- 31 Mart 2021
- 84
- 17
- 38
- 25
- Konu Sahibi Poncikellabeybii
-
Gazi'de birçok doktor var. Kimi soruyorsunuz? Bir hanımefendi Duygu Otgöz'e olmuş memnundu..Arkadaşlar 22 yaşındayım ve uzun süredir burnumdan hoşnut değilim. Çevremdekiler özellikle ailem bir şey olmadığını söylese de profilden duruşuna ( kemer ve burun ucu) takmış durumdayım. Kendi çapımda biriktirdiğim para ile yaptirmayı düşünüyordum ama özellerdeki fiyatları duyunca asla yaptiramayacagimi düşünüyorum. Arkadaşım Gazi üniversitesinde yapıldığını söyledi. Gazi'ye yaptıranlar burunlari nasıl oldu, doktor nasıldı ve fiyat hakkında bilgi verirse çok mutlu olurum.
Yani benim bildiğim biri yok ama memnun kalanlar varsa ona göre kafamda şekillenecek bir seylerGazi'de birçok doktor var. Kimi soruyorsunuz? Bir hanımefendi Duygu Otgöz'e olmuş memnundu..
Peki tanidiginizin burnu nasıl oldu? Çok yapılı duruyor mu? Bir de ne kadar ödedi bir bilginiz varsa paylaşır mısınız?Serhat Şİrvan var .Dün gittim muayeneye 29 eylüle verdiler çok memnun kaldı benim bir tanıdığım
Peki tanidiginizin burnu nasıl oldu? Çok yapılı duruyor mu? Bir de ne kadar ödedi bir bilginiz varsa paylaşır mı
Bir de bende doktor araştıryorum .Güzel bir doktor bulursan ulaşabilir misin bana ?Peki tanidiginizin burnu nasıl oldu? Çok yapılı duruyor mu? Bir de ne kadar ödedi bir bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Tabii haber veririm. Dediğiniz doktoru öneren çok fazla kişi var ama yaptığı burunu görmeden de bir türlü karar veremiyorum. Bir de serhat hocanın eşi için de çok iyi diyorlar. Duygu hoca sanırım o da paylaşmak istedim. Ama size ne kadar uzak gün vermişler. Çok yoğun sanırım ondan ben yazın olmayı planlıyordum halbukiBir de bende doktor araştıryorum .Güzel bir doktor bulursan ulaşabilir misin bana ?
Ben mayıs gibi olmak istiyorum.Ama doktor yook bulamıyorum.Çok fazla bütçem de yok.Ama gaziye hacettepeye falan bakıyorum.Senin önerdiğin doktor var mı ? Çevrende duyduğun ?Tabii haber veririm. Dediğiniz doktoru öneren çok fazla kişi var ama yaptığı burunu görmeden de bir türlü karar veremiyorum. Bir de serhat hocanın eşi için de çok iyi diyorlar. Duygu hoca sanırım o da paylaşmak istedim. Ama size ne kadar uzak gün vermişler. Çok yoğun sanırım ondan ben yazın olmayı planlıyordum halbuki
Hacettepe'de Arda kücükgüven diye bir doktorun adını duydum. Bir kız yaptırmış hatta videosu vardı youtubeda. Bunun haricinde Instagram'da vs takip ettiklerim de hep özeldenBen mayıs gibi olmak istiyorum.Ama doktor yook bulamıyorum.Çok fazla bütçem de yok.Ama gaziye hacettepeye falan bakıyorum.Senin önerdiğin doktor var mı ? Çevrende duyduğun ?
Peki tanıdığınızın burnu nasıl şekil olarak? Acaba gitsek serhat bey yaptığı burunları gösterir mi ?Tanıdığım çok memnun kaldı.Doktorun çok iyi olduğunu güler yüzlü olduğunu söyledi.2.500 civarı fiyat veriyomuş sanırım.
Evet arda hoca çok iyi fakat çok fazla hastası var Hacettepeden ayrıldı zaten hasta almıyor şu an . Gazide de bende duygu otgozu ve serhat beyi çok duydum ve geneli memnundu fiyat olarak da ortalamanın alti fiyatlar özele nazaran. Bende aynı şekilde öğrenciyim ve kendi imkanlarımla olucam o yüzden aklımda bu doktorlar var fakat görüşemedim daha görmediğim için yaptığı işleri...Hacettepe'de Arda kücükgüven diye bir doktorun adını duydum. Bir kız yaptırmış hatta videosu vardı youtubeda. Bunun haricinde Instagram'da vs takip ettiklerim de hep özelden
Serhat beyi çok fazla öneren var gerçekten. Yaptığı burnu biri paylaşsa kafamda oturacak her şey aslında.Hacettepe sanırım muayene ücreti alıyormuş. Olan biri detaylı anlatsa çok iyi olacakEvet arda hoca çok iyi fakat çok fazla hastası var Hacettepeden ayrıldı zaten hasta almıyor şu an . Gazide de bende duygu otgozu ve serhat beyi çok duydum ve geneli memnundu fiyat olarak da ortalamanın alti fiyatlar özele nazaran. Bende aynı şekilde öğrenciyim ve kendi imkanlarımla olucam o yüzden aklımda bu doktorlar var fakat görüşemedim daha görmediğim için yaptığı işleri.
Evet valla bende biri fotoğraf paylaşırsa beğenirsem ona olmak istiyorum. Nasıl bulabiliriz acaba?Serhat beyi çok fazla öneren var gerçekten. Yaptığı burnu biri paylaşsa kafamda oturacak her şey aslında.Hacettepe sanırım muayene ücreti alıyormuş. Olan biri detaylı anlatsa çok iyi olacak
Hiçbir fikrim yok o kadar da konu açtım ama yazan ya da Serhat beye ameliyat olduğunu söyleyen biri çıkmadı maalesefEvet valla bende biri fotoğraf paylaşırsa beğenirsem ona olmak istiyorum. Nasıl bulabiliriz acaba?
Çok üzücüHiçbir fikrim yok o kadar da konu açtım ama yazan ya da Serhat beye ameliyat olduğunu söyleyen biri çıkmadı maalesef
Keşke belki biri paylaşır görüp. Ben de olmak istiyorum aslında yani en azından bir görüneyim ne diyecek acaba diye. Nerden randevu alınıyor gerçi onu da bilmiyorumÇok üzücüfotoğraf görmeyi çok istiyordum... Doçent yazıyor internette doğru mu acaba bu ay muayene oluyum diyorumben
Bende iki hocayı duydum bende görüşmeye gidicem fakat nasıl randevu alıcazEvet arda hoca çok iyi fakat çok fazla hastası var Hacettepeden ayrıldı zaten hasta almıyor şu an . Gazide de bende duygu otgozu ve serhat beyi çok duydum ve geneli memnundu fiyat olarak da ortalamanın alti fiyatlar özele nazaran. Bende aynı şekilde öğrenciyim ve kendi imkanlarımla olucam o yüzden aklımda bu doktorlar var fakat görüşemedim daha görmediğim için yaptığı işleri...
Ben gittim doktora muayene 23 eylüle verdiler doktor çok doluymuş.Tanıdığımın burnu çok güzel oldu .Doktor veriyormuş fiyat gazi 2-3 arası.Ben özgün diye bi doktorla görüştüm gazide 2 demişti banaPeki tanidiginizin burnu nasıl oldu? Çok yapılı duruyor mu? Bir de ne kadar ödedi bir bilginiz varsa paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?