşlarım size sesleniyorum..!

Anlattım çocuğum olduğu ama hemen hamile olmak istiyorum dersen dedi başlatmak istedi yinede tahlil yaomasi gerekti

Şahin korkmaza gittinmi canım gidipte memnun olan çok kişi duydum

Abdülhamit soysal da progesteron testi yapmadan klomen verdi bende bebek istiyoruz dedim direk klomen veriyorlar
Reglin düzenimi canım . Bence doğru değil ya bak senden bunu öğrendim ya bana verrse kullanmam başka bidoktora daha giderim

Arkadaslar gebelik takibi icin iyi bir doktor be dogum hastanesi arastiriyorum ilk dogum8mda doktor kaynakli sezaryen oldum adam akilli dinleyip ilgilenecek bo doktor ariyorum

Arkadaslar gebelik takibi icin iyi bir doktor be dogum hastanesi arastiriyorum ilk dogum8mda doktor kaynakli sezaryen oldum adam akilli dinleyip ilgilenecek bo doktor ariyorum
ben medikalpark hastanesinde abdullah göymene gidiyorum çok ilgili bir doktor

Evet. Cok iyi yorumlar okudum Abdullah beyle ilgili medikalde sira bekleme nasil muayene dogum ucreti ne kadar acaba sankoyla medikal arasindayim haftaya randevu almam lazim
Merhaba canım ben Abdullah beyi doktor olarak çok beğendim muayenede sıra yoktu gittiğimde ancak gaziantepte kimsem olmadığı için doğumu burada yapacağım için ona devam edemedim riskli bi durum için gitmiştim çok çok güzel ilgilendi elşmden gelse sırf o dr için orada doğum yapardım imkanınız varsa gidin derim tekefon numarasına kadae veriyor her soruyu cevaplıyor. İyi doğumlar dilerim

Evet. Cok iyi yorumlar okudum Abdullah beyle ilgili medikalde sira bekleme nasil muayene dogum ucreti ne kadar acaba sankoyla medikal arasindayim haftaya randevu almam lazim
ben muayene ücretine 71 lira verdim muayene de sıra 1 saat içinde geliyor geçenlerde doktor acil müdahaleye gitmiş randevu saatinden 1 saat sonra muayene olabildim doğum ücretini bilmiyorum canım daha o aşamaya gelemediğim için sormadım ama hastane olarak sorarsan sanko daha iyi diye duydum

aynen çok doğru

Cok tesekkurler canim ikisiyle de bi goruseyim bakalim belki ikisine de gidup oyle karar vermek daha saglikli olur

Yorumun icin cok tesekkurler canim ilk dogumumda doktor yuzunden sezaryen oldum o yuzden bu kez artik adam akillo guvenebilecegim biriyle devam etmek istiyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…