Pazar pazar herkes evde yapsın yesinler veya çıkıp yesinler demiştimPazar pazar bu konuya beni kim etiketledi arkadaşÖldüm bittim yahu o fıstık ezmesi o lahmacun o kebaplar salavat getirdim arkadaş
Yenicek bişey değil dimi konunun dışında dimi orasıAma tarihi hamamı çok güzel görsen bayılırsın.
Pazar pazar herkes evde yapsın yesinler ve çıkıp yesinler demiştim
Yok değil:)Yenicek bişey değil dimi konunun dışında dimi orası
Yok o kadar değildirAğam bizimle eğlenir mi neyi yapıyorum evdekültürel olarak çok dolu hissederek veda ediyorum buraya elveda nevreste
burda sokakta yarım saatden fazla vakıt gecıren herkes gordugu her canlıyı bıle fıstık seklınde gormeye baslıyorHani gözümün açlığından onun için öldüğümden değilde sırf kültür merakı için soruyorum.
Acaba fıstıklı çikolata varmıydı?
burda sokakta yarım saatden fazla vakıt gecıren herkes gordugu her canlıyı bıle fıstık seklınde gormeye baslıyorokadar dıyeyım anlayın
ohoo ozaman cıkolataya gelene kadaaarAnlıyorum ben orda yaşamadan da öyleyim
Aşure zamanı bol fıstıklı aşure yapılmaz mıohoo ozaman cıkolataya gelene kadaaar
ohoo ozaman cıkolataya gelene kadaaar
Bekleriz canım gezecek çok yeri var.Eşim bir ara baya niyetlenmişti Gaziantepe tayin isteyeceğim diye, hala gönlünde yatar hiç olmazsa bi hafta gidelim derseneye doğum gününde gidelim istiyorum ben de, inşallah nasip olursa bu konuyla eşimi daha iyi anladım
ahahhaAşure zamanı bol fıstıklı aşure yapılmaz mı
Sen hangi taraftasın Şahinbey mi Şehitkamil mi?ahahhakeske resmını cekseymısım tam bonusluktu yaptım dagıttım ustu sırf cevız kaplı ıcı boz fıstıklı
bonus :) boz fıstık ne bılıyormusun baklavalarda kullanılan fıstıgın en kalıtelı en yaglı en mıs kokulu hali cok olgunlasır kendılıgınden bazıları agacın altına duser toprakta gunes altında beklemıs olur ekstra ekstra dır fıstıkoglu fıstıkdır :)
Hangi aylarda gezmesi daha güzel olur?Bekleriz canım gezecek çok yeri var.
Tarihi yerleri dışında Türkiye' nin en büyük parkıda burada
aaa evet parkını unuttumBekleriz canım gezecek çok yeri var.
Tarihi yerleri dışında Türkiye' nin en büyük parkıda burada
Aslında bu aylar canımHangi aylarda gezmesi daha güzel olur?
eylul ekım arasında yasıyoruz gerı kalan kısımda ölü taklıtı yapıyoruz yazın cehennem kışın cok sert :)Hangi aylarda gezmesi daha güzel olur?