• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazi üniversitesi Bilge Kaan İsmail

Merhabalar ameliyatı oldunuz mu aynı doktordan randevu aldım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba ben Kaan hocaya burun ameliyat oldum 2 hafta oldu ameliyat olalı çok ilgili burnumdan da gayet memnunum ne bir ağrı ne de fazla bir morluğum oldu her sıkıntı yaşadığımda sordum ve anında dönüş yaptı ben Kaan hocayı herkese tavsiye edebilirim

Merhaba ben Kaan hocaya burun ameliyat oldum 2 hafta oldu ameliyat olalı çok ilgili burnumdan da gayet memnunum ne bir ağrı ne de fazla bir morluğum oldu her sıkıntı yaşadığımda sordum ve anında dönüş yaptı ben Kaan hocayı herkese tavsiye edebilirim
Geçmiş olsun,yeni burnunuz hayırlı olsun :) bende burun estetiği olmak istiyorum da özelden birkaç soru sorabilir miyim?

Ne kadara oldunuz peki

Burnumda hâlâ bant var şuan. Çıksınn elbette atarım fotoğraf. Dün ilk tamponlar ve atel çıkınca gördüm aynada. Bende gayet doğal ve güzel olmuş burnum. Sonra geri bantladi Kaan hoca. Ödem ve şişlik var hâlâ. Ama çok güzel bence🤭

Burnumda hâlâ bant var şuan. Çıksınn elbette atarım fotoğraf. Dün ilk tamponlar ve atel çıkınca gördüm aynada. Bende gayet doğal ve güzel olmuş burnum. Sonra geri bantladi Kaan hoca. Ödem ve şişlik var hâlâ. Ama çok güzel bence🤭
şimdi ne durumdasınız acaba ☺️

Şuan herşey yoluna. Görenler çok beğendiler burnumu. İlk ay bitti bile. Gayet doğal bir burun oldu bence. Diğerleri de çok güzel🤭

Merhaba fotoğraf gönderebilir misiniz?😊

Back