Mesaj atma kısmını bulamadım. Burayada yazmak istemiyorum koru dışı olup kiblenmemek için geri dönüş yapabilir misin?Ha. Bide huseyin kılınç var yılların doktoru cocugu olmayanlar ona gidiyor bence direk ona git biraz muaynesi pahali ama bi kere git insallah ikinci giidsinde hamile olarak gidersin cnm. Bana da dua et bende bebis istoyorum 11 aylik evliyim 3 ayda kurtaj oldum o yuzden biraz bekliyorum olur diye olmassa bende gidecegim
Iyi akşamlar bende antep de dr arayişindayim sanko dogumda cok iyiydi ama medikal park da fena sayılmaz dr a güvenebilmek çok onemli bende yarın arayayım bakalımMerhaba canım ben Abdullah beyi doktor olarak çok beğendim muayenede sıra yoktu gittiğimde ancak gaziantepte kimsem olmadığı için doğumu burada yapacağım için ona devam edemedim riskli bi durum için gitmiştim çok çok güzel ilgilendi elşmden gelse sırf o dr için orada doğum yapardım imkanınız varsa gidin derim tekefon numarasına kadae veriyor her soruyu cevaplıyor. İyi doğumlar dilerim
Ben tamamen netteki yorumlara göre gittim gidince beni anlayacaksınız şuan kahramanmaraşta devam ediyorum kontrollerime mecburen buraya kıyasla %100 çok iyi diyebilirim umarım beklentilerinizi karşılar drun burada numarasını dahi alamazken adam resmen tavsiye kağıtlarında paylaştı bizimle ve lütfen telinize kaydedin dedi çok sıcak geldi bana inşallah gidip memnun kalırsınızIyi akşamlar bende antep de dr arayişindayim sanko dogumda cok iyiydi ama medikal park da fena sayılmaz dr a güvenebilmek çok onemli bende yarın arayayım bakalım
Ben Sankoya gidiyordum ve 6 haftalık düşük yaptım aşırı kanamadan acile gittim cmt öğleden sonra gittim diye sadece ebe vardı oda doktorumu aradı eve gitsin dinlensin dedi ve ultrason bile açmadı lar ultrason istiyorsan üniversite hastanesine git orada bakarlar dediler, eve gittim düşük yaptım. Sonrası kanamam durmadı tekrar gece gittim beni eve gönderdiler sabah gel kürtaj yaparız dediler ve sabah kürtaj bittikten sonra uyandım doktor yok gitmiş. Neden düşük yaptım kürtajda ne yaptılar test yapılacak mı kimse bişey demedi. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım belkide doktorla alakalıdır bilemem ama ilk gebeliğimi öğrendiğimden beri sadece ultrasonda bakıp bu kadar cm diyip yolluyorlardı. Şuna dikkat et buna dikkat et sen sormadığın sürece söylemiyorlarIyi akşamlar bende antep de dr arayişindayim sanko dogumda cok iyiydi ama medikal park da fena sayılmaz dr a güvenebilmek çok onemli bende yarın arayayım bakalım
Çok geçmiş olsun canım. Doktorun kimdi acaba?Ben Sankoya gidiyordum ve 6 haftalık düşük yaptım aşırı kanamadan acile gittim cmt öğleden sonra gittim diye sadece ebe vardı oda doktorumu aradı eve gitsin dinlensin dedi ve ultrason bile açmadı lar ultrason istiyorsan üniversite hastanesine git orada bakarlar dediler, eve gittim düşük yaptım. Sonrası kanamam durmadı tekrar gece gittim beni eve gönderdiler sabah gel kürtaj yaparız dediler ve sabah kürtaj bittikten sonra uyandım doktor yok gitmiş. Neden düşük yaptım kürtajda ne yaptılar test yapılacak mı kimse bişey demedi. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım belkide doktorla alakalıdır bilemem ama ilk gebeliğimi öğrendiğimden beri sadece ultrasonda bakıp bu kadar cm diyip yolluyorlardı. Şuna dikkat et buna dikkat et sen sormadığın sürece söylemiyorlar
Engin Palaz ama daha önce Sankoda başka doktora da gitmiştim ondanda memnu kalmamıştım. Zaten daha sonra bi doktorlar sitesinde okudum Engin bey birinin sezeryan doğumunda da idrar kesesinden sıkıntı yaratmış ve düzeltilemiyormuşÇok geçmiş olsun canım. Doktorun kimdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?