- 22 Kasım 2011
- 1.292
- 7
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
çok değşşikmiş dayanıkmılı acabaa onu merak ettım bende ikide bır uğraşmaz ınsan nekadar surede değişmek gerekli ? birde bu fayans aralarını temizlemek için bır beze azcık tuzruhu döküp sılınce beyazlıyor ama azcık dökülcek beze yoksa kireçlerı söker
bayıldım canım ellerine sağlık
Maharetlı hatunun halı baska oluyo eger tasınıcak olmasaydım bende yapardım cok begendım canım elıne saglık
gazelcim muhteşem olmuş ellerine sağlık enişteyede kocaman aferinee ne demişler hayat müşterek:)çok güzel olmuş hiç belli değil folyo olduğu
canım gazelim hastanedeydim şükür kavuştum evime pc me sağlığımda gayet iyi şimdi sizede kavuştum mutluyum yaneee
canım gazelim hastanedeydim şükür kavuştum evime pc me sağlığımda gayet iyi şimdi sizede kavuştum mutluyum yaneee
yorgunluk ve gecenin ilerleyen saatleri adamı bu hale çeviriyormuş demek kideminden beri dolap kapaklarına bakıp duruyorum , Alllah Allah kapaklarda değişen bir şey yok , bu kadın neyi değiştirdi diye , aşağıdaki yorumları okuyunca sonradan jeton düştü :))
konuya gelecek olursa , kaplamanı beğendim çok hoş olmuş güle güle kullan :))
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, yepyeni bir hava katmışsınız mutfağınıza. Güle güle kullanın:)
aferin kız eline sağlık ne güzel olmuş öyle inşallah yakında isteğin gibi güzel bir evin olur.
Ellerine saglik,gercekten cok guzel olmus.olay budur zaten,her sey yeni olmak zorunda degil,kucuk bir dokunusla yeni gibi olabiliyorsa birsey ve sonucu mutlu edeiyorsa seni ,basarmissindir demektir.
soylede bir dip not dusmek isterim;bugun dekorasyon dergisini karistirken ,abuk subuk,kendiniz yapilabilecek kadar dandik bir lambanin fiyatini gorunce sok oldum ve yuhh dedim....hani varya su iplen yapilan lambalar ,burdada orenkleri vardi,iste o lambanin biraz daha baska bir versiyonu ve fiyati ise 550 euro imis....vallah bizler o dandik seylerden daha guzel seyler yapabiliriz..yeter ki isteyelim...ellerine saglik,iyi gunlerde kullan mutfagini...:)