- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
hangi hastanede bu doktorBülent gürhan kahramana gittim bugün çok memnun kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi hastanede bu doktorBülent gürhan kahramana gittim bugün çok memnun kaldım
özel muayenehanesi var hast. değilhangi hastanede bu doktor
Sani konukoglu meslek lisesinin yanında kendi muayenehanesi varhangi hastanede bu doktor
Bende araştırıken fotoğrafını gördükten sonra vazgeçmiştim biraz yaşı genç diye hani belki daha tebrubelidir ona birşey soyleyemem bide yine sankoda abdullah göymene çok iyi diye bahsediyorlarçok genç bir doktor , sanki yaş olarak büyükler tecrübeliler daha mı iyi olur diye düşündüm o yüzden yoksa farklı bir durum görmedim.
Ben abdullah göymen' gittim hiç memnun kalmadım bana çocugun olma ihtimali zor dedi bana başka 2 doktora gittim öyle bir ihtimalde söz bile etmedi. Abdullah göymen hemen klomen başlayalım dedi halbuki düzenli regl oluyorum.İlaçta kullanmadım birdaha gitmedim gitmeyide düşünmüyorum.Bende araştırıken fotoğrafını gördükten sonra vazgeçmiştim biraz yaşı genç diye hani belki daha tebrubelidir ona birşey soyleyemem bide yine sankoda abdullah göymene çok iyi diye bahsediyorlar
Buarada 1 tane çocugum var normal yolla hamile kaldım.Ben abdullah göymen' gittim hiç memnun kalmadım bana çocugun olma ihtimali zor dedi bana başka 2 doktora gittim öyle bir ihtimalde söz bile etmedi. Abdullah göymen hemen klomen başlayalım dedi halbuki düzenli regl oluyorum.İlaçta kullanmadım birdaha gitmedim gitmeyide düşünmüyorum.
Doktor buldunuz mi acaba
Bir arkadaş ım engin palaz a gidiyor memnunMaalesef bulamadım bulunca yazacağım:)
mrb canım. bi kişi önermiş yorumlarda . hala gitmediysen ben de "YILMAZ GENCO"yu öneririrm. ciddi anlamda yoğun biri ancak ne yaptığını biliyor diye düşünüyorum. illa bayan olsun diyorsan da yaşam hastanesinde şükran mıydı şükriye miydi bi dr var o güzel..Konuya kısadan gireceğim. N'olur kusuruma bakmayın. Bıktım çünkü doktor aramaktan. Şöyle adam akıllı ilgilenen sizi adam yerine koyan, müşteri olarak değil de hasta olarak gören ve yoğun olsa da derdinizi dinleyen iyi bir doktor var mı??
Derdimiz şu 2 yıldır evliyiz çoluk çocuk olmuyor hem erkek hem de kadın doktoru önerirseniz çok sevinirim.
kızlar konuyla ilgisi yok ama bi konuda fikir almak istiyorum. Güzel Kaş alan biyer varmı önerdiğiniz ya inceltiyorlar yada şekilleri birbirinden farklı oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Ayyy canım al benden de o kadar antepia civarında kuaför var mı arkadaşlar benim de sesimi duyun antepia içi değil ama yani onkoloji civarıkızlar konuyla ilgisi yok ama bi konuda fikir almak istiyorum. Güzel Kaş alan biyer varmı önerdiğiniz ya inceltiyorlar yada şekilleri birbirinden farklı oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.
kız ciddiyim ne gülüyosun ya ince alıyorlar yada şekilleri birbirine benzemiyor.Kiz hic gulucegim yoktu
Aynn canim öyle yani geneli guzellik merkezine gidin hani su kas kirpik yapanlar fln iyi anlar bencekız ciddiyim ne gülüyosun ya ince alıyorlar yada şekilleri birbirine benzemiyor.
yok herhalde önerebileceğin biyer.Aynn canim öyle yani geneli guzellik merkezine gidin hani su kas kirpik yapanlar fln iyi anlar bence
yok herhalde önerebileceğin biyer.
adı ne nereye yakınMalesef canim ama ben kendi evimin yaninda kine gidiyorum oraya aldiriyorum begeniyorummda yani
adı ne nereye yakın
Destinada zeynep diye kızmı alıyor sarı saçlıBen binevlerdeyim canim kucuk bu yer destina ismi