• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'te oturan ya da muayene için gelen güzel arkadaşlarım size sesleniyorum..!

Konuya kısadan gireceğim. N'olur kusuruma bakmayın. Bıktım çünkü doktor aramaktan. Şöyle adam akıllı ilgilenen sizi adam yerine koyan, müşteri olarak değil de hasta olarak gören ve yoğun olsa da derdinizi dinleyen iyi bir doktor var mı??
Derdimiz şu 2 yıldır evliyiz çoluk çocuk olmuyor hem erkek hem de kadın doktoru önerirseniz çok sevinirim.
Doktor buldunuz mi acaba

Ben de vita line da ümmügülsüm petek e gidiyorum kızlar ilgili ve rahatlatan bir doktor.rutin kontrollere vs. Gidiyorum ben ama internetten de araştırdım iyi bir doktormus.tabi vita line biraz uzak küsget tarafında

Kızlar birde bi arkadaşım fuat aksoyu önerdi genelde hamile kalamayalar gidiyormuş tüp bebek konusunda çok başarılıymış ama fiyatı 340 tl dediler

Facebook varsa ordan bulabilirsiniz özel muayene olduğundan hem çok temiz hemde yarım saat sizinle ayrıntılı bir şekilde ilgileniyor

mwerhaba kızlar bugün doktora gittim sancım çok oluyordu adetin 3. günü gittim çok şükür pco değilim kist yok. sevindim açıkçası. İbrahim halil özdurak gittim normaldi muayenesi. Hamile olursam başka dr. giderim herhalde

mwerhaba kızlar bugün doktora gittim sancım çok oluyordu adetin 3. günü gittim çok şükür pco değilim kist yok. sevindim açıkçası. İbrahim halil özdurak gittim normaldi muayenesi. Hamile olursam başka dr. giderim herhalde
Ibrahim halil özduraktan memnun kalmadınız mi

Back