- Konu Sahibi saripapatyal
-
Merhaba ben Kaan hocaya burun ameliyat oldum 2 hafta oldu ameliyat olalı çok ilgili burnumdan da gayet memnunum ne bir ağrı ne de fazla bir morluğum oldu her sıkıntı yaşadığımda sordum ve anında dönüş yaptı ben Kaan hocayı herkese tavsiye edebilirimMerhabalar ameliyatı oldunuz mu aynı doktordan randevu aldım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Geçmiş olsun,yeni burnunuz hayırlı olsun :) bende burun estetiği olmak istiyorum da özelden birkaç soru sorabilir miyim?Merhaba ben Kaan hocaya burun ameliyat oldum 2 hafta oldu ameliyat olalı çok ilgili burnumdan da gayet memnunum ne bir ağrı ne de fazla bir morluğum oldu her sıkıntı yaşadığımda sordum ve anında dönüş yaptı ben Kaan hocayı herkese tavsiye edebilirim
Ne kadara oldunuz pekiMerhaba ben Kaan hocaya burun ameliyat oldum 2 hafta oldu ameliyat olalı çok ilgili burnumdan da gayet memnunum ne bir ağrı ne de fazla bir morluğum oldu her sıkıntı yaşadığımda sordum ve anında dönüş yaptı ben Kaan hocayı herkese tavsiye edebilirim
merhabalar siz kaan hocada ameliyat oldunuz mu acabaMerhabalar ameliyatı oldunuz mu aynı doktordan randevu aldım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Burnumda hâlâ bant var şuan. Çıksınn elbette atarım fotoğraf. Dün ilk tamponlar ve atel çıkınca gördüm aynada. Bende gayet doğal ve güzel olmuş burnum. Sonra geri bantladi Kaan hoca. Ödem ve şişlik var hâlâ. Ama çok güzel bence
şimdi ne durumdasınız acabaBurnumda hâlâ bant var şuan. Çıksınn elbette atarım fotoğraf. Dün ilk tamponlar ve atel çıkınca gördüm aynada. Bende gayet doğal ve güzel olmuş burnum. Sonra geri bantladi Kaan hoca. Ödem ve şişlik var hâlâ. Ama çok güzel bence
Sakın estetik olmayınBen yaptığınız burunları gösterin dedim veya ameliyat olan birisiyle görüşeyim dedim
Olmaz dedi. Görmeden güvenemem ben şahsen.
Sonuçta başarılı bir ameliyat olmadığı zaman revizyona gitme durumu var.
Merhaba randevu almak istiyorum ben de gazi hastanesine gidip mi almam gerekiyor acabaŞuan herşey yoluna. Görenler çok beğendiler burnumu. İlk ay bitti bile. Gayet doğal bir burun oldu bence. Diğerleri de çok güzel
Merhaba fotoğraf gönderebilir misiniz? Ben de Kaan hocadan randevu aldım daKaan hoca çok ilgili bir doktor. Burun konusunda güvendim ve oldum direk. Bugün 6. Günüm alçı ve tamponlar duruyor. Nasıl olduğunu inan çok merak ediyorum
Merhaba fotoğraf gönderebilir misiniz?Merhaba ben Kaan hocaya burun ameliyat oldum 2 hafta oldu ameliyat olalı çok ilgili burnumdan da gayet memnunum ne bir ağrı ne de fazla bir morluğum oldu her sıkıntı yaşadığımda sordum ve anında dönüş yaptı ben Kaan hocayı herkese tavsiye edebilirim
ne kadar ödediniz acabaŞuan herşey yoluna. Görenler çok beğendiler burnumu. İlk ay bitti bile. Gayet doğal bir burun oldu bence. Diğerleri de çok güzel
ben de kendisine randevu almak istiyorum gidip mi aldınız?Merhaba fotoğraf gönderebilir misiniz? Ben de Kaan hocadan randevu aldım da
Neden bir bildiginiz mi var bu doktorlar hakkindaSakın estetik olmayın
Şuan herşey yoluna. Görenler çok beğendiler burnumu. İlk ay bitti bile. Gayet doğal bir burun oldu bence. Diğerleri de çok güzel
