Popüler Konu Gaziantep Gastronomi Festivali

Hani gözümün açlığından onun için öldüğümden değilde sırf kültür merakı için soruyorum.

Acaba fıstıklı çikolata varmıydı?
burda sokakta yarım saatden fazla vakıt gecıren herkes gordugu her canlıyı bıle fıstık seklınde gormeye baslıyor okadar dıyeyım anlayın

Eşim bir ara baya niyetlenmişti Gaziantepe tayin isteyeceğim diye, hala gönlünde yatar hiç olmazsa bi hafta gidelim der seneye doğum gününde gidelim istiyorum ben de, inşallah nasip olursa bu konuyla eşimi daha iyi anladım

Bekleriz canım gezecek çok yeri var.
Tarihi yerleri dışında Türkiye' nin en büyük parkıda burada

Aşure zamanı bol fıstıklı aşure yapılmaz mı
ahahha keske resmını cekseymısım tam Bonus lukdu yaptım dagıttım ustu sırf cevız kaplı ıcı boz fıstıklı
bonus :) boz fıstık ne bılıyormusun baklavalarda kullanılan fıstıgın en kalıtelı en yaglı en mıs kokulu hali cok olgunlasır kendılıgınden bazıları agacın altına duser toprakta gunes altında beklemıs olur ekstra ekstra dır fıstıkoglu fıstıkdır :)

Sen hangi taraftasın Şahinbey mi Şehitkamil mi?

Bekleriz canım gezecek çok yeri var.
Tarihi yerleri dışında Türkiye' nin en büyük parkıda burada
aaa evet parkını unuttum teyzem gelmıstı buralara annem baska sehırlı

dedım senı parka goturucem ozamanlar ordeklı park vardı rainbow parkı belkı duymussundur sanko parkın karsısıydı ah ah cok eskı zamanlardı eskıden oralar cok guzeldı...

dedım senı parka goturucem yuruyelım gezelım bıraz ... parkın ıcınden yuruyoruz yuru yuru bıtmıyor
dedıkı ya gelmedık mı yooo dedım antebın bır ucundan bır ucuna kadar bu park
o an yuz seklını gormelıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…