• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'te oturan ya da muayene için gelen güzel arkadaşlarım size sesleniyorum..!

çok genç bir doktor , sanki yaş olarak büyükler tecrübeliler daha mı iyi olur diye düşündüm o yüzden yoksa farklı bir durum görmedim.
Bende araştırıken fotoğrafını gördükten sonra vazgeçmiştim biraz yaşı genç diye hani belki daha tebrubelidir ona birşey soyleyemem bide yine sankoda abdullah göymene çok iyi diye bahsediyorlar

Bende araştırıken fotoğrafını gördükten sonra vazgeçmiştim biraz yaşı genç diye hani belki daha tebrubelidir ona birşey soyleyemem bide yine sankoda abdullah göymene çok iyi diye bahsediyorlar
Ben abdullah göymen' gittim hiç memnun kalmadım bana çocugun olma ihtimali zor dedi bana başka 2 doktora gittim öyle bir ihtimalde söz bile etmedi. Abdullah göymen hemen klomen başlayalım dedi halbuki düzenli regl oluyorum.İlaçta kullanmadım birdaha gitmedim gitmeyide düşünmüyorum.

Ben abdullah göymen' gittim hiç memnun kalmadım bana çocugun olma ihtimali zor dedi bana başka 2 doktora gittim öyle bir ihtimalde söz bile etmedi. Abdullah göymen hemen klomen başlayalım dedi halbuki düzenli regl oluyorum.İlaçta kullanmadım birdaha gitmedim gitmeyide düşünmüyorum.
Buarada 1 tane çocugum var normal yolla hamile kaldım.

Konuya kısadan gireceğim. N'olur kusuruma bakmayın. Bıktım çünkü doktor aramaktan. Şöyle adam akıllı ilgilenen sizi adam yerine koyan, müşteri olarak değil de hasta olarak gören ve yoğun olsa da derdinizi dinleyen iyi bir doktor var mı??
Derdimiz şu 2 yıldır evliyiz çoluk çocuk olmuyor hem erkek hem de kadın doktoru önerirseniz çok sevinirim.
mrb canım. bi kişi önermiş yorumlarda . hala gitmediysen ben de "YILMAZ GENCO"yu öneririrm. ciddi anlamda yoğun biri ancak ne yaptığını biliyor diye düşünüyorum. illa bayan olsun diyorsan da yaşam hastanesinde şükran mıydı şükriye miydi bi dr var o güzel..

kızlar konuyla ilgisi yok ama bi konuda fikir almak istiyorum. Güzel Kaş alan biyer varmı önerdiğiniz ya inceltiyorlar yada şekilleri birbirinden farklı oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar konuyla ilgisi yok ama bi konuda fikir almak istiyorum. Güzel Kaş alan biyer varmı önerdiğiniz ya inceltiyorlar yada şekilleri birbirinden farklı oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Ayyy canım al benden de o kadar :KK48:antepia civarında kuaför var mı arkadaşlar benim de sesimi duyun antepia içi değil ama yani onkoloji civarı:KK53:

Back