Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gaziantep-Diyarbakır-Batman'da Tüp Bebek Merkezleri hakkında bilgisi olanlar yardım lütfen:(
herşeyde Bi hayır vardır belki Allah size ikiz üçüz verecektir de onun için bu tedavilerle uğraşıyorsunuzdur.Kadınlarda sorun olunca tedavi daha kolay hemde,kendini boş yere üzmüş olursun bak Bi tedaviye başla moralini yüksek tut bence ikizlerin olur.
rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş.amin....çok tşk ederim.lütfen dua edelim birbirimize.....inş yaza kadar gerk kalmaz da bi mucizesiyle rabbimin hamile kalrm,kalırz
bunalıma girme....bence şartları zorla istanbula git,yumurta takibini ben yaşadığım şehirde yaptırdım,doktorları görüştürdüm telefonla bilgi veriyordu muayene eden doktor .yumurta toplamaya ve transfere gittim..ve şimdi bir tosunum var çok şükür ,9 aylık bir tosun....senin olur inş. en kısa zamanda
Ayyy allah bağışlasın tosununu inşcanım tüp bebek aşamaları nasıl yapılıyor ve hamileliği nasıl geçiyor?????yani normal gebelikler gibi mi geçiyor yoksa farklı olarak daha mı riskli yatakta dinlenme vs???ben sürekli ayakta brym çalışıyrm..çok tşk bilgilern içn.
Slm esimde ileri hareketlilik ve morfolojide sorun vardi.batmanda iyi merkez oldugunu dusunmuyorum cunku olsaydi oradakiler dbakira gelmezlerdi tedavi icin.antep hakkinda da hic bi bilgim yok ama batmana nazaran daha gelismis bir sehir.o yuzden belki orda iyi bir merkez vardir.tavsiyem diyarbakir bahceci tup bebek merkezi doktor zeki akkum dur.
Slm esimde ileri hareketlilik ve morfolojide sorun vardi.batmanda iyi merkez oldugunu dusunmuyorum cunku olsaydi oradakiler dbakira gelmezlerdi tedavi icin.antep hakkinda da hic bi bilgim yok ama batmana nazaran daha gelismis bir sehir.o yuzden belki orda iyi bir merkez vardir.tavsiyem diyarbakir bahceci tup bebek merkezi doktor zeki akkum dur.