Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söylemesi ayıp bizim küçük adamın gazı pekbi sesli CADIARZU yani zart zurt baya yani öyle böyle değil uykudan sıçrattı bı bırt sesı kendilerinisırnaşık şey..
Sizin bebişlerde varmı hem kakasını yaparken hemde bırtlarken büyük insan yapar gibi ses..Acaba normalmi...
kız<z annesiyim ama zeyneb ada aşırı gazlı bebek geçen istye gidsiyodum otobüste kıpkırmızı oldum aman allahım one ses zarrrrrrrrrrrrrrrrrrrttt pırrtpııırrt die nagmeli osurdu herkes bana baktı ben yapmışım gb 45yolcunun gözü üstümdeydi ter döktüm inene kadar hehe kaydirigubbakcemile3
benim kızımın da üstten ve alttan gaz çıkarışı evlere şenlik kaydirigubbakcemile3 hatta bazen ''senin gibi bir prensese yakışıyor mu anneciğim bu sesler'' diyorum zemuszemus çok şükür sağlıkları yerinde. gazları bile güzel kokuyor bu kuzuların :asigim:
benim oğlumda çok gazlıydı, çok kelimesi az kalır 1 yaşını doldurdu hala devam ediyo. 10 günlüktü büyük adam çıkaramazdı o gaz sesini şoka giriyoduk:) hala gazdan uyuyamıyo, normal mi bilmiyorum ama kader:)