- Konu Sahibi saripapatyal
Merhabalar benim de haftaya bu hocaya ameliyatım var. Burun ve meme büyütme. Kombine ameliyat olacak. Siz memnun oldunuz mu? Süreciniz nasıl geçti? Beni biraz bilgilendirir misiniz? Çok tedirginim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat olalı kac gun oldu sizin bende tesetturluyum 3 gun oldu bende olalı sag gogsumde yatınca agrım var onun dısından bir sıkıntım olmadı bana diren takılmadı uygun gorursem takarım dedı bende aynı gunu cıktım ıyı oldugu ıcın yatma geregı duymadımTesettürlüyüm resim koyamıyorum kızlar hocaya soranızda etik bulmuyor göstermiyor kimseninkini ücret söylemem doğru olmayabilir bize yatış yapılacağında istemediler hoca ameliyattan sonra kontrole gelince hoca istedi ona verdik nakit olarak elinizde gidiniz çünki nakit alıyorlar siz ilk yatış bölümüne gidip yatışınızı gerçekleştirip hocayla iletişime geçebilirsiniz ben polikinliğe gitmiştim bilmediğim için biraz bekleyince geldi çizim yaptı kendisi sonra yatış yerine geçyik odamız ayarlanıp yatış sağlandı 12.30 da ameliyat için sedye geldi sizi alıp ameliyat yetine göyürüyorlar anestezi falan ayarlanıp sizi uyutuyorlar takılan anestezi pas ve ses gelecek diyorlar aa evet demeye kalmadan uyumuştum 5. 30 da beni odama getirdiler biraz uzun sürdü benim aşağıda ameliyat haneyi falan temizleyip beni hazırlamaları falan yarım saat 40 dk geçmişti ameliyattan sonrada yarım saat uyandırmaya falan derken 4 saat ancak oldu yani ben sıfır ağırım vardı inanın yani kotkmayın o kadar ağtı kesici serum falan muhtemelen hiç ağrım yoktu ben ağtı kesici bile vurdurmadım gece bilere oda ufak bi ağrıydı sinek ısırığı misali ben narkozu istifra ederk attım yemek falan yiyemediğim için ona sadece seruma bişi sıktılar sonrası az az yedim gece boyu sürekli kontrole geliyorlar nabız tansiyon ameliyat olan göğüslere bakmaya başka doktorlar falan o kadar ilgililerdiki sabahta doktorum gelip reçetemi yazıp çıkmak isteyince çıkabilirsiniz dedi beni zorlayan tek şey direnler elimde gezmek hiç alışkın değil olunca o zorladı 3. Gün direnlerimi çıkarmak için doktorum randevu verdi çıkarttı ve o kadar rahatım ki her işimi yapıyorum hiç problem olmadı normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldırmıyorum çok yukarı uzanmıyorum benim 5. Yaşında oğlum var ona rağmen elhamdulillah çok iyiyim ve ameliyatan çıkınca bile elhamdulillah çok iyiyim diye çıkmıştım bol dua ve hamd etmek yetiyor rabbim kolaylık veriyor siz hocama güvenin selamımı söyleyebilirsiniz çok memnun kaldık biz 10. Gün bende kontrole bant yenilemeye gidecektim ama bantlar çıkmadı o yüzden bekliyorum 16 gün oldu morluklarım var hala ağrı az kişiye göre değişiyor bence ara ara ağrılarım oluyor ama çok hafif korse sütyen kullanıyorum hala o biraz bunaltıyor gece gündüz aürwkli üstümde bant değişimi yapınca krem verdiydi onu süreceğim zaten sürekli direnlerin çıkan yere kullanıyordum uzun oldu ama benim gibi tereddüt edenler için yazmak istedim yaşadıklarımı bende bu kadar bence hiç terettüt etmeyiniz .
