Gazi üniversitesi'nde burun estetiği

Poncikellabeybii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
84
17
38
25
Arkadaşlar 22 yaşındayım ve uzun süredir burnumdan hoşnut değilim. Çevremdekiler özellikle ailem bir şey olmadığını söylese de profilden duruşuna ( kemer ve burun ucu) takmış durumdayım. Kendi çapımda biriktirdiğim para ile yaptirmayı düşünüyordum ama özellerdeki fiyatları duyunca asla yaptiramayacagimi düşünüyorum. Arkadaşım Gazi üniversitesinde yapıldığını söyledi. Gazi'ye yaptıranlar burunlari nasıl oldu, doktor nasıldı ve fiyat hakkında bilgi verirse çok mutlu olurum.

Gazi'de birçok doktor var. Kimi soruyorsunuz? Bir hanımefendi Duygu Otgöz'e olmuş memnundu..

Tanıdığım çok memnun kaldı.Doktorun çok iyi olduğunu güler yüzlü olduğunu söyledi.2.500 civarı fiyat veriyomuş sanırım.

Bir de bende doktor araştıryorum .Güzel bir doktor bulursan ulaşabilir misin bana ?
Tabii haber veririm. Dediğiniz doktoru öneren çok fazla kişi var ama yaptığı burunu görmeden de bir türlü karar veremiyorum. Bir de serhat hocanın eşi için de çok iyi diyorlar. Duygu hoca sanırım o da paylaşmak istedim. Ama size ne kadar uzak gün vermişler. Çok yoğun sanırım ondan ben yazın olmayı planlıyordum halbuki

Ben mayıs gibi olmak istiyorum.Ama doktor yook bulamıyorum.Çok fazla bütçem de yok.Ama gaziye hacettepeye falan bakıyorum.Senin önerdiğin doktor var mı ? Çevrende duyduğun ?

Ben mayıs gibi olmak istiyorum.Ama doktor yook bulamıyorum.Çok fazla bütçem de yok.Ama gaziye hacettepeye falan bakıyorum.Senin önerdiğin doktor var mı ? Çevrende duyduğun ?
Hacettepe'de Arda kücükgüven diye bir doktorun adını duydum. Bir kız yaptırmış hatta videosu vardı youtubeda. Bunun haricinde Instagram'da vs takip ettiklerim de hep özelden

Hacettepe'de Arda kücükgüven diye bir doktorun adını duydum. Bir kız yaptırmış hatta videosu vardı youtubeda. Bunun haricinde Instagram'da vs takip ettiklerim de hep özelden
Evet arda hoca çok iyi fakat çok fazla hastası var Hacettepeden ayrıldı zaten hasta almıyor şu an . Gazide de bende duygu otgozu ve serhat beyi çok duydum ve geneli memnundu fiyat olarak da ortalamanın alti fiyatlar özele nazaran. Bende aynı şekilde öğrenciyim ve kendi imkanlarımla olucam o yüzden aklımda bu doktorlar var fakat görüşemedim daha görmediğim için yaptığı işleri...

Serhat beyi çok fazla öneren var gerçekten. Yaptığı burnu biri paylaşsa kafamda oturacak her şey aslında.Hacettepe sanırım muayene ücreti alıyormuş. Olan biri detaylı anlatsa çok iyi olacak

Serhat beyi çok fazla öneren var gerçekten. Yaptığı burnu biri paylaşsa kafamda oturacak her şey aslında.Hacettepe sanırım muayene ücreti alıyormuş. Olan biri detaylı anlatsa çok iyi olacak
Evet valla bende biri fotoğraf paylaşırsa beğenirsem ona olmak istiyorum. Nasıl bulabiliriz acaba?

Bende iki hocayı duydum bende görüşmeye gidicem fakat nasıl randevu alıcaz

Peki tanidiginizin burnu nasıl oldu? Çok yapılı duruyor mu? Bir de ne kadar ödedi bir bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Ben gittim doktora muayene 23 eylüle verdiler doktor çok doluymuş.Tanıdığımın burnu çok güzel oldu .Doktor veriyormuş fiyat gazi 2-3 arası.Ben özgün diye bi doktorla görüştüm gazide 2 demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…