Merhabalar hala memnun musunuz burnunuzdan ve ne kadar para ödeyip ne kadar sonraya ameliyat günü verdi hoca? Bir de nasil randevu almistiniz acaba? Ben de gazinin internet sitesinden plastik cerrahiden randevu aldim ama doktor ismi falan yoktu. Bana burnunuzun öncesi sonrasi fotosunu gönderebilirseniz cok sevinirim.Merhaba ben Kaan hocaya burun ameliyat oldum 2 hafta oldu ameliyat olalı çok ilgili burnumdan da gayet memnunum ne bir ağrı ne de fazla bir morluğum oldu her sıkıntı yaşadığımda sordum ve anında dönüş yaptı ben Kaan hocayı herkese tavsiye edebilirim
Tesettürlüyüm resim koyamıyorum kızlar hocaya soranızda etik bulmuyor göstermiyor kimseninkini ücret söylemem doğru olmayabilir bize yatış yapılacağında istemediler hoca ameliyattan sonra kontrole gelince hoca istedi ona verdik nakit olarak elinizde gidiniz çünki nakit alıyorlar siz ilk yatış bölümüne gidip yatışınızı gerçekleştirip hocayla iletişime geçebilirsiniz ben polikinliğe gitmiştim bilmediğim için biraz bekleyince geldi çizim yaptı kendisi sonra yatış yerine geçyik odamız ayarlanıp yatış sağlandı 12.30 da ameliyat için sedye geldi sizi alıp ameliyat yetine göyürüyorlar anestezi falan ayarlanıp sizi uyutuyorlar takılan anestezi pas ve ses gelecek diyorlar aa evet demeye kalmadan uyumuştum 5. 30 da beni odama getirdiler biraz uzun sürdü benim aşağıda ameliyat haneyi falan temizleyip beni hazırlamaları falan yarım saat 40 dk geçmişti ameliyattan sonrada yarım saat uyandırmaya falan derken 4 saat ancak oldu yani ben sıfır ağırım vardı inanın yani kotkmayın o kadar ağtı kesici serum falan muhtemelen hiç ağrım yoktu ben ağtı kesici bile vurdurmadım gece bilere oda ufak bi ağrıydı sinek ısırığı misali ben narkozu istifra ederk attım yemek falan yiyemediğim için ona sadece seruma bişi sıktılar sonrası az az yedim gece boyu sürekli kontrole geliyorlar nabız tansiyon ameliyat olan göğüslere bakmaya başka doktorlar falan o kadar ilgililerdiki sabahta doktorum gelip reçetemi yazıp çıkmak isteyince çıkabilirsiniz dedi beni zorlayan tek şey direnler elimde gezmek hiç alışkın değil olunca o zorladı 3. Gün direnlerimi çıkarmak için doktorum randevu verdi çıkarttı ve o kadar rahatım ki her işimi yapıyorum hiç problem olmadı normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldırmıyorum çok yukarı uzanmıyorum benim 5. Yaşında oğlum var ona rağmen elhamdulillah çok iyiyim ve ameliyatan çıkınca bile elhamdulillah çok iyiyim diye çıkmıştım bol dua ve hamd etmek yetiyor rabbim kolaylık veriyor siz hocama güvenin selamımı söyleyebilirsiniz çok memnun kaldık biz 10. Gün bende kontrole bant yenilemeye gidecektim ama bantlar çıkmadı o yüzden bekliyorum 16 gün oldu morluklarım var hala ağrı az kişiye göre değişiyor bence ara ara ağrılarım oluyor ama çok hafif korse sütyen kullanıyorum hala o biraz bunaltıyor gece gündüz aürwkli üstümde bant değişimi yapınca krem verdiydi onu süreceğim zaten sürekli direnlerin çıkan yere kullanıyordum uzun oldu ama benim gibi tereddüt edenler için yazmak istedim yaşadıklarımı bende bu kadar bence hiç terettüt etmeyiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?