- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
çok güzel ablacm mutfağın bende yerleştrsemde bran önce fotoları kouysam keşkee
olur canım olur acele etme....yavaş yavaş olsun ki telaşı tatlı tatlı olsun :) ne güzel telaşlar dimi...allah tamamına eriştirsin hayırlısıyla....
inşl. ablacım yaa evet baya tatlı telaşlar gerçekten bazende gerici oluor ama tatlısıda bi hoş hanii
alınacak olup da alınmayan içinde uhte kalan bişey varmı canım... eğer varsa bunlar biraz geriyor evet..ama çok da takılma...zamanla alınır olur gider.... başka sıkınıtılar olmasın da....
yok çok şükr nerdeyse fazla ble var sayılır o konuda sıkntı yok çok şükr bende zaten lükse kaçmamaya çalşıorm her konudaa masraf olmasın die diğerleri de ailede olan arada sırada gergnlkler başka bşi yok çok şükür
o tür gerginlikler her düğün öncesi mutlaka oluyor canım her ne hikmetse....hiç sorunsuz güllük gülistanlık evlendim diyeni hiç duymadım ben...haliyle telaşe heyecan iş güç koşturmaca derken şahıslar geriliyor aileler stres yapıyor falan....ama bunlar tuzu biberi tabi.... kalıcı olmasın mühim olan bu canım....
sağol cnm yaa konunu dağıttım k. bakma
kendi evimizden de eklemek nasip olurinşl. br gunnn :):))
yok canım yaa estağfr.. ne demek muhabbet ediyoruz işte...konu bahane sohbet şahane..
belliki temiz düzenli kadınsın başak burcumusun mutfakta düzen hakim ellerine sağlık severim düzenli temiz olan yerleri [klasik başak burcuyum] Allah huzurla oturmayı nasip etsin...
Bende oyleyim gazelcim ya ama bazende canim
isterse yaparim mutfagi
nedense bu aralar evde hic bu is yapasim yok ya
Ev isini cok severm ama nednse yapasim gelmio hic ya ofof her is yuk gelmeye basladi
Bakalim sonum hayir olsn
Enerjimi kendj evime sakliom herhalde gazelcim
sendeki bu enerjiyle kesin evine bal döksen yalanır :) temizlik hastası olup çıkmada başımıza :)
bende aynen senin gibiyimçok teşekkür ederim fazeycim... başak burcu değilim aslan burcuyum :) her ne hikmettir bilmem ama kendi işimi illa kendim yapacam.. kendi evimi başkasına asla temizletmem... kendi elimle olacak illaki... birde fazlalık ıvır zıvır şeyleri pek sevmiyorum az çok tanımışsındır bu huyumu dimi :) sağda solda fazlalıklar görmeye dayanamıyorum...çok sade ve ferahcıyım herzaman... burdaki çok mutfakta bana ters gelen çok şey gördüm zaman zaman...mutfak tertemiz bile olsa kalabalık olan şeyler ortamı dağınık gösteriyor gibi gelir bana... mesela mutfak robotları tost makineleri baharat takımları çay setleri falan filan gibi şeyler benim hep dolapların içindedir..dışarda onları görmek gözüme batıyor nedense :)
gazelcim mutfagının temizlik kokusu buraya kadar geldi
güle güle otur canım
bende aynen senin gibiyim
ama çöp kovası gözüme battı onu aşağı dolabın içine koysan daha güzel olur gibi,
birde bulaşık sepeti var ya onuda kullanma dermişim yıka kurulaa ve kaldır
ben öyle yapıyorum boş olsa bile tezgahın üstünü kapatıyor gibi
kızma bana fikrimi söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?