Gazi üniversitesi'nde burun estetiği

Ben agri olmuyor diyen kimseye inanmıyorum maydanoz suyu içiyorum buz koyuyorum bir sekilde çabalıyorum caba gerektiren bir süreç piskolijik olarakda

Serhat beye en yakin arkadasim oldu gercekten olaaay bir adam hic korkma
Merhaba. Devlette bazı doktorlar gördüm sanki kişinin burnundaki kemeri almışlar ama estetik olarak hiç güzel olmamış. Mesela küçültme daraltma minicik yapılmış ya da kavis hiç verilmemiş. Sorunu halledip bırakmışlar gibi. O kadar çile çekiyorsun estetik olarak güzel sonuç bekliyorsun haliyle.. arkadaşınızım burnu nasıl oldu ya da sorunlu bir burun muydu?

Kesinlikle ya bazıları çok yapılı duruyor mesela. İyi bir doktor bulmak önemli gerçekten. Keşke olan birini görme imkanımız olsa bir fikir oluşur en azından

Gerçkten daha önceki yorumlarda da yazan bir sürü kişi var ama hiç cevap verilmiyor belki birileri görüp cevaplar serhat hocayı gerçekten cok merak ediyoruz olan bir arkadaş fotoğraf atarsa büyük sevap alacak

Gerçkten daha önceki yorumlarda da yazan bir sürü kişi var ama hiç cevap verilmiyor belki birileri görüp cevaplar serhat hocayı gerçekten cok merak ediyoruz olan bir arkadaş fotoğraf atarsa büyük sevap alacak
Kesinlikle kaç tane konu açtım yok yani kimse yazmıyor. Hani fotoğraf paylaşmak istemiyor olabilirler ama hakkında bir bilgi verseler de olur. Burun sonuçta riske atmak da istemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…