gazel'in sadecik mutfağı :)

canım ufaktan ufaktan evin tüm resimlerini koysanda baksak sana gelmiş gibi oluruz.bu arada mutfağın tertemiz pırıl pırıl ..ayrıca nice lojmanlara görede gayet bakımlı canım.yalnız üçgen şeklinde sarkan dantelleri kaldır canım ya kızma ama hiç hoş durmuyor artık onlar..halının renkleri çok cici yakışmış mutfağada...bulaşık sepeti bende kullanmıyorum gerek duymuyorum yıkadığımı bezin üstüne koyuyorum kurulayıp kaldırıyorum.tezgah üstü çöpsüz bende beceremiyorum dediğin gibi çok gerekli bir malzeme bence..onun dışında mutfağında mis kokulu yemekler yapman dileğiyle diyorum ben

teşekkür ederim tatlım...sen konularıma yorum yapmayınca eksik hissediyorum kendimi :) nerelerdesin bakıyım sen özledim vallahi ya...en son gelenlerdensin aşkolsun :) ilk sen yazmalıydın oysa...:) şaka canım şaka...özlemişim seni.... beni görüpte yazmadan geçmeyeceğini biliyorum tatlım..teşekkür ederim...
dantelleri annem çok ısrar ediyor diye koyuyorum...daha bir takım daha var değiş değiş ser diyo annem :) napıyım kıramadım bende...serdim öyle kaldı...dantelsiz mutfak boş gibi geliyor diyo bana ama yinede sen blirsin diyo tabi içten içe sermeyince üzülüyor biliyorum..:) emek zahmet ördüm sen sandıkta bekçilik ettiriyorsun diyo :) biraz dursun bakalım çekerim yine bende duramıyorum öyle...:) evin resimlerini ekleyecem inşallah çekmedim daha...bayramdan sonra inşallah canım...ucundan kıyısından zaten gördünüz :) bişey kalmadı :) lojman tadilattan geçti de bu hale geldi canım biaz adam ettik yani anlayacağın....kapılar lavabo falan dökülüyordu...biz düzelttik...yine de şükür tabiki...kiralarda sürünmekten bin kat iyi canım varsın eski olsun...elhamdülillah diyoruz herzaman....

gazelcim 5 gün kadar köyde kaldık eşimin köyünde ...Ankarada kavrulduk biliyosun şekerim var dayanamadım tabii köyde pc yok o yüzden yazamadım canım ...Allahım hepimize gönlümüze göre evler versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…