Cilt Bakımı Ürünleri Gazelli bitkisel kozmetik

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
kızlar selam..
deneme tahtası olan yüzüme şimdide gittiğim kozmetik mağazında bana önerdikleri yeni bi markayı denemeye başladım...

gazelli kozmetik üreticisi azerbeycanmış ve oranın en ünlü kozmetik firması imiş..

ben yüz temizleme köpüğü toniği ve peelingini aldım.. ve hepside bitkisel..

aranızda duyan eden memnun kalan kalmayan varsa düşüncelerini yazmasını rica ediyrm..

3ü 45 ytl felan tuttu bu arada..

sevgiyle kalın...

canım satıcı kız 10 gün içinde etkisini görürsün dedi.. benim cildim yağlı ve aknelerim var.. ama bana iyi gelmedi.. hiç bi değişiklik olmadı yüzümde..
şu an sadec epeelingini kullanıyrum burnuma gözenekler için.. ben memnun kalmadım açıkcası :((

yağlı ve gözenekli cilt için la roche posay effaclar serisini tavsiye ederim . gercekten etkili bir dermokozmetik marka..

canım birde aknelerim var diyorsun peelıng yapmamlısın yağ kontrollu mask yaparsan cildine daha iyi gelir belki sadace burnuna peelıng yapabilirsin

canım birde aknelerim var diyorsun peelıng yapmamlısın yağ kontrollu mask yaparsan cildine daha iyi gelir belki sadace burnuna peelıng yapabilirsin

yok yanaklarima degil sadece burnumdaki siyah noktalarim icin kullaniyorm peelingini...

simdi sadece onu kullanıyorum, toniğini, jelini kullanmıorum..

yanağımda sanki çarpı şeklinde sıra sıra dizilmiş sivilce izleri var ve kırmızılar.. yüzümün diğer kısımlarındakiler göze batan türden değil

ama yanağımdaki nasıl geçecek bilmiyorum..

elleyince bi pürüzsüzlük felan yok.. yani sivilce kurumuş ama acayip izlerini bırakmış... ondan kurulsam bile yeter bana.. diğerleri mühim değil.. sank iyüzüm çizilmiş gibi ya :(

o kısmada peeling yapayımmı diye düşünüyorum..

iyi bi dermatolog bulmam lazım istanbul da :(

ama nerden bulcam bakalım..

sağolun canlarım..

kızlar selam..
deneme tahtası olan yüzüme şimdide gittiğim kozmetik mağazında bana önerdikleri yeni bi markayı denemeye başladım...

gazelli kozmetik üreticisi azerbeycanmış ve oranın en ünlü kozmetik firması imiş..

ben yüz temizleme köpüğü toniği ve peelingini aldım.. ve hepside bitkisel..

aranızda duyan eden memnun kalan kalmayan varsa düşüncelerini yazmasını rica ediyrm..

3ü 45 ytl felan tuttu bu arada..

sevgiyle kalın...

ben sadece lavanta yağlı mercimek(kuru ve hassas ciltler için) peelingini kullanıyorum , çok memmunum diğer ürünlerini henüz kullanmadım.

bende bu gazelli markasının göz altı morluklarını ve şişkinliklerini önleyici kremini aldım..
1ay sonra etkisini görücekmişim daha olmadı bakalım...

ben el kremini aldım azerbaycandan . cunku ordayım :) birde yuz temizleme yagı. kremi begendim yagda guzl. sac maskaeside aldım ama daha yapmadım bitkisel ooldukları ıcın aldım bakalım beklemedeyim

slm ısmım merve arkadaslar gazelli hakkında konustugunuzu gordum soyle baslayayım benım kullandgım butun urunler gazelli 3 yıldır hatta 4 yıl olacak kullanıyorum ınanılmaz guzel bır urun her ıhtıyacıma karsılık verıyor ben çok arasırırım o yuzden soyluyorum kesınlıkle ve kesınlıkle kımyasallar ıceren urunler kullanmayın bu 1 ıkıncısı de bu urunlerı en guzel yanı bırsuru bıtkı ıcerıyor ayrıca sordugunuz her soruyada cvp verebılırım hatta meak ettıgınız bırsey varsa sorun her turlu cvbı verebılırım unutmayın her turlu antı-agıng kremının ıcınde cenın kullanılıyor bıldıgınz cenın hemde pelligi kullanmayı sormus bır arkadas o mercımek pilling tır ıcındekı granurlerı mercımek tanelerıdır bır suresı yoktur 5 dk yada 2dk dıye parmaklarınızla granurların buyudugunu hıssettıgınız anda bırakıp yıkıyorsunuz ve kesınlıkle dus sırasında yapın çıkıncada alkolsuz bır tonık kullanısanız daha çabuk etkısını gorursunuz ayrıca bırıncı yanlıs gul suyu kullanmak ha gulsuyu surmussunuz ha musluktan akan suyu kesılıkle ve kesınlıkle cılde hıcbır faydası yok bılgınız olsun onun yerıne gazellı nın feslegen ozlu bır tonıgı var onu kullanın çok çok daha ıyı ayrıca kesınlıkle tonıklerı cıltde sılerek uygulamayın tamponlayarak uygulayın aknelı cılttler ıcınde super bır urunu ar kardesım kullanıyor kı kardesıme hıcbırsey fayda etmemıstı onunla ılgılı sorunu olan da varsa soyluyorum sumak ozlu ıltıhap kurutucu krem bıberıye yıkama jelı ve ca agacı antı bakterıel losyonu ınanılmaz urunler ben çok ama çok memnunum

canım ankarada bakman gerekıyor aslında kozmetık lerde falan bulabılırsın bıraz ararsın ama mutlaka bulursun emın ol bencede kullan oorada gıttıgınde sana yardımcı olacak kısılerde olur ıstersen buradan yollayalıma.s.

cuma testerinı aldım burdan sizlere sorayım diyecektim de zaten sayfası varmış problemli ciltlet için sumak özlu kremini açtım gerçekten sumak kokuyordu dogal olması çok guzel kullanayım tecrubelerimi yazarım ama deneyın derim

kızlar, sitesine mail atmıştım, Gülçehre arkadaşım da bilgi verdi sağolsun...=)) a.s.

İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu Erkul kozmetik ve Şirinevler Süvari'de varmış.
Anadolu yakasında Kozyatağı carfure da pozitif mağazası'nda varımışş =)

arkadaşlar bende gazelli markasını yeni kullanmaya başladım biberiye yağı içeren yüz yıkama jeli ile göz altı kremini almıştım daha yeni kullanmaya başladım sonucu burdan paylaşırım...

Back
X