Bende ameliyat günü aldım burun için bilgi verirseniz çok memnun olurumTesettürlüyüm resim koyamıyorum kızlar hocaya soranızda etik bulmuyor göstermiyor kimseninkini ücret söylemem doğru olmayabilir bize yatış yapılacağında istemediler hoca ameliyattan sonra kontrole gelince hoca istedi ona verdik nakit olarak elinizde gidiniz çünki nakit alıyorlar siz ilk yatış bölümüne gidip yatışınızı gerçekleştirip hocayla iletişime geçebilirsiniz ben polikinliğe gitmiştim bilmediğim için biraz bekleyince geldi çizim yaptı kendisi sonra yatış yerine geçyik odamız ayarlanıp yatış sağlandı 12.30 da ameliyat için sedye geldi sizi alıp ameliyat yetine göyürüyorlar anestezi falan ayarlanıp sizi uyutuyorlar takılan anestezi pas ve ses gelecek diyorlar aa evet demeye kalmadan uyumuştum 5. 30 da beni odama getirdiler biraz uzun sürdü benim aşağıda ameliyat haneyi falan temizleyip beni hazırlamaları falan yarım saat 40 dk geçmişti ameliyattan sonrada yarım saat uyandırmaya falan derken 4 saat ancak oldu yani ben sıfır ağırım vardı inanın yani kotkmayın o kadar ağtı kesici serum falan muhtemelen hiç ağrım yoktu ben ağtı kesici bile vurdurmadım gece bilere oda ufak bi ağrıydı sinek ısırığı misali ben narkozu istifra ederk attım yemek falan yiyemediğim için ona sadece seruma bişi sıktılar sonrası az az yedim gece boyu sürekli kontrole geliyorlar nabız tansiyon ameliyat olan göğüslere bakmaya başka doktorlar falan o kadar ilgililerdiki sabahta doktorum gelip reçetemi yazıp çıkmak isteyince çıkabilirsiniz dedi beni zorlayan tek şey direnler elimde gezmek hiç alışkın değil olunca o zorladı 3. Gün direnlerimi çıkarmak için doktorum randevu verdi çıkarttı ve o kadar rahatım ki her işimi yapıyorum hiç problem olmadı normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldırmıyorum çok yukarı uzanmıyorum benim 5. Yaşında oğlum var ona rağmen elhamdulillah çok iyiyim ve ameliyatan çıkınca bile elhamdulillah çok iyiyim diye çıkmıştım bol dua ve hamd etmek yetiyor rabbim kolaylık veriyor siz hocama güvenin selamımı söyleyebilirsiniz çok memnun kaldık biz 10. Gün bende kontrole bant yenilemeye gidecektim ama bantlar çıkmadı o yüzden bekliyorum 16 gün oldu morluklarım var hala ağrı az kişiye göre değişiyor bence ara ara ağrılarım oluyor ama çok hafif korse sütyen kullanıyorum hala o biraz bunaltıyor gece gündüz aürwkli üstümde bant değişimi yapınca krem verdiydi onu süreceğim zaten sürekli direnlerin çıkan yere kullanıyordum uzun oldu ama benim gibi tereddüt edenler için yazmak istedim yaşadıklarımı bende bu kadar bence hiç terettüt etmeyiniz .
Ameliyat oldunuzmu? Burun için bilgi verir misiniz?Merhabalar benim de haftaya bu hocaya ameliyatım var. Burun ve meme büyütme. Kombine ameliyat olacak. Siz memnun oldunuz mu? Süreciniz nasıl geçti? Beni biraz bilgilendirir misiniz? Çok tedirginim ben
Öncelikle çok geçmiş oldun ben de Gazi hastanesinde meme kucultme ameliyati olacağım ins bugün anestezi uzmanı görecek doktorum ona göre ameliyat günü verecek.Tabi herkes gibi bende korkuyorum sizin yorumunuzu görünce biraz rahatladım. Size sormak istediğim gogus ölçüleriniz kaçtı ne kadar küçüldüTesettürlüyüm resim koyamıyorum kızlar hocaya soranızda etik bulmuyor göstermiyor kimseninkini ücret söylemem doğru olmayabilir bize yatış yapılacağında istemediler hoca ameliyattan sonra kontrole gelince hoca istedi ona verdik nakit olarak elinizde gidiniz çünki nakit alıyorlar siz ilk yatış bölümüne gidip yatışınızı gerçekleştirip hocayla iletişime geçebilirsiniz ben polikinliğe gitmiştim bilmediğim için biraz bekleyince geldi çizim yaptı kendisi sonra yatış yerine geçyik odamız ayarlanıp yatış sağlandı 12.30 da ameliyat için sedye geldi sizi alıp ameliyat yetine göyürüyorlar anestezi falan ayarlanıp sizi uyutuyorlar takılan anestezi pas ve ses gelecek diyorlar aa evet demeye kalmadan uyumuştum 5. 30 da beni odama getirdiler biraz uzun sürdü benim aşağıda ameliyat haneyi falan temizleyip beni hazırlamaları falan yarım saat 40 dk geçmişti ameliyattan sonrada yarım saat uyandırmaya falan derken 4 saat ancak oldu yani ben sıfır ağırım vardı inanın yani kotkmayın o kadar ağtı kesici serum falan muhtemelen hiç ağrım yoktu ben ağtı kesici bile vurdurmadım gece bilere oda ufak bi ağrıydı sinek ısırığı misali ben narkozu istifra ederk attım yemek falan yiyemediğim için ona sadece seruma bişi sıktılar sonrası az az yedim gece boyu sürekli kontrole geliyorlar nabız tansiyon ameliyat olan göğüslere bakmaya başka doktorlar falan o kadar ilgililerdiki sabahta doktorum gelip reçetemi yazıp çıkmak isteyince çıkabilirsiniz dedi beni zorlayan tek şey direnler elimde gezmek hiç alışkın değil olunca o zorladı 3. Gün direnlerimi çıkarmak için doktorum randevu verdi çıkarttı ve o kadar rahatım ki her işimi yapıyorum hiç problem olmadı normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldırmıyorum çok yukarı uzanmıyorum benim 5. Yaşında oğlum var ona rağmen elhamdulillah çok iyiyim ve ameliyatan çıkınca bile elhamdulillah çok iyiyim diye çıkmıştım bol dua ve hamd etmek yetiyor rabbim kolaylık veriyor siz hocama güvenin selamımı söyleyebilirsiniz çok memnun kaldık biz 10. Gün bende kontrole bant yenilemeye gidecektim ama bantlar çıkmadı o yüzden bekliyorum 16 gün oldu morluklarım var hala ağrı az kişiye göre değişiyor bence ara ara ağrılarım oluyor ama çok hafif korse sütyen kullanıyorum hala o biraz bunaltıyor gece gündüz aürwkli üstümde bant değişimi yapınca krem verdiydi onu süreceğim zaten sürekli direnlerin çıkan yere kullanıyordum uzun oldu ama benim gibi tereddüt edenler için yazmak istedim yaşadıklarımı bende bu kadar bence hiç terettüt etmeyiniz .
