- 31 Mart 2021
- 84
- 17
- 38
- 25
- Konu Sahibi Poncikellabeybii
-
Kime oldunuz acaba, fiyat vs hakkında bir bilgi verir misiniz? Nasılsınız şu anGazide oldum ben üçüncü gunum
Iyi olmaya çalışıyorum morluk ve sisiliklerim cok fazlaKime oldunuz acaba, fiyat vs hakkında bir bilgi verir misiniz? Nasılsınız şu an
Geçmiş olsun kime oldunuzIyi olmaya çalışıyorum morluk ve sisiliklerim cok fazla
Normalde ağrı olmuyor diyor çoğu kişiGazide burun ameliyati olup 3. Günde cok ağrısı olan varmi
Olabildiğince buz tutun, ödem atıcı şeyler yiyebilirsiniz iyi gelecektir en azından daha kısa sürede iner şişlikler. Ağrınız var mı hala?Iyi olmaya çalışıyorum morluk ve sisiliklerim cok fazla
Serhat beye en yakin arkadasim oldu gercekten olaaay bir adam hic korkmaHiçbir fikrim yok o kadar da konu açtım ama yazan ya da Serhat beye ameliyat olduğunu söyleyen biri çıkmadı maalesef
Merhaba. Devlette bazı doktorlar gördüm sanki kişinin burnundaki kemeri almışlar ama estetik olarak hiç güzel olmamış. Mesela küçültme daraltma minicik yapılmış ya da kavis hiç verilmemiş. Sorunu halledip bırakmışlar gibi. O kadar çile çekiyorsun estetik olarak güzel sonuç bekliyorsun haliyle.. arkadaşınızım burnu nasıl oldu ya da sorunlu bir burun muydu?Serhat beye en yakin arkadasim oldu gercekten olaaay bir adam hic korkma
Ya herkes gerçekten çok beğeniyor şu an tek aklımda doktor Serhat bey zaten ama çok doluymuş sanırım. Arkadaşınızın burnu nasıl oldu çok yapılı duruyor mu sizce? Bir de ne kadara oldu acaba?Serhat beye en yakin arkadasim oldu gercekten olaaay bir adam hic korkma
Doğru diyorsunuz sonuçta kemik ve tam yüzün ortasına yapılan bir işlem. Umarım kısa sürede geçer ağrılarınızBen agri olmuyor diyen kimseye inanmıyorum maydanoz suyu içiyorum buz koyuyorum bir sekilde çabalıyorum caba gerektiren bir süreç piskolijik olarakda
Kesinlikle ya bazıları çok yapılı duruyor mesela. İyi bir doktor bulmak önemli gerçekten. Keşke olan birini görme imkanımız olsa bir fikir oluşur en azındanMerhaba. Devlette bazı doktorlar gördüm sanki kişinin burnundaki kemeri almışlar ama estetik olarak hiç güzel olmamış. Mesela küçültme daraltma minicik yapılmış ya da kavis hiç verilmemiş. Sorunu halledip bırakmışlar gibi. O kadar çile çekiyorsun estetik olarak güzel sonuç bekliyorsun haliyle.. arkadaşınızım burnu nasıl oldu ya da sorunlu bir burun muydu?
Kesinlikle kaç tane konu açtım yok yani kimse yazmıyor. Hani fotoğraf paylaşmak istemiyor olabilirler ama hakkında bir bilgi verseler de olur. Burun sonuçta riske atmak da istemiyor insanGerçkten daha önceki yorumlarda da yazan bir sürü kişi var ama hiç cevap verilmiyor belki birileri görüp cevaplar serhat hocayı gerçekten cok merak ediyoruz olan bir arkadaş fotoğraf atarsa büyük sevap alacak
Hangi doktora oldunuz ? Memnun kaldınız mı ?Gazide oldum ben üçüncü gunum
Ne güzel geçmiş olsun özgün beye nasıl ulaştınız ne kadar sürede ameliyat oldunuz birde fiyatı nedirÖzgün bey gayet memnunu
Ben de özgün beyle görüşmüştüm fakat bana güven vermedi açıkçası.O yüzden olmadım.İnternette de pek birşey bulamadım hakkında.Sizin nasıl memnun kaldınız mı ?Özgün bey gayet memnunum
Biraz süreçten bahseder misiniz? Burnunuzda nasıl işlemler yapıldı, şekil olarak sizi tatmin etti mi? Doktorun ilgisi, bilgi düzeyi vs... çünkü çok bilindik bir doktor değilÖzgün bey gayet memnunum
Kim hakkında?Hiç kimseden ses soluk yok hala..
Burun ameliyatı hakkında bilgi istiyorum ama yok maalesefKim hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?