• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'te oturan ya da muayene için gelen güzel arkadaşlarım size sesleniyorum..!

Ayyy canım al benden de o kadar :KK48:antepia civarında kuaför var mı arkadaşlar benim de sesimi duyun antepia içi değil ama yani onkoloji civarı:KK53:
Onkolojinin orda neşem diyr bi kuaför var oraya gittim ben benim kaşımda sıkıntı olmadı :D

Ayyy canım çok teşekkürler valla benim kaşlar yüzümün yarısını kapladiydi artik:KK53:

Olabilir canım insanlık hali her yere gidesi gelmiyor insanın ben deneme amaçlı gittim bir şikayetim de olmadı ha reklam da yapmıyorum tabi yakın oturduğumuz için benim gördüğüm burası vardı sen gidip denedin mi bulabildin mi

Olabilir canım insanlık hali her yere gidesi gelmiyor insanın ben deneme amaçlı gittim bir şikayetim de olmadı ha reklam da yapmıyorum tabi yakın oturduğumuz için benim gördüğüm burası vardı sen gidip denedin mi bulabildin mi
Yok canım henüz buraya yeni taşındık bilmiyorum ki hiçbir yer bugün baktım ama göremedim kuaförü oralarda

Arkadaslar ben sanko ibrahim özduraka gidiyorum cok memnunum Ikıncı dohumjm olacak ztn kendisi ıcın gidiyorum oraya ancak dogum ucreti yukselmıs baya bugun ogrendım napacm bilemedim canım sıkkın

Eskinin Primer Hastanesi, şimdinin Ersin Arslan Araştırma hastanesi Mücahidler binasında 'Aysun Alcı'' Çok iyi dediler.
Birebir ilgileniyor hastalarıyla dediler ama daha gitmek kısmet olmadı. Önümüzdeki haftaya randevu aldım bakalım dedikleri kadar varmıymış göreceğim:KK45:
Ben özel hastane'ye gitmiyorum tercihim hep devlet hastanesinden yana olduğu için, araştırmalarımı da hep devletteki doktorlar arasında yaptım:-)

Eskinin Primer Hastanesi, şimdinin Ersin Arslan Araştırma hastanesi Mücahidler binasında 'Aysun Alcı'' Çok iyi dediler.
Birebir ilgileniyor hastalarıyla dediler ama daha gitmek kısmet olmadı. Önümüzdeki haftaya randevu aldım bakalım dedikleri kadar varmıymış göreceğim:KK45:
Ben özel hastane'ye gitmiyorum tercihim hep devlet hastanesinden yana olduğu için, araştırmalarımı da hep devletteki doktorlar arasında yaptım:-)
Canım dediğin doktora gittim Alakasi bile yok ilacımı dahi soramadım 5 6 kısı birden aynı odanın ıcınde ben kalkmadan baskası yatiyo ultrason resmi desen yok bilgi desen yok bana sadece dediği bebegı erkeğe benzettim baska bsy yok ama tercih senin yine de

Canım dediğin doktora gittim Alakasi bile yok ilacımı dahi soramadım 5 6 kısı birden aynı odanın ıcınde ben kalkmadan baskası yatiyo ultrason resmi desen yok bilgi desen yok bana sadece dediği bebegı erkeğe benzettim baska bsy yok ama tercih senin yine de
Ciddi misiniz?
Siz Ne zaman gittiniz?
Bana söylenen ''Özel hastanedeki doktorlar gibi hastalarıyla birebir ilgileniyor''Denildi. Benim tercih sebebim de bu yüzdendi.
Akrabalardan ve arkadaşlardan duyduğum bilgi bu yöndeydi hep

Ciddi misiniz?
Siz Ne zaman gittiniz?
Bana söylenen ''Özel hastanedeki doktorlar gibi hastalarıyla birebir ilgileniyor''Denildi. Benim tercih sebebim de bu yüzdendi.
Akrabalardan ve arkadaşlardan duyduğum bilgi bu yöndeydi hep
Yok canım ya hatta orda baska doktora gidecektim evrim koc o da yerinde yoktu o dediğin doktora dustum anlattığım kadar boyle ama yine sen bı dene bakalım ben yazın gıtmıs Tim

Kızlar bana ayrıntılı ultrason hakkında gaziantep te doktor ve hastane tavsiyesinde bulunur musunuz lütfen ya, ilgili bi doktor istiyorum artık çatlıcam valla :KK43: bir de ücret bilgisi? :KK43:

sanko has. veya medıcal parkta bakarlar ayrıntılı ulrasyona. birde özel muayene yerleri olanlar bakarlar

Kizlar abdülhamit soysal ncr hast. Gıdan varmi
Ben gittim canım şimdi başka doktora gidiyorum klomen vermişti iğne yapmadı 5 tane kistim oluştu fazla ilgilenmiyor eşimde sinirlendi gitmedi bir daha şimdi Abdullah göymen e gidiyorum hatta dün gittim pazartesi hsg yapıcak hem de klomen verdi hem tedavi hem araştırma yapıcam dedi doktor çok ilgili kibar ben daha çok beğendim tabi önemli olan bizi sonuca ulaştırması

Ben gittim canım şimdi başka doktora gidiyorum klomen vermişti iğne yapmadı 5 tane kistim oluştu fazla ilgilenmiyor eşimde sinirlendi gitmedi bir daha şimdi Abdullah göymen e gidiyorum hatta dün gittim pazartesi hsg yapıcak hem de klomen verdi hem tedavi hem araştırma yapıcam dedi doktor çok ilgili kibar ben daha çok beğendim tabi önemli olan bizi sonuca ulaştırması
NEDEN İĞNE VERMEDİĞİNİ SORDUNUZMU .BENDE ABDULLAH GÖYMENE GİTMİŞTİM ÇOCUGUN OLMAZ DEDİ HEMEN KLOMEN VERDİ PROGESTORAN BAKMADAN VERDİ YUMURTLUYORMUYUM DİYE BAKMADI. HALBUKİ BENİM 1 TANE ÇOCUGUM VAR NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM HEMDE . NE KLOMENİ KULLANDIM NEDE BİRDAHA GİTTİM O DOKTORO.

NEDEN İĞNE VERMEDİĞİNİ SORDUNUZMU .BENDE ABDULLAH GÖYMENE GİTMİŞTİM ÇOCUGUN OLMAZ DEDİ HEMEN KLOMEN VERDİ PROGESTORAN BAKMADAN VERDİ YUMURTLUYORMUYUM DİYE BAKMADI. HALBUKİ BENİM 1 TANE ÇOCUGUM VAR NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM HEMDE . NE KLOMENİ KULLANDIM NEDE BİRDAHA GİTTİM O DOKTORO.
Diğer ay iğne yapar mısınız dedim kist olunca iğne yapsam da çatlamayabilirdi diye yorum yaptı kendini haklı çıkarmak ister gibi bende çok sinirlendim anlamadım ne yapmaya çalıştığını çünkü fazla konuşmuyor

Siz söylemediniz mi benim çocuğum var diye çünkü öykünüzü dinliyor açıkçası bana öyle yaptı önce hangi tedavileri gördüğümü sordu hiç hamile kaldın mı diye sordu herşeyi sordu yani öyle demesinin sebebini sormadınız mı

Back