Atel ve tamponlar alınınca burnunuzun(Yüzünüz değil sadece burun kısmını keserek) öncesi sonrası halini koyar mısınız bir çok insana yardımcı olmuş olursunuz lütfenKaan hoca çok ilgili bir doktor. Burun konusunda güvendim ve oldum direk. Bugün 6. Günüm alçı ve tamponlar duruyor. Nasıl olduğunu inan çok merak ediyorum
Benim tam 20 gün oldu diren vardı bende 1 gün yattım ben ara ara ağrı oluyor yastıkla destekli yatın yat yatmayın şekli bozulur sırt üstü 1 ayAmeliyat olalı kac gun oldu sizin bende tesetturluyum 3 gun oldu bende olalı sag gogsumde yatınca agrım var onun dısından bir sıkıntım olmadı bana diren takılmadı uygun gorursem takarım dedı bende aynı gunu cıktım ıyı oldugu ıcın yatma geregı duymadım
Bilmiyorum ölçmüyordum 95 ti en son doktorda çok küçük yaptı ama kaç beden yaptı söylemedi bende sormamışım bana şu kup bu kup demediÖncelikle çok geçmiş oldun ben de Gazi hastanesinde meme kucultme ameliyati olacağım ins bugün anestezi uzmanı görecek doktorum ona göre ameliyat günü verecek.Tabi herkes gibi bende korkuyorum sizin yorumunuzu görünce biraz rahatladım. Size sormak istediğim gogus ölçüleriniz kaçtı ne kadar küçüldü
Hiç bi bilgim yok kaan hocada baş asistan ben ondan memnun kaldımMerhaba arkadaslar biraz araştırırken sizin yorumlarınızı gördüm ben de Gazi Hastanesi meme küçültme ameliyatı olacağım yarin anestezi uzmanına randevum var bakalım ameliyat gününü ne zman verecekler doktorum Buğra hoca baş asistan sanırım kendisi 5 senedir Gazi Hastanesinde olduğunu söyledi ama ben hiç bir yorum bulamadım Buğra hocaya daha önce ameliyat olan varsa yorum yazarsa sevinirim ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun bu arada
Benim agrıları devam ediyor 5 gun oldu yatınca tek basıma kalkarım dıyordum onuda yapamıyorum Medikal sutyenı hala takıyormusunuz oda ayrı bir baskı uyguluyorBenim tam 20 gün oldu diren vardı bende 1 gün yattım ben ara ara ağrı oluyor yastıkla destekli yatın yat yatmayın şekli bozulur sırt üstü 1 ay
Teşekkür ederim Merve hanım çarşamba olucağım ameliyat inş her şey kolay ve rahat olur sizin ki gibiBilmiyorum ölçmüyordum 95 ti en son doktorda çok küçük yaptı ama kaç beden yaptı söylemedi bende sormamışım bana şu kup bu kup demedi
Evet benim 20 gün oldu tek kalkamazsın bi 10 gün ara ara sızlamalar olur benim hala oluyor ama iç kısımda ister istemez parça alaındı içten kendini yeniliyorBenim agrıları devam ediyor 5 gun oldu yatınca tek basıma kalkarım dıyordum onuda yapamıyorum Medikal sutyenı hala takıyormusunuz oda ayrı bir baskı uyguluyor
Gözünüz kapalı güvenin hoca iyi ben memnun kaldım devlet hastanesi şöyle böyle derler inanın gece boyu ilgilendiler hocamın evi yakınmış bişi olursa arayabilirsin bile dedi sabah kontrolünü yaptı çok kibar nazik biri gözünüz arkada kalmadın yaptırdıktan sonra ben nasıl yaşamışım bunlarla diyeceksinizTeşekkür ederim Merve hanım çarşamba olucağım ameliyat inş her şey kolay ve rahat olur sizin ki gibi
Evet gazinin doktorları bence de çok iyi ben Buğra hocaya olacağım ameliyat, Hoca hakkında hiç bir yorum bulamadan gözüm kapalı ameliyat olacağım önce Allaha sonra Buğra hocama emanetim artıkGözünüz kapalı güvenin hoca iyi ben memnun kaldım devlet hastanesi şöyle böyle derler inanın gece boyu ilgilendiler hocamın evi yakınmış bişi olursa arayabilirsin bile dedi sabah kontrolünü yaptı çok kibar nazik biri gözünüz arkada kalmadın yaptırdıktan sonra ben nasıl yaşamışım bunlarla diyeceksiniz