• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazi üniversitesi Bilge Kaan İsmail

saripapatyal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
17
0
1
25
Arkadaşlar merhaba, Gazi üniversitesi Bilge Kaan İsmail isimli doktora pazartesi ameliyat olacağım. Herhangi bir bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Çok ilgili, dürüst ve güvenilir birine benziyor ama çok tedirginim

Arkadaşlar merhaba, Gazi üniversitesi Bilge Kaan İsmail isimli doktora pazartesi ameliyat olacağım. Herhangi bir bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Çok ilgili, dürüst ve güvenilir birine benziyor ama çok tedirginim
Gelişmeleri buraya yazabilir misiniz? Bende ameliyat sırasına yazıldım. Ve doktor hakkında en ufak bilgim yok

Olacağım pazartesi ama bir bilgi bulamadigimdan vazgeçmeyi de düşünüyorum. Ama diğer yandan da doktorun çok güven verici olduğu gerçeği var. Bir türlü karar veremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz doktor hakkinda
Ben yaptığınız burunları gösterin dedim veya ameliyat olan birisiyle görüşeyim dedim
Olmaz dedi. Görmeden güvenemem ben şahsen.
Sonuçta başarılı bir ameliyat olmadığı zaman revizyona gitme durumu var.

Olacağım pazartesi ama bir bilgi bulamadigimdan vazgeçmeyi de düşünüyorum. Ama diğer yandan da doktorun çok güven verici olduğu gerçeği var. Bir türlü karar veremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz doktor hakkinda
Ben Ankara,Gazi,Hacettepe üçünede gittim. Bakalim kafama yatmaz ise bir Uzmn.Dr.de olacağım

Ben yaptığınız burunları gösterin dedim veya ameliyat olan birisiyle görüşeyim dedim
Olmaz dedi. Görmeden güvenemem ben şahsen.
Sonuçta başarılı bir ameliyat olmadığı zaman revizyona gitme durumu var.
Haklısınız bana da göstermedi. Sanırım ben de vazgeçeceğim. Bu arada Dışkapı hastanesindeki doktorlar hakkında da çok iyi yorumlar var. Oraya da bir gidin isterseniz. Benim de bundan sonraki durağım orası olacak galiba

Haklısınız bana da göstermedi. Sanırım ben de vazgeçeceğim. Bu arada Dışkapı hastanesindeki doktorlar hakkında da çok iyi yorumlar var. Oraya da bir gidin isterseniz. Benim de bundan sonraki durağım orası olacak galiba
Orda da asistanlar mı yapıyormuş ameliyatı bilginiz var mı?

Orda da asistanlar mı yapıyormuş ameliyatı bilginiz var mı?
Hayır orada istediğiniz doktorun ismini söyleyip ona ameliyat olmak istiyorum diyorsunuz. O ameliyat yapıyor. Gidip muayene oluyorsunuz burnunuzun fotoğrafini çekiyorlar kurul onayına gidiyor onaylanırsa sizi bir ay içinde arıyorlar. Orada ameliyat olan çoğu kişinin burnu bebek gibi şuan

Hayır orada istediğiniz doktorun ismini söyleyip ona ameliyat olmak istiyorum diyorsunuz. O ameliyat yapıyor. Gidip muayene oluyorsunuz burnunuzun fotoğrafini çekiyorlar kurul onayına gidiyor onaylanırsa sizi bir ay içinde arıyorlar. Orada ameliyat olan çoğu kişinin burnu bebek gibi şuan
Dışkapı Etlik Şehir Hastanesine taşındı diyorlardı MHRS'den Etlik diyemi alacağız?

Merhaba kızlar ben dün ameliyatımı oldum hocam ve hastane okadar iyi ilgilendiki hastaneyi kötüleyenlere çok şaşıyorum sabaha kadar kaçkez geldiler kontrole

Geçmiş olsun biraz bilgi verirmisiniz

Ne şikayetiniz vardı, cozuldumu
Ameliyat basarilimiysi
Doktorunuzun ismi
Ödediğiniz fiyat
Morluk şişlik oldumu vs.

Merhabalar ameliyatı oldunuz mu aynı doktordan randevu aldım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim

Back