Popüler Konu Gaziantep Gastronomi Festivali

Ellerinize emeğinize sağlık çok güzel anlatmışsınız. Gitmiş kadar oldum ama o lezzetleri tatmak da isterdim. Kaptanım duymasın tam diyeti bozup yemeye gitmelik şahane görüntüler.
kişiye özel ayakkabı çamtalara ayrıca bayıldım gerçekten çok şıklar. İlerde birgün gitmek nasip olursa ilk alacağım şey kesinlikle ayakkabı çanta olur
herbiri birbirinden güzel el sanatları şahane inşallah gelecek nesiller de öğrenip devam eder
Çok teşekkür ederim:KK68:Ben bu şehirde diyet yapmaya çalışıyorum .Veriyorum sonra yine alıyorum:KK70:

Ürünlerin % 95 şanlıurfaya ait
Ben Gaziantepli değilim ama 10 yılı geçti burada yaşıyorum:)
Festivali anlattım ama aslında ben orada 10 yıldır bu şehirde ne gördüysem,ne yaşadıysam onları çektim ve paylaştım:)
Bu sebeple size katılmıyorum:)
Benzeyebilir komşu şehirler ama Şanlıurfa'ya ait diyemeyiz:)
Bende Malatyalıyım:)Elazığlılarda kayısı bizim derler:)Ama herkes kimin olduğunu bilir:)

Ben Gaziantepli değilim ama 10 yılı geçti burada yaşıyorum:)
Festivali anlattım ama aslında ben orada 10 yıldır bu şehirde ne gördüysem,ne yaşadıysam onları çektim ve paylaştım:)
Bu sebeple size katılmıyorum:)
Benzeyebilir komşu şehirler ama Şanlı urfa'ya ait diyemeyiz:)
Bende Malatyalıyım:)Elazığlılarda kayısı bizim derler:)Ama herkes kimin olduğunu bilir:)
10 yıldır antepte yaşıyabilirsiniz ama urfanin mutfak kültürüne sahip cikmaya çalışıyorlar fıstık antebin degil urfanın aslında antebin fabrikalari urfanin 2 katı o yüzden urfadaki çifçiler mahsüllerini antebe getirip satıyorlar zamanla fıstığa sahip çıktılar şimdi de lahmacun ve etli köfte bizim diyorlar beyrani borani tamamen urfaya ait yine de güzel bi paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık ☺

10 yıldır antepte yaşıyabilirsiniz ama urfanin mutfak kültürüne sahip cikmaya çalışıyorlar fıstık antebin degil urfanın aslında antebin fabrikalari urfanin 2 katı o yüzden urfadaki çifçiler mahsüllerini antebe getirip satıyorlar zamanla fıstığa sahip çıktılar şimdi de lahmacun ve etli köfte bizim diyorlar beyrani borani tamamen urfaya ait yine de güzel bi paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık ☺
Olabilir canım o kadar detayını bilmiyorum ben burada yaşadığım ve gördüğüm kültürü bilirim:)
Urfa hakkında hiç bilgim yok:)

Çünkü ben urfalıyım bizim burda halfetiyi urfadaya ait demezler antebe ait deriz çünkü zamaninda halfeti urfanin değil antebindi

Not alıyorum o zaman ☺☺ eşimin oradaki iş arkadaşlarından zaten eşim kurmuş planı programı 🤭

İnşallah canım çok isterim ama her yeri gezmek için de uzun bi tatil ayarlamak lazım. Bir haftada Gaziantep anca gezilir 🤭🤭
Çocuk büyümeden gezin canım sonra okul falan bahane oluyor:)

X