Gaziantep'te oturan ya da muayene için gelen güzel arkadaşlarım size sesleniyorum..!

Mesaj atma kısmını bulamadım. Burayada yazmak istemiyorum koru dışı olup kiblenmemek için geri dönüş yapabilir misin?

Iyi akşamlar bende antep de dr arayişindayim sanko dogumda cok iyiydi ama medikal park da fena sayılmaz dr a güvenebilmek çok onemli bende yarın arayayım bakalım

Iyi akşamlar bende antep de dr arayişindayim sanko dogumda cok iyiydi ama medikal park da fena sayılmaz dr a güvenebilmek çok onemli bende yarın arayayım bakalım
Ben tamamen netteki yorumlara göre gittim gidince beni anlayacaksınız şuan kahramanmaraşta devam ediyorum kontrollerime mecburen buraya kıyasla %100 çok iyi diyebilirim umarım beklentilerinizi karşılar drun burada numarasını dahi alamazken adam resmen tavsiye kağıtlarında paylaştı bizimle ve lütfen telinize kaydedin dedi çok sıcak geldi bana inşallah gidip memnun kalırsınız

Ben Sankoya gidiyordum ve 6 haftalık düşük yaptım aşırı kanamadan acile gittim cmt öğleden sonra gittim diye sadece ebe vardı oda doktorumu aradı eve gitsin dinlensin dedi ve ultrason bile açmadı lar ultrason istiyorsan üniversite hastanesine git orada bakarlar dediler, eve gittim düşük yaptım. Sonrası kanamam durmadı tekrar gece gittim beni eve gönderdiler sabah gel kürtaj yaparız dediler ve sabah kürtaj bittikten sonra uyandım doktor yok gitmiş. Neden düşük yaptım kürtajda ne yaptılar test yapılacak mı kimse bişey demedi. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım belkide doktorla alakalıdır bilemem ama ilk gebeliğimi öğrendiğimden beri sadece ultrasonda bakıp bu kadar cm diyip yolluyorlardı. Şuna dikkat et buna dikkat et sen sormadığın sürece söylemiyorlar

Çok geçmiş olsun canım. Doktorun kimdi acaba?

Çok geçmiş olsun canım. Doktorun kimdi acaba?
Engin Palaz ama daha önce Sankoda başka doktora da gitmiştim ondanda memnu kalmamıştım. Zaten daha sonra bi doktorlar sitesinde okudum Engin bey birinin sezeryan doğumunda da idrar kesesinden sıkıntı yaratmış ve düzeltilemiyormuş

Abdullah Göymen süper bir doktor güleryüzü ilgisi alakası her gittiğimizde ayakta karşılayıp isminizle hitap etmesi 24 saat ulaşılabilir olması insana güven veriyor.Beslenme listenize kadar düşünen bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…