Merhaba arkadaslar actigim 26374859. konuyla yine karşınızdayım. Öncelikle 9 aydır deniyoruz bebeğimiz olmadı. Daha sonrasında ovulasyon testi ile denemeye karar verdim. Ve bu ay ovulasyon testinde net koyu çizgiyi gördüğümüz gün bi önceki gün ve bi sonraki gün olarak değerlendirdik. Ben iki ay önce hormon testlerini yaptırdım hicbir problem yok çok şükür. Şimdi diyeceğim ki ben her ay kendimde belirti arardım fakat bu ay gerçekten belirtilerim mevcut. 3 gündür inanılmaz kasik ağrıları çekiyorum. Akintim var fazlaca normalde yumurtlama donemimden sonra 2 3 gün sürer daha sonra adetine kadar kuruluk yaşardım adete 7 gun var hala akintim devam ediyor. Azıcık ayakta kalsam belim çok ağrıyor. Ve gün-de en fazla 2 kez idrara çıkan ben saydım dün tam 8 kez idrara çıktım. Ilk etapta üşüttüm mü acaba dedim ama idrarda herhangi bir yanma yok normalde üşütünce yanma olur bol bol su içerim bu kez en ufak yok. Normalde 10 gün kala göğüslerim yanlardan çok acır. Dokunamam. Adete kadar şişer ağrır. Bu kez hiç hassasiyet yok sadece ara ara sanki bişey isiriyomus gibi uclarini canım yanıyor. Şimdi biliyorum bir çoğunuz bunlarda adet belirtisi diyor haklisiniz ama ben kendimi tanıyorum bu sefer biseyler çok farklı. Sizden ricam gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz? Benim gibi yaşayanlar mevcut mu? Şimdiden sagolun...