- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
aynen ya şiveydizTabi ki canım ne demek
Soğan ve sarımsak kebabını görmedim.
Sarımsak zamanı olsa birde şiveydiz görseydik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya şiveydizTabi ki canım ne demek
Soğan ve sarımsak kebabını görmedim.
Sarımsak zamanı olsa birde şiveydiz görseydik
Tabi tabi neden olmasınDiyecektimde şimdi ayıp olmasın dedim herkez çıtır değil malum yemekleri ayrı dehşetül vahşet ,bakırları ayrı abla yarışmayı kazanırsam bigün tencere takımıylan bakır gönder bana
gelmelerı ıcın baska lezzetlerı de gostereyım nevreste ıznınle :) hepsını ozenle eklemıssın ellerıne saglık ama benım asıl sevdıgım tatlılar
Eki Görüntüle 2307814 bastık dürümü :)
Eki Görüntüle 2307815 un helvası
Eki Görüntüle 2307816
Eki Görüntüle 2307817 lokum
Eki Görüntüle 2307818
ve tabıkı sucuk :) cevızlısı fıstıklısı ... bunlarla buyuduk oyuzden dipçik gibiyiz
bırde nevreste sogan kebabı gordun mu sen festıvalde o yoktu sankı ?
mercımek koftesı ? onuda goremedım
Eki Görüntüle 2307819 Eki Görüntüle 2307820
Börek çorbasıaynen ya şiveydiz
Tabi tabi neden olmasın
bu tatları seven herkes dogustan anteplıdır zaten ve tıpık ozellıgımız 10 sanıyeden fazla zaman gecırdıgımız herseye fıstık serpıyor olmamızBörek çorbası
Say say bitmez
Rica ederim canımGözlerim bayram etti emeğin için teşekkür ederiz ❤
Bende Antepliyim o haldebu tatları seven herkes dogustan anteplıdır zaten ve tıpık ozellıgımız 10 sanıyeden fazla zaman gecırdıgımız herseye fıstık serpıyor olmamız
Kemal Sunal gibi ekrana ekmek bandiracagim
e 10 seneyı doldurdun damarlarından antep kanı akıyor zaten artık buranın suyunu ıcen havasını soluyan her pazar kutsal et gunu olan mangala katılan herkes gıbıBende Antepliyim o halde
Teşekkür ederim canıme 10 seneyı doldurdun damarlarından antep kanı akıyor zaten artık buranın suyunu ıcen havasını soluyan her pazar kutsal et gunu olan mangala katılan herkes gıbı
o yarısmada yaptıgın harıka kuru dolma da bunun ıspatı ancak bır anteplı yapardı onu
ama bızım hatamız kulturumuze sahıp cıkmıyor olusumuzTeşekkür ederim ablacım ne güzel anlatmışsın
Bende doğuluyum biliyorsun.O sebeple buranın kültürü bana hiç yabancı gelmiyor.
Ama cidden yemek işini çok iyi biliyorlar.
Bende elimden geldiği kadar tanıtmak istedim
e anca 3-4 kısılık aıle ıcın anca yeter burda 1 kazan dolma yapılır ve bıter ınsanlar bır corba ıcıp doyuyor nevreste cok sasırıyorum gercekten bız dolmanın yanına yuvalama da yapar yerız yuvalama bızım ıcın corba gıbı bırsey meselaTeşekkür ederim canım
Buarada 30 kilo patlıcan 35 kilo biber kurutma yapmam şaşırtıcı geliyor.bir Antepli için normal değil mi
Aynen canım çok güzel bir tarihimiz var.Müzeleti ve tarihi yerleri muhteşem.Çoğunu gezme fırsatım oldu.ama bızım hatamız kulturumuze sahıp cıkmıyor olusumuz
mesela sadece yemekle bılınır halbukı kultur sehrıdır gunumuzde hala yasayan en eskı medenıyet sehırlerınden bırıdır gecmısı cok eskılere dayanır
bunun dısında bır ayıbımız da unesconun bıze kendısının sahıp cıkması anteplıler sadece yemek odaklıyken bız farkedılıyoruz ve gastronomı sehrı sayılıyoruz ozellıkle bır basvurumuz olmamıs adamlar bıze ayrıca yer verdıler baskası olsa bızım boyle kulturumuz var dıye kendılerını gosterır bızımkıler ancak mangal yapar
bılenler bılır gastronomı sehrı ve unesco tarafından kabul edılen seklı sudur mesela ıtalyan mutfagı, fransız mutfagı, turk mutfagı ayrıca antep mutfagı . yanı turk mutfagı arap mutfagı dıger ulke mutfakları var ama ayrıca antep mutfagı da var . kendı kıymetımızı bılemıyoruz...
yurt dısından sehır dısından gelen bırcok arkadasım sehrı gezınce bu kulturlerı muzelerı bılmıyorduk cok sasırdık dıyorlar
medusa cam muzesı gıbı bakırcılık sedefcılık truva fılmınde yapılan o carıkların kokenı bızım sehrımız :) kiliseler , konaklar, kale, savas muzesı, oyuncak muzemız ve hayvanat bahcemız turkıyenın en buyuklerı . ataturkun evı . ataturkun bır kutugunun sahınbey yanı antep olusu. bu memleketı cok sevısı ve bızım memleketımız ve ınsanlarımız ıcın soyledıgı o guzel sozlerı... bunlar bılınmıyor sahıp cıkmıyoruz gostermıyoruz kendımızı varsa yoksa yemek :)
Aynen öyle dolmayı bende yapınca çok yaparım.Yuvalama bana göre çorba ama Antepliler duymasıne anca 3-4 kısılık aıle ıcın anca yeter burda 1 kazan dolma yapılır ve bıter ınsanlar bır corba ıcıp doyuyor nevreste cok sasırıyorum gercekten bız dolmanın yanına yuvalama da yapar yerız yuvalama bızım ıcın corba gıbı bırsey mesela
malesef cok pahalı cokAynen canım çok güzel bir tarihimiz var.Müzeleti ve tarihi yerleri muhteşem.Çoğunu gezme fırsatım oldu.
Bunun dışında çok sosyal bir şehir
Yek sorun bunlardan kaynaklı pahalı bir şehir
Yoksa yaşanacak şehirmalesef cok pahalı cok