- 12 Mart 2021
- 2.145
- 4.026
- 83
Hiç mi muayeneye olamadınız? Yoksa başkasına mı oldunuz? Çok uzun zaman yaaGittim ben serhat hocanın randevuları eylül ekim gibi açılıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç mi muayeneye olamadınız? Yoksa başkasına mı oldunuz? Çok uzun zaman yaaGittim ben serhat hocanın randevuları eylül ekim gibi açılıyormuş.
Hiç muayene olmadım.Sordum muayeneler mi eylül ekimde başlıyor diye.Muayeneler başlıyormuş eylül ekimde.Hiç mi muayeneye olamadınız? Yoksa başkasına mı oldunuz? Çok uzun zaman
Randevular yarın açılıyor diye biliyprdumBende bugün randevu aldım telefonla o bölümden 9 hazirana verdiler. Ama doktor seçimi falan sormadılar. Oraya gidince mi doktor seçeceğim ne olacak bilmiyorum
Canım randevular bugün açıktı. Ayın son iki çalışma günü açılıyor ya, yarın da hafta sonu. O yüzden sanırım bugün ve pazartesi açık olacak. Düşünüyorsan hemen al istersen.Randevular yarın açılıyor diye biliyprdum
aradım açmadılarK
Canım randevular bugün açıktı. Ayın son iki çalışma günü açılıyor ya, yarın da hafta sonu. O yüzden sanırım bugün ve pazartesi açık olacak. Düşünüyorsan hemen al istersen.
Canım çok ara benimde ilk aradiklarm acilmadiaradım açmadılar
Ben saat tam 8’de aradım ilk arayanlardandım muhtemelen. Haziranın 2sine verdiler. Doktor seçimi yapamıyorsun şansına kim çıkarsa malesef gidip göreceğiz. Serkan Hoca zaten çok yoğun muayeneleri de Eylül/Ekim gibi başlayacakmış sanırım. O kadar beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Bunun bir de ameliyat tarihi var onu da ileri aylara falan verirse çok uzar. Ben o yüzden kendisini elemek zorunda kaldım.Ben serhat hoca için gidiyorum ama o yokmuş. Nasıl olacak bilmiyorum
aradım bugünde aradım açmadılar.Pazartesi de arıycam .Alabilirim dimi randevuCanım çok ara benimde ilk aradiklarm acilmadi
Pazartesi de açık dimi randevularBen saat tam 8’de aradım ilk arayanlardandım muhtemelen. Haziranın 2sine verdiler. Doktor seçimi yapamıyorsun şansına kim çıkarsa malesef gidip göreceğiz. Serkan Hoca zaten çok yoğun muayeneleri de Eylül/Ekim gibi başlayacakmış sanırım. O kadar beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Bunun bir de ameliyat tarihi var onu da ileri aylara falan verirse çok uzar. Ben o yüzden kendisini elemek zorunda kaldım.
Ptesi sabah 8de aramaya başlarsan alırsın bencearadım bugünde aradım açmadılar.Pazartesi de arıycam .Alabilirim dimi randevu
Pazartesi erkenden ara tatlım. 8de yapış telefonaPazartesi de açık dimi randevular
Alırım inşallahPazartesi de açık dimi randevular
Pazartesi erkenden ara tatlım. 8de yapış telefona
Sen naptın hangi doktora olmayı düşünüyorsunPazartesi de açık dimi randevular
aradım açmıyorlar.Bu ne saçma sapan birşey yaPazartesi de açık dimi randevular