canım ben kilolu dğlm hatta zayıf saylrm....3 yıldr normal tedavi görüyorum ama olmdıAma öncelikle fazla kilon varsa onları vermeye çalış canım çünkü kilolarını verince kendiliğinden düzelebiliyormuş pko
Bahçeci var Diyarbakır da çok iyi Bi merkez öneririm.ankarada falan adı çok bilinen Bi kaç yerde denemelerim oldu en iyisi buydu.
canım seninn sorunun ne? netice aldın mı inş??? ya benim bu üç şehirden başka tedavi görebileceğim şansım yok...diyarbakır da olablr...sen ne kadar tedavi gördn bahçeciden ve sonuç ne oldu???canım ben kilolu dğlm hatta zayıf saylrm....3 yıldr normal tedavi görüyorum ama olmdıbahçeci diyarbakırda mı?sen hamile kaldın mı peki ya da memnun kaldn mı?????
hamile kalamadım şimdiye kadar ama 4.denememi orda yaptım şimdiye kadar gittiğim en donanımlı teknolojiyi takip eden ve doktoru tecrübeli merkez buydu,5.yi de orda yaparım diye düşünüyorum.canım ben kilolu dğlm hatta zayıf saylrm....3 yıldr normal tedavi görüyorum ama olmdıbahçeci diyarbakırda mı?sen hamile kaldın mı peki ya da memnun kaldn mı?????
internetten araştır doktoru zeki akkum yılların doktoru.bahçeci türkiyenin en iyi tüp bebek merkezlerinden biri zaten,bu şubedede istanbuldan gelen embriyologları,elemanları,ekipmanları var istanbuldaki kaliteyi burdada tuturmaya çalışmışlar.bence ciddi ciddi düşün burayı.batmandan bişey çıkmaz zaten belki gaziantepte iyi Bi yer vardır.canım seninn sorunun ne? netice aldın mı inş??? ya benim bu üç şehirden başka tedavi görebileceğim şansım yok...diyarbakır da olablr...sen ne kadar tedavi gördn bahçeciden ve sonuç ne oldu???
canım d.bakırkine baktım bahçeciye internet üzerinden.sadece 3 doktoru gözkyo 3ü de erkek.sen hangsnde tedavi gördün???internetten araştır doktoru zeki akkum yılların doktoru.bahçeci türkiyenin en iyi tüp bebek merkezlerinden biri zaten,bu şubedede istanbuldan gelen embriyologları,elemanları,ekipmanları var istanbuldaki kaliteyi burdada tuturmaya çalışmışlar.bence ciddi ciddi düşün burayı.batmandan bişey çıkmaz zaten belki gaziantepte iyi Bi yer vardır.
inş hamile kalaırsın bu kez.çok amin...dualarımdasın arkadaşım....ben kend umudumu yitrdm kafayı yemiş durumdayımhamile kalamadım şimdiye kadar ama 4.denememi orda yaptım şimdiye kadar gittiğim en donanımlı teknolojiyi takip eden ve doktoru tecrübeli merkez buydu,5.yi de orda yaparım diye düşünüyorum.
benim eşimde sperm azlığı var o yüzden tüp yapıyoruz.ankara ünvde,ankarada genartta falan denedik daha önce.
cnm hayrlı akşamlarbunalımdayım lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
zeki akkum canım sağlık çok önemli bence erkek doktor olmasın diye kendimi riske atmak istemem.bende bu dertle karşılaşmadan önce ağdacıya bile gidip bacağımı gösteremezdim utanırdım ama denize düşen misali artık mecbur kaldım maalesef.canım d.bakırkine baktım bahçeciye internet üzerinden.sadece 3 doktoru gözkyo 3ü de erkek.sen hangsnde tedavi gördün???
Neden yahu pko olup doğal yoldan hamile kalan bir sürü kişi var burda.Sakin ol bir burda bal çörekotu zencefil karışımı yaptıklarını duydum hiç denedinmiinş hamile kalaırsın bu kez.çok amin...dualarımdasın arkadaşım....ben kend umudumu yitrdm kafayı yemiş durumdayım
denemediğim kür kalmadıNeden yahu pko olup doğal yoldan hamile kalan bir sürü kişi var burda.Sakin ol bir burda bal çörekotu zencefil karışımı yaptıklarını duydum hiç denedinmi
hayırlı akşamlar arkadaşımcnm hayrlı akşamlar
herşeyde Bi hayır vardır belki Allah size ikiz üçüz verecektir de onun için bu tedavilerle uğraşıyorsunuzdur.Kadınlarda sorun olunca tedavi daha kolay hemde,kendini boş yere üzmüş olursun bak Bi tedaviye başla moralini yüksek tut bence ikizlerin olur.denemediğim kür kalmadıyaza kadar aşılama yapacam kaç tane yapabilirsem artık.yok eğer olmzsa ki hç umudm yok, yazdan itibaren bahçeciye gdcm
Canım eğer Malatya ya gitme imkanın varsa Fethiye ersan tüp bebek kliniği var.Gidip bi görüş derim bende Elazığ dan gidiyorum bu ay transfer için hazırlanacam internetten araştırabilirsin facebook kullanıyorsan ordan girip bakabilirsinhayırlı akşamlar arkadaşıminş sizin sorun yoktur...
MERSİN VE ADANAYA GDEBILIRM ANCAKCanım eğer Malatya ya gitme imkanın varsa Fethiye ersan tüp bebek kliniği var.Gidip bi görüş derim bende Elazığ dan gidiyorum bu ay transfer için hazırlanacam internetten araştırabilirsin facebook kullanıyorsan ordan girip bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?