Gaziantep-Diyarbakır-Batman'da Tüp Bebek Merkezleri hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen:(

rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş.amin....çok tşk ederim.lütfen dua edelim birbirimize.....inş yaza kadar gerk kalmaz da bi mucizesiyle rabbimin hamile kalrm,kalırz

Ayyy allah bağışlasın tosununu inşcanım tüp bebek aşamaları nasıl yapılıyor ve hamileliği nasıl geçiyor?????yani normal gebelikler gibi mi geçiyor yoksa farklı olarak daha mı riskli yatakta dinlenme vs???ben sürekli ayakta brym çalışıyrm..çok tşk bilgilern içn.

Slm.diyarbakirda bahceci zeki beyi siddetle tavsiye ediyorum.ilk denemede allaha sukur hamile kaldim

baya bi araştırdım da en iyi merkezler bahçeci ve diğer şubeleriymiş.....siizn sorun neydi???
Slm esimde ileri hareketlilik ve morfolojide sorun vardi.batmanda iyi merkez oldugunu dusunmuyorum cunku olsaydi oradakiler dbakira gelmezlerdi tedavi icin.antep hakkinda da hic bi bilgim yok ama batmana nazaran daha gelismis bir sehir.o yuzden belki orda iyi bir merkez vardir.tavsiyem diyarbakir bahceci tup bebek merkezi doktor zeki akkum dur.

seneye ist de bahçecinin şubelerinde yaptırmayı düşünüyoruz...bakalım... çok tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…