Elif Onur Üyesi Pro Üye 5 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 Gazetelerin hangi bölümleri ilgimizi çekiyor?
sedaecrin “Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.” Kayıtlı Üye 9 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #3 Bulmacayı çok severim ama diğer başlıkları da göz ardı etmem
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #4 kültür sanat sayfaları favorimdir, gazete aldıysam heryerini okuyorum zaten, bir ekonomi sayfasını okumam. çoook sıkıcııı
kültür sanat sayfaları favorimdir, gazete aldıysam heryerini okuyorum zaten, bir ekonomi sayfasını okumam. çoook sıkıcııı
adelia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #5 1.Burçlara sonra yeni çıkan kitaplara sonrada magazine bakarım siyaset beni geriyor.
mahperi hatun Nirvana Kayıtlı Üye 27 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #7 bulmaca ekini alırım hemen
_HaRika_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #8 Magazin magazin magazin :)((