gazel'in sadecik mutfağı :)

inşl. ablacım yaa evet baya tatlı telaşlar gerçekten bazende gerici oluor ama tatlısıda bi hoş hanii

alınacak olup da alınmayan içinde uhte kalan bişey varmı canım... eğer varsa bunlar biraz geriyor evet..ama çok da takılma...zamanla alınır olur gider.... başka sıkınıtılar olmasın da....

alınacak olup da alınmayan içinde uhte kalan bişey varmı canım... eğer varsa bunlar biraz geriyor evet..ama çok da takılma...zamanla alınır olur gider.... başka sıkınıtılar olmasın da....

yok çok şükr nerdeyse fazla ble var sayılır o konuda sıkntı yok çok şükr bende zaten lükse kaçmamaya çalşıorm her konudaa masraf olmasın die diğerleri de ailede olan arada sırada gergnlkler başka bşi yok çok şükür

o tür gerginlikler her düğün öncesi mutlaka oluyor canım her ne hikmetse....hiç sorunsuz güllük gülistanlık evlendim diyeni hiç duymadım ben...haliyle telaşe heyecan iş güç koşturmaca derken şahıslar geriliyor aileler stres yapıyor falan....ama bunlar tuzu biberi tabi.... kalıcı olmasın mühim olan bu canım....

sağol cnm yaa konunu dağıttım k. bakma

kendi evimizden de eklemek nasip olurinşl. br gunnn :):))

belliki temiz düzenli kadınsın başak burcumusun mutfakta düzen hakim ellerine sağlık severim düzenli temiz olan yerleri [klasik başak burcuyum] Allah huzurla oturmayı nasip etsin...

belliki temiz düzenli kadınsın başak burcumusun mutfakta düzen hakim ellerine sağlık severim düzenli temiz olan yerleri [klasik başak burcuyum] Allah huzurla oturmayı nasip etsin...

çok teşekkür ederim fazeycim... başak burcu değilim aslan burcuyum :) her ne hikmettir bilmem ama kendi işimi illa kendim yapacam.. kendi evimi başkasına asla temizletmem... kendi elimle olacak illaki... birde fazlalık ıvır zıvır şeyleri pek sevmiyorum az çok tanımışsındır bu huyumu dimi :) sağda solda fazlalıklar görmeye dayanamıyorum...çok sade ve ferahcıyım herzaman... burdaki çok mutfakta bana ters gelen çok şey gördüm zaman zaman...mutfak tertemiz bile olsa kalabalık olan şeyler ortamı dağınık gösteriyor gibi gelir bana... mesela mutfak robotları tost makineleri baharat takımları çay setleri falan filan gibi şeyler benim hep dolapların içindedir..dışarda onları görmek gözüme batıyor nedense :)

Bende oyleyim gazelcim ya ama bazende canim
isterse yaparim mutfagi
nedense bu aralar evde hic bu is yapasim yok ya
Ev isini cok severm ama nednse yapasim gelmio hic ya ofof her is yuk gelmeye basladi
Bakalim sonum hayir olsn

Bende oyleyim gazelcim ya ama bazende canim
isterse yaparim mutfagi
nedense bu aralar evde hic bu is yapasim yok ya
Ev isini cok severm ama nednse yapasim gelmio hic ya ofof her is yuk gelmeye basladi
Bakalim sonum hayir olsn

anne baba evindeyken ne kadar yapsanda, kendi evini temizlemek daha bi haz verici canım emin ol...düzen tertip sana ait..yönlendiren yok akıl veren yok mecbura koşan yok...anlayacağın herşey sana kalmış senin zevkine ve keyfine göre...
inan zevkle yapıyor insan....eminim sende düğünden sonra anlayacaksın bunu...:)

gazelcim mutfagının temizlik kokusu buraya kadar geldi
güle güle otur canım
bende aynen senin gibiyim
ama çöp kovası gözüme battı onu aşağı dolabın içine koysan daha güzel olur gibi,
birde bulaşık sepeti var ya onuda kullanma dermişim yıka kurulaa ve kaldır
ben öyle yapıyorum boş olsa bile tezgahın üstünü kapatıyor gibi
kızma bana fikrimi söylemek istedim

çok teşekkür ederim canım.. estağfr ne demek kızmak falan... aksine sevinirim yorumlara... çöp kovası herkesi gözüne batıyor ama nedense bi türlü kaldırmaıyorum canım yaa :) sürekli elimin altında olsun istiyorum..zırt bırt dolabı aç içine dök çöpü sonra kapat falan uğraştırıcı gibi sanki..bi iki kere denedim ama yok olmadı :) birde elimdeki bişeyi çöpe atayım derken yere halıya damlıyor falan o yüzden bi türlü beceremedim çöpü ordan kaldırmayı :) ufak çocuğum var oda sürekli açıp kapatıp duruyor dolapları döker saçar diye koyamadım açıkçası :)
bulaşık sepetini de sırf yerden tasarruf etmek için iki katlı aldım daha ufak diye.. önceden plastiklerden kullanıyordum baya kaplıyordu ama bu narin olsun diye almıştım...hatta tam istediğim gibi bulamadım epey aradım en sonunda buldum 25 liraydı kıydım aldım...dediğin gibi yer kaplıyor sepetler ama tezgahın üzerine de illaki bişey lazım gibi canım ya..her saniye yıka kurula kaldır pek fırsat olmaz onada... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…