- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
aynen oyleYoksa yaşanacak şehir
Teşekkürler canımayy ne kadarda vallah festivala gidesim gedi guzel canim sende bizler ucun detayli yazmisin emeyine saglik
Aynen öyle canımaynen oyle
burdan uye arkadaslarım geldıler bende kaldılar bende gezdıler yedıler bırkacgun gorduler sevdıler burayı
hepsının dedıgı gercekten hıc sandıgımız gıbı degıl, cok buyuk, cok guzel sehır ,ınsanları cok yardımcı dedıler
Biraz öyle olduKeşke bildirimde açken bakmayın yazsaydınız
Çok Teşekkürler canım faydalı olduysam ne mutlu banaNev, harikasınFotoğtaflar, verdiğin bilgiler, hepsi şahane Bilmediğim çok şey öğrendim. Bir dahaki seneyi bekleyemeden ben bir Gaziantep gezisi yapacağım galiba. Hatta şu an Antep'e taşınasım geldi. Zaten iş arıyorum. Ne olacak orada kurarım düzenimi. Yeniden doğarım ben bu şehirde be
Yol arkadaşlarımı bugünden itibaren dürtüklemeye başlayayım. Öyle bir gezi grubumuz var da yeterince başlarının etini yersem rotayı Antep'e çevirebilirler.
Ayrıca belediye başkanınız Fatma Şahin'i de tebrik etmek lazım. Emeği ve katkısı büyük. Şimdi konunun linkini kopyalayıp ilgili arkadaşlarıma göndereceğim. Bu değerli amme hizmetinden dolayı tekrar teşekkür ederim
Afiyet olsunYa rabbi şükür
gelmelerı ıcın baska lezzetlerı de gostereyım nevreste ıznınle :) hepsını ozenle eklemıssın ellerıne saglık ama benım asıl sevdıgım tatlılar
Eki Görüntüle 2307814 bastık dürümü :)
Eki Görüntüle 2307815 un helvası
Eki Görüntüle 2307816
Eki Görüntüle 2307817 lokum
Eki Görüntüle 2307818
ve tabıkı sucuk :) cevızlısı fıstıklısı ... bunlarla buyuduk oyuzden dipçik gibiyiz
bırde nevreste sogan kebabı gordun mu sen festıvalde o yoktu sankı ?
mercımek koftesı ? onuda goremedım
Eki Görüntüle 2307819 Eki Görüntüle 2307820
Ayy veririm valla şahane olur.Çok Teşekkürler canım faydalı olduysam ne mutlu bana
Bekleriz canım gelince haber ver görüşelim
Burada nasıl kilo alıyorum öğrenmiş oldunuzEşhedü en laaa......
İnşaallah canımAyy veririm valla şahane olur.
Burada nasıl kilo alıyorum öğrenmiş oldunuz
Aynen öyle hiç günahım yokSenin orda aldığın kilo helal ve caiz.
Ama tarihi hamamı çok güzel görsen bayılırsın.Antebin hamamları neymiş fıstık varken ona şarkımı yapılır tövbe estağfurullah