Cilt Bakımı Ürünleri Gazelli bitkisel kozmetik

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
FLORMARRIN rosensenin buranın yerli markası olması gibi bu da Azerbaycanın kendi markası ama bızım mallarla kıyaslanamaz kesinlikle %100 dogal sumak özlu yuz temızleyicisi resmen sumak kokuyordu tavsiye ederim burda da 1 tek yerde var bana uzak kalıyo diye gidip alamadım çoktandır durun aklıma düşürdünüz

ben nemlendiricisini almadım yağlı gibi geldi bnm cildmde yağlı ztn napcam bilmiyorum

benim cildimde yağlı ben limon olanı aldım iyi geldi.arada sumakta kullanıyorum o dehşet güzel birşey köklü ve intahaplı sivilcelerimi kuruttu . yıkama jelide ayrı bir güzel:) kokusu bir yana resmen içindeki bitkiyi yüzünde hisediyorsun .

ben de kullanmaya başladım bugün bu gazelli sumakı. bakalım inşallah iyi gelir.

arkadaşlar gazelli aroma serisi, nafto serisi ve vitavol aktif volkan çamuru serisi yani hemen hemen tüm ürün gruplarını üsküdar ermiş attar'da bulabilirsiniz artık... güzellik uzmanı olarak onayımdan geçmiş ürünlerdir:)) özellikle aktif volkan çamurundan yapılan vitavol serisine hayran kalacaksınız ben normalde artistry marka cilt bakım ürünlerini kullanır ve öncelikli olarak onları tavsiye ederim ama gazelli maske - peeling ve iltihap kurutucu ürünlerinde daha kısa zamanda daha etkili sonuç veren bir marka...

Ben çok uzun süre sivilcelenme de dahil olmak üzere birçok cilt sorunuyla boğuştum..Denemediğim marka / ürün neredeyse kalmadı...1 yılı aşkın süredir gazelli nafto serisi yüz losyonu yüz kremi ve sıvı yüz temizleyicisini kullanıyorum...Bana çok iyi geldi...Sivilce problemim tamamen kayboldu...Bunun haricinde 16 yaşındaki oğlumun yüzünde ve sırtında oluşan sivilcelenmeyide aynı markanın vitavol serisi çamur maskeleriyle tamamen kuruttuk...Bakü yakınlarındaki çamur volkanlarından çıkarılan çamurla yapıldığını biliyorum...Yerin 3.000metre altından gelen çamur :) Ve ürünler 4-5 Manat gibi uygun fiyata alınacak ürünler..Ben Bakü'de yerinden satın almıştım...1 Manat 2.25 Tl civarı sanıyorum...
Tavsiye ederim...

geçen hafta kozmetik markette gezerken uzman bayanın önerisiyle kendime gazellinin lavander şampuanını almıştim. daha 1 haftadir kullandigim için çok net bişi söleyemem ama sevdim diyebilirimm saç diplerimin açıldıgını hissediyorumm :1::21:
bugün de erkek arkadasim için gazellinin rosemary yıkama jeli,tea tree losyonunu bir de lemon nemlendiricisini aldim. cilt tipi yaglı ve siyah nokta sorunu var sadece..
yine daha önce şampuanı alırken de yardımcı olan çok cici bir bayan yardımcı oldu bana:12: ürünlerin %98 bitkisel oldugunu memnun kalacagımıza %100 garanti verdiğini söyledi , hatta memnun kalmazsan geri getir dedi. kendisi de uzun zamandır bu ürünleri kullanıyormus. bakalım inşallah dediği gibi memnun kalırızz :39:
buarada ben ankarada demirtepede nedu kozmetikten aldm eger bulamayan varsa oraya bakabilirsnz birsürü ürünü vardı orda:12:

Bende bugun limonlu yuz kremini,rosmarin yaglı temizleyici köpüğünü ve feslegenli toniğini aldım bakalım nasıl olcak bende ankara tunalı nedu dan satın aldım.

Back
X