- Konu Sahibi Poncikellabeybii
-
Dolu olan doktor serhat hoca mıBen gittim doktora muayene 23 eylüle verdiler doktor çok doluymuş.Tanıdığımın burnu çok güzel oldu .Doktor veriyormuş fiyat gazi 2-3 arası.Ben özgün diye bi doktorla görüştüm gazide 2 demişti bana
aynen serhat şirvanDolu olan doktor serhat hoca mı
Hadi ya tarihi çok ileriye atıcak o zaman bende gitmeyi düşünüyordumaynen serhat şirvan
Ne dedi size fiyat falan birde eylüle dediyse sana bana da bir Ekim der gibi hatta Kasımaynen serhat şirvan
Tanıdığınızın burnunu görme ihtimalimiz var mı peki özelden...Ben gittim doktora muayene 23 eylüle verdiler doktor çok doluymuş.Tanıdığımın burnu çok güzel oldu .Doktor veriyormuş fiyat gazi 2-3 arası.Ben özgün diye bi doktorla görüştüm gazide 2 demişti bana
Ya doktor doluymuş muayene için çok geçe verdiler ben eylülde ankarada olmayacağım için başka doktor araştırıyorum .Ne dedi size fiyat falan birde eylüle dediyse sana bana da bir Ekim der gibi hatta Kasım
Ha birde muayeneyi mi 23 eylüle verdilerYa doktor doluymuş muayene için çok geçe verdiler ben eylülde ankarada olmayacağım için başka doktor araştırıyorum .
Eylülden önce yok mu hiç acaba yaYa doktor doluymuş muayene için çok geçe verdiler ben eylülde ankarada olmayacağım için başka doktor araştırıyorum .
Siz muayeneye gittiniz mi yani doktorla konuşmaya ? Ameliyat tarihi olması lazım eylüle verilen yalnış yazdınız galibaYa doktor doluymuş muayene için çok geçe verdiler ben eylülde ankarada olmayacağım için başka doktor araştırıyorum .
Ya gerçekten çok geç ya ben yazın olmak istiyorum vaktim varken. Okul vs başlayınca kalacak büyük ihtimalle. Siz sanırım ameliyat tarihinden bahsediyorsunuz. Nasil aldınız randevuyu?Ya doktor doluymuş muayene için çok geçe verdiler ben eylülde ankarada olmayacağım için başka doktor araştırıyorum .
Evet ameliyat tarihini diyor. Bende ya üniversite tekrar başlamadan olmak istiyorumYa gerçekten çok geç ya ben yazın olmak istiyorum vaktim varken. Okul vs başlayınca kalacak büyük ihtimalle. Siz sanırım ameliyat tarihinden bahsediyorsunuz. Nasil aldınız randevuyu?
Bu arada fiyatına ne kadar demişlerdi? Serhat hoca içinYa gerçekten çok geç ya ben yazın olmak istiyorum vaktim varken. Okul vs başlayınca kalacak büyük ihtimalle. Siz sanırım ameliyat tarihinden bahsediyorsunuz. Nasil aldınız randevuyu?
2.500 demiş sanırım. Devlet hastaneleri 2000 ile 5000 arasında bir fiyat veriyor sanirimBu arada fiyatına ne kadar demişlerdi? Serhat hoca için
her ayın sonunda açılıyo randevularYa gerçekten çok geç ya ben yazın olmak istiyorum vaktim varken. Okul vs başlayınca kalacak büyük ihtimalle. Siz sanırım ameliyat tarihinden bahsediyorsunuz. Nasil aldınız randevuyu?
Numaradan arayarak mi alıyoruz yoksa hastaneye giderek mi?her ayın sonunda açılıyo randevular
ben aramıştımNumaradan arayarak mi alıyoruz yoksa hastaneye giderek mi?
Tamam teşekkür ederimben aramıştım
rica ederim :)Tamam teşekkür ederim
Gazide oldum ben üçüncü gunumArkadaşlar 22 yaşındayım ve uzun süredir burnumdan hoşnut değilim. Çevremdekiler özellikle ailem bir şey olmadığını söylese de profilden duruşuna ( kemer ve burun ucu) takmış durumdayım. Kendi çapımda biriktirdiğim para ile yaptirmayı düşünüyordum ama özellerdeki fiyatları duyunca asla yaptiramayacagimi düşünüyorum. Arkadaşım Gazi üniversitesinde yapıldığını söyledi. Gazi'ye yaptıranlar burunlari nasıl oldu, doktor nasıldı ve fiyat hakkında bilgi verirse